Κάτι πήρε το αυτί μας το πρωί, για κάτι απειλές στον μπαρμπα-Γιώργο. Παπαδάκη, από πότε έγινες αμισθί σφουγγοκωλάριος της εξουσίας;

Κοινοποίηση:
pAPADAKIS-G

Βγήκε το πρωί στον Παπαδάκη(τον γνωστό και μπαρμπα-Γιώργο), ένας ψεκασμένος της εξουσίας και απειλούσε για το εξώφυλλο της εφημερίδος μας.

Ντραπήκαμε όταν ακούσαμε τη συνομιλία.

Όχι για τον απειλούντα(του οποίου το ήθος έχει πια κριθεί από τον ελληνικό λαό)αλλά από το δημοσιογράφο του ΑΝΤΕΝΝΑ, που δε σταύρωσε κουβέντα μπροστά στις ανοίκειες απειλές.

Κάτι τέτοιες ώρες είναι που λυπάσαι πραγματικά για την κατάντια του “λειτουργήματος”.

Και μετά, λέμε , γιατί ο κόσμος μας λέει αλήτες, και ρουφιάνους. Μία ο Σώρρας, μία οι ψεκασμένοι, μία ο ένας, μία ο άλλος.

Καλά κάνει στην τελική που μας σιχάθηκε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΞΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ…..

  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ???? ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ . ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΤΟΥΜΠΛ ΦΑΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΝΑΣ .

  3. Τετοιο λαο εχουμε τετοιους μαλακες βαζουν και τους κοροιδευουν ,καλοπληρωμενο γιουσουφακι της νεας ταξης ..

  4. ΜΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ……….. ΕΝΑΣ ΧΑΒΑΛΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΟΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ……..ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ!!!!

  5. Δείξτε μου ένα άρθρο που να έχει γραψει αυτό το ταλέντο μέσα σε 10 χρόνια, κάτι που να έχει κάνει; οι άνθρωποι εκτός από άχρηστοι για την κοινωνία είναι και επικίνδυνοι. Μήπως έχει πάρει κανένα Νόμπελ ; δεν γίνετε να είναι 40 χρόνια στο κανάλι με μοναδικό προσόν το γλείψιμο, αρνούμαι να το πιστέψω

  6. Ευθυνη ΜΕΓΑΛΗ εχουν οσοι κυνοβουλευτοραγιαδες παρακολουθουν τετοιους ελεηνους τυπους σαν τον κωλογερο που παριστανει τον καποιον !
    Κλειστε τα διαβολοκουτια ελεγαν πριν πολλα χρονια οι Σοφοι και Αγιοι Γερονταδες μας , αλλα στου κουφου την πορτα ….
    Οσοι εκαναν υπακοη , φροντησαν και εμαθαν τι ειναι αυτη η κυνοβουλευτικη ολιγαρχικη συμμορια και φυσικα ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ για τις μερες που ζουμε . Γνωριζουν οτι μας εκαναν ΣΚΛΑΒΟΥΣ και οι σκλαβοι δεν ελευθερωνονται με εκλογες ! Γνωριζουν οτι δεξιοι και αριστεροι κεντρωοι και αλλα τετοια αμπελοφιλοσοφηματα ειναι ακριβως το ΙΔΙΟ .
    Οι δεξιοι ανοιξαν τα συνορα απο δυτικα και οι αριστεροι απο ανατολικα . Οι δεξιοι ξεκινησαν την καταστροφη της Ελληνικης και οι αριστεροι την συνεχιζουν . Οι δεξιοι προδοσαν την Κυπρο μας και οι αριστεροι συνεχισουν . Τοσα και τοσα καταστροφικα πο εγιναν , ο καθενας μπορει να δει οτι οι μεν ξεκινουσαν και οι δε αποτελειωναν .
    Ομως εδω που φθασαμε μονο με αιμα θα ελευθερωθουμε και οσοι ειναι νοημονες και ελευθεροι σκεπτομενοι ετοιμαζονται . Οι αλλοι καρτερουν εκλογες !
    Ειστε σιγουροι οτι θα κανουν ; Και εαν κανουν τι θα αλλαξει ; ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΤΣΙΡΙΖΑ+ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ θα συνεχιζουν την Εθνοκτονια – Γενοκτονια και το κκε και χρυση αυγη απλα θα τους πληρωνουν για να συνεχισουν να τους λενε προδοτες ! ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ με τουτο και εκεινο και σεις καμκομοιριδες περιμενετε εκλογες !

  7. Τι περιμενατε δλδ απο περιπτερά που τον εκαναν με το ετσι θελω δημοσιογράφο; Ήθος; Οτι του γραφουν το αποστηθίζει κ το λεει σαν καλος παπαγάλος

  8. ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ, Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. ΟΛΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΑΝΩΔΥΝΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, [ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ!!!],ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΣΤΥΛ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΖ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΪΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ! ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

  9. ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΤΙΧΟ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ , ΚΟΛΕΘΡΑ, ΚΝΩΔΑΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .
    ΝΑΙ ΡΕ ΖΩΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΟΥΝ . ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΣ ΤΙΓΚΙ ΝΤΑΓΚΑΣ ;

  10. ΟΛΩΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΣΑΣ

  11. έεεε όχι και αμισθί…

  12. ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΛΗΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑ Ο ΠΑΛΗΟΓΕΡΟΣ ….Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ….!!

Comments are closed.