Ιερόσυλοι διέρρηξαν τη Μητρόπολη Καλαβρύτων

Κοινοποίηση:
Capture2100

Άρπαξαν από την Αγία Τράπεζα το Ιερό Αρτοφόριο και τις δύο Κανδήλες

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλαβρύτων για να εντοπίσουν τους ιερόσυλους που τρύπωσαν ανενόχλητοι στο μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Η εισβολή έγινε την περασμένη Τρίτη και οι άγνωστοι δράστες διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, αφού προηγουμένως είχαν αρπάξει από την Αγία Τράπεζα το Ιερό Αρτοφόριο και τις δύο Κανδήλες. Η κλοπή αποκαλύφθηκε μετά από τρία 24ωρα, την Παρασκευή.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους του καθεδρικού ναού και έκαναν επιτόπια έρευνα, συνέλεξαν δακτυλικά αποτυπώματα και διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τον ή τους δράστες, που δεν αποκλείεται να προέρχονται από την γύρω περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η ΒΙΑ, ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

  2. Με την ξεδιάντροπη χλιδή της εκκλησίας και των μητροπολιτάδων τί θα γίνει;

    1. πριν ανοιξεις το στοματακι σου καλα ειναι να ξερεις τι πας να βγαλεις και ακομα καλυτερα ακομα,ειναι να εισαι πληροφορημενος.Πηγαινε κυριε απληροφορητε να δεις ποσες χιλιαδες οικογενεις ταϊζονται απο την εκκλησια καθημερινα.Επειδη δεν βρεθηκες στην κατασταση αυτη και δεν ξερεις … καλυτερα να μην μιλας!Κοιταξε και σου ευχομαι να μην βρεθεις σε αυτη την κατασταση για να καταλαβεις οτι κανεις λαθος!

      1. Ναι βλάκα έχεις δίκιο. Αυτοί ζουν μες στη χλιδή και κάνουν συσσίτια με φασολάδα

        1. Επίσης βοηθάνε από τα καλάθια συνεισφορών στα super market. Ναι όντως ξοδεύονται οι καϋμένοι

  3. Χοτ σποτ στα Καλάβρυτα με “ανήλικους” Πακιστανούς…
    Ψάξτε εκεί!
    Την ευθύνη την έχουν οι κάτοικοι των Καλαβρύτων,γιατί οι γνήσιοι Καλαβρυτινοί είναι ελάχιστοι,και είναι σκοτωμένοι στην ράχη του Καπή το 43 ,από τους Γερμανούς ,με την προδοσία των Άγγλων και των Ελασιτών!
    Πολύ ωραίο θέμα λοιπόν που μπορείς να κάνεις κύριε Χίο!

Comments are closed.