Ιμάμης στον Άγιο Παντελεήμονα αποκαλεί τις Ελληνίδες «κοινές του πεζοδρομίου»

Κοινοποίηση:
AgiosPantelehmwn1-630x400

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κηρύγματα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συγκεκριμένα, ο ιμάμης κάνει κηρύγματα μίσους κατά του δυτικού τρόπου ζωής, κάτι για το οποίο η αστυνομία ενημερώθηκε από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κάποιες από τις φράσεις που αναφέρει στα κηρύγματά του ο ιμάμης είναι «Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν “κοινές” του πεζοδρομίου».

Ο ιμάμης φέρεται να χρησιμοποιεί συγκεκριμένη καφετέρια για να κάνει κηρύγματα στους μουσουλμάνους.

Οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ παρακολουθούν τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον αυτόκλητο ιμάμη να περιορίζεται προς το παρόν στην καταγγελία του Δυτικού τρόπου ζωής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΤΙΜΟ ΙΜΑΜΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΒΙΤΡΙΟΛΙ….
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ;;;;;;;ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΙΑΣ ΟΔΟΥ;;;;ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΠΑΡΘΕΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ;;;;;;ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;;
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

  2. δεν τους θελατε???? ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ… εδω δεν ειχαν βγει σε ολα τα ΜΜΕ ακομα και τα παιδαρελια του youtube να τους υποστηριζουν? ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

  3. Ιμάμη δες το ντοκυμαντέρ the boys of Afghanistan και Άι στα τσακίδια

  4. Να βλέπει τη θρησκεία του και να μην ασχοληται με τις Ελληνίδες ας ασχοληθεί με την παιδεραστεια και τα χάλια της θρησκείας τους που είναι άχρηστη.

  5. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΙΜΑΜΗ, ΠΟΥ…ΜΠΑΪΛΝΤΙΣΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΣΟΥ, ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠ’ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΛΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!!! ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ “ΜΠΕΡΝΤΑΚΙ” ΣΤΟ ΥΠΟΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΓΥΝΑΙΚΑ”, ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΤΟ…ΑΥΤΙ ΤΗΣ!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!! ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΕ!!!

  6. Ιμάμη βγάλε τα μάτια σου να μην τις βλέπεις και παράτα μας. Βλαμένε!

Comments are closed.