Ισλαμαμπάντ έκαναν την Πλατεία Κοτζιά οι Πακιστανοί …Αλλά έπεσαν στους «Μαυραετούς» της Τούμπας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
254768-e1511707512540-780x400

Τα ήθελαν και τα έπαθαν οι Πακιστανοί που έκαναν ανενόχλητοι πορεία γιορτάζοντας την γέννηση του Προφήτη του Ισλάμ …Έπεσαν σε κάθοδο των Μαυραετών της Τούμπας!

 

Οι Πακιστανοί πιστεύοντας οτι είναι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής λόγω μαύρων ρούχων άρχισαν τα επισόδεια με τα κοντάρια που είχαν απο Σημαίες τους Πακιστάν ,αλλά πήραν χαμπάρι τι σημαίνει ΠΑΟΚ και μάλιστα με άσχημο τρόπο!

Οι Οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν δυναμικά και οι Πακιστανοί μάζευαν τα μπουκέτα και ευτυχώς που μπήκαν στη μέση οι Δυνάμεις των ΜΑΤ  και τους γλύτωσαν !

1291098_intime

Να σημειωθεί οτι  Αετοί της Τούμπας  που έκαναν ειρηνική κάθοδο και πήγαιναν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ήταν ελάχιστοι  σε σχέση με το Πακιστανικό συρφετό  …Αλλά τους έτρεψαν σε άτακτη φυγή !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΣΩΒΡΑΚΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ…ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΟΘΡΟΧΩΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΙΠΟΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑΤΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ??? ΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ??? ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ Τ’ ΑΝΤΕΡΑ, ΣΚΑΤΟΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ???

  2. καλα τους εκαναν οι θεσσαλονικεις αλλα και η ατυνομια να προστατεψει τους απλυτους που ειναι σε μια ξενη χωρα και θελουν να κανουν και πορειες αληθεια γιατι δεν τους σταματησαν τους πακιστανους οι αστυνομικοι πριν συναντηθουν με τους σωστους ελληνες

  3. Μήνυμα από έναν γνήσιο ΑΕΚτσή, προς τη λουλού που υπογράφει ως “αεκ”:
    Όξω από την ομάδα μας, ντροπή της ΑΕΚ. Ξέρεις τι θα πει “προσφυγικό σωματείο” μωρή λούγκρα; Έχεις επίγνωση το ισλαμικό λεπίδι που έφαγαν οι παππούδες μας στην Πόλη, στον Πόντο και στην Ιωνία από τους τουρκαλάδες οθωμανούς σουνίτες; Τα ίδια και χειρότερα είναι οι πακιστανοί και οι αφγανοί που μαζεύτηκαν εδώ πέρα ρε φυτό και τους θεωρείτε και “καημένους” κι από πάνω. Ξύπνα επιτέλους ρε βλήμα, δεν υπάρχει αντιρατσισμός και παπαριές. Αφήσατε τους αναρχομπαχαλάκηδες και εισχώρησαν στην Original 21 και τους υπόλοιπους συνδέσμους και κάνατε την ομάδα μπουρδέλο με τις αριστερές ιδεοληψίες του κώλου. Ντροπιάζετε το δικέφαλο αετό του Βυζαντίου που υπάρχει στο λάβαρό μας. Ηλίθιοι, ε ηλίθιοι.

    1. Κι αυτοι οι φουκαραδες προσφυγες ειναι οπως καποτε κι οι παπουδες μας, να ζησουν καλυτερα θελουν, οπως κι εμεις που παμε σε αλλες χωρες.

    2. Κι οι Ελληνες γιορταζουμε με παρελασεις την 25 Μαρτιου στη Νεα Υορκη, ηρθαν ποτε οι Αμερικανοι να μας πλακωσουν στο ξυλο;;

  4. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
    Το επόμενο μας σύνθημα:

    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
    ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΧΛΑΠΑΤΣΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΡΕ ΚΑΜΙΝΗ
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

  5. Είμαι Παναθηναικός τρελαμένος αλλά σας λέω ένα μεγάλο Ευγε αδέρφια του βορρά!

  6. ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟΞΕΡΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟ

  7. Να πανε στο Πακισταν και να γιορταζουν οτι θελουν και να πανε μαζι τους οι αλητες των ΜΚΟ, τα κοπροσκυλα οι αλληλεγγυοι και οι τεμπελοαπλυτοι και να τους φιλεψουν σκυλο βραστο και ποντικο τηγανιτο!!! Με την ανοχη των πολιτικαντηδων κανουν οτι θελουν μεσα στη χωρα, χωρις να σεβονται τιποτα, παιρνουν και τα επιδωματα τους και ο μηνας εχει ενια!!! Οι Ελληνες καταντησαν μεσα στην ιδια τους τη χωρα , ο τελευταιος τροχος της αμαξης!!!!

  8. ορκισμένος οπαδός του ΠΑΟΚ το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου

  9. ολη τη σαβουρα εχουν μαζεζει οι κολοπολιτικοι……καταρα σε αυτους και τις οικογενειες τους που επιτρεψαν να ερθουν και να κλεινουν και τους δρομους απο πανω……ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΤΕΡΝΤΙΛΗ

  10. τι μουτρα να σπασεις εσυ μαρη συριζαία κλο κλο, αντε πηγαινε να αλλαξεις καμια κιλότα κ να πας να συμπαρασταθείς στα πακια που εβαλαν ξυλο κ στις τσεπες. Μη ξεχασεις να παρεις μαζι κ την Καρανίκαινα που ειναι κ αυτη ψυχοπονιαρα

  11. και μην ξεχνατε ελληνες πατριωτες οποιασδηποτε ομαδας!
    οτι οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες ειναι μεγαλυτρεοι και θανασιμοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας απο τους ισλαμιστες πακις τουρκους τουρκαλβανους βουλγαροσκοπιανους μαζι! ειναι συνηδειτοι προδοτες καινε τη σημαια μας σκοτωνουν οποιον εχει κοντα μαλλια και οποιον γουσταρουν και προτρεπουν κα παροτρυνουν τους λαθρο επιβητορες τους να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο! υψιστος εχθρος ο εαμοβουλγαρος αναρχοαριστερος!!!!!!!!!

  12. Εμείς φταίμε που δεν τους σπάμε τα μούτρα στην ομόνοια.τον παοκτζηδων!!

    1. Δεν ήξερα ότι έχουμε και π@ύστρες ανάμεσα στους οπαδούς μας. Ουστ μωρή λούγκρα άπλυτη.

  13. Στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων στου Σκάι ο χεστ@μανεσης ξέρετε αυτός που πήγε στην Αλβανία να βγάλει γλώσσα και από το ξύλο που έφαγε και την τρομάρα του χεσ@κε επάνω του πραγματικό γεγονος, αυτός ο ελεεινός έλεγε ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ επετεθηκαν χωρις λόγο στα πακι.

  14. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΑΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΟΥ

  15. ΠΑΟΚ ρε ισλαμονιά-μου των κερφα!

  16. ειμαστε πολλυ βλακες μην πω τιποτα χειροτερο,θα αφησει η αλβανια η η τουρκια η ολες οι μαυρες χωρες ελληνες που θα ειναι στη χωρα τους να γιορταζουν η να διαδηλωνουν τη γενηση του χριστου μας η καποια απο τα θεια μας?σε εχουν αποκεφαλισει πριν το σκεφτεις.θλιβομε και στεναχωριεμαι που φτασανε τη πατριδα μου ετσι.αισχος……

    1. Καλεεε στην Αθήνα είσαι!!!!!Όλα επιτρέπονται!!!!!Καλεεε αυτοί οιμπαοκτζηδες τι βάρβαροι!!!!!Να μην αφήσουν τα καλά μας πακια να διαδηλώσουν λίγο κ αυτά !!!!Γιορτουλα είχαν τα καημένα!!!Σκύλο βραστό με ποντικό στα κάρβουνα σερβίρανε στους καλεσμένους για να ξορκίσουν την ηπατίτιδα κ τη συφηλη που κολησαν άδικα κ αναγκαστικά την εβδομάδα που έκαναν την γυναίκα του σπιτιού!!!!!Αχ λατρεύουμε πακια εμείς οι συριζαιοι!!!!!

Comments are closed.