Ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στον χρόνο και γνώρισε τον εαυτό του στο μέλλον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
paraxeno33

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια γνώμη ο Hakan Nordkvist ο οποίος ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον και γνώρισε τον εαυτό του… Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι έχει αποδείξεις.

Ήταν Αύγουστος του 2006 όταν ο Hakan γύρισε σπίτι του από τη δουλειά και βρήκε ανοιχτή την βρύση της κουζίνας να έχει πλημμυρίσει όλο το σπίτι. Νόμιζε ότι επρόκειτο για διαρροή, έτσι πήρε εργαλεία και προσπάθησε να τη φτιάξει.

“Άνοιξα το ντουλάπι και έμεινα έκπληκτος! Όσο μέσα και να πήγαινα ο χώρος συνέχιζε να εκτείνεται μέχρι που έφτασα σε ένα τούνελ! Όταν έφτασα στο τέλος του τούνελ, είδα ένα φως και όταν το πλησίασα ένιωσα σαν κάτι μέσα μου να αλλάζει”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την ιστορία του στο διαδίκτυο και μίλησε για τη μοναδική εμπειρία του στο μέλλον, όταν έφτασε στο τέλος του τούνελ. “Έφτασα στο 2042 και γνώρισα τον 72χρονο εαυτό μου και μάλιστα έχω αποδείξεις!”, είπε ο ίδιος στο βίντεο που τράβηξε από το κινητό του τηλέφωνο και δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Στο βίντεο φαίνεται ο ίδιος με έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα που του μοιάζει πολύ και το συγκλονιστικό για μερικούς είναι ότι και οι δύο φέρουν τα ίδια ακριβώς τατουάζ στο χέρι τους.

Φυσικό όμως είναι αυτό για τον Hakan αφού επιμένει ότι είναι ο εαυτός του! Παρά τα σχόλια που τον ισοπεδώνουν ότι απλά βρήκε κάποιον που του μοιάζει, εκείνος μένει πιστός στην ιστορία του. “Δεν με ενδιαφέρει ό,τι και να λένε! Εγώ ξέρω πολύ καλά τι έζησα και γνωρίζω τι είδα. Δεν είμαι ψεύτης. Γνώρισα τον εαυτό μου στο μέλλον και ξέρω ότι είμαι καλά. Αυτό με νοιάζει!”, σχολίασε κάτω από το βίντεό του απαντώντας στα αναρίθμητα σχόλια χρηστών που τον χλευάζουν.

Δείτε στο βίντεο την απόδειξη των ταξιδιωτών χρόνου ότι το ταξίδι στο μέλλον είναι αληθινό…:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: