Κάθειρξη 29 ετών σε 43χρονο που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Κοινοποίηση:
viasmos

Κατηγορείται για δύο περιστατικά βιασμού – Αρνείται τα πάντα – Σε φυλάκιση 6 ετών καταδικάστηκε και ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης για αποπλάνηση 14χρονης

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 29 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 43χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις διαδραματίστηκαν στην Ημαθία, όπου ζούσε ο κατηγορούμενος μαζί με την τότε σύντροφό του και τα τρία ανήλικα παιδιά της.
Το κατηγορητήριο περιγράφει δύο περιπτώσεις βιασμού: η πρώτη την άνοιξη του 2011, όταν το θύμα, το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια ήταν 9 ετών και η δεύτερη το καλοκαίρι του 2013, όταν ήταν 11 ετών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν τα επόμενα χρόνια, τα ανήλικα βρέθηκαν υπό την φροντίδα δομής για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά, κατόπιν σχετικών καταγγελιών. Εκεί, η παθούσα βρήκε το θάρρος και περιέγραψε λεπτομερώς στους κοινωνικούς λειτουργούς τα όσα είχε βιώσει.

Ο 43χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες.

6 χρόνια στον ραδιοφωνικό παραγωγό που αποπλάνησε 14χρονη

Στο μεταξύ, το ίδιο δικαστήριο επέβαλε κάθειρξη 6 ετών σε 44χρονο που κάθισε στο εδώλιο για αποπλάνηση ενός 14χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος, που εργαζόταν ως υπεύθυνος σε καφέ και ως παραγωγός σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς της ανήλικης.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, έκανε διάφορα δωράκια στην 14χρονη, όπως κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή, συνδρομή σε γυμναστήριο, ρούχα κά, και την πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητό του, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις.

Η δράση του αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2015, όταν ύστερα από εκδρομή του 44χρονου με την ανήλικη στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά κι αμέσως έκαναν καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο ίδιος κατηγορούμενος, που αρνήθηκε τις σε βάρος του πράξεις, είχε καταδικαστεί τον περασμένο Απρίλιο σε 15ετή κάθειρξη από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ενός ακόμη ανήλικου κοριτσιού, 6 ετών εκείνο, όπως επίσης και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Μετά και τη νέα του καταδίκη επέστρεψε στις φυλακές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: