Ιεράρχες σπάνε το «εμπάργκο» του Ιερώνυμου -Τι συνέβη στην Αρχιεπισκοπή την ώρα του συλλαλητηρίου

Κοινοποίηση:
iero1516303793-750x430

Στην Εκκλησία επικρατεί μεγάλη σύγχυση μετά το τεράστιο σε έκταση και παλμό συλλαλητήριο.

Τα τηλέφωνα στην Αρχιεπισκοπή «έσπασαν» από εκπροσώπους των Μητροπολιτών που ζητούσαν από τον Ιερώνυμο να αναθεωρήσει τις απόψεις του και το εμπάργκο που έχει επιβάλλει στα συλλαλητήρια, τονίζοντας πως η Εκκλησία πρέπει να σταθεί στο πλάι των πολιτών που διαδήλωσαν για το σκοπιανό, σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline

Ζήτησαν επίσης να αλλάξει στάση ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος, αφήνοντας στο «πάγκο» τον Αλέξη Τσίπρα, ιδιαίτερα σε ένα τόσο μεγάλο εθνικό θέμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρκετοί Μητροπολίτες φέρονται έτοιμοι να μετάσχουν στα επόμενα συλλαλητήρια, ασχέτως εάν ο Ιερώνυμος επιμείνει στις αρχικές του απόψεις.

Μάλιστα, προσανατολίζονται να κάνουν κατά τόπους και δικά τους συλλαλητήρια, καλώντας τον κόσμο να μετάσχουν μαζικά.

Είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν εξελίξεις στο επόμενο διάστημα στην Εκκλησία, η οποία εκτέθηκε από το μεγάλο συλλαλητήριο. Ειδικά, εκείνοι που έλεγαν πως στην Θεσσαλονίκη θα υπήρχε μικρή συμμετοχή και τελικά διαψεύστηκαν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΆΞΙΟΙ ΌΣΟΙ ΤΆΧΘΗΚΑΝ ΕΜΠΡΆΚΤΩΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ!!!!

  2. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ΄ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ . Ή PINK PORK . ΓΙΝΟΜΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΤΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ( ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ) ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ . ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ; ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ΄ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΧΡΗΣΤΟΣ , ΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ . ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ . ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ . ΑΊ ΣΙΧΤΙ΄Ρ . ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΤΣΑ . ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΠΑΣΟΚΟΤΟΜΑΡΟ , ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ , ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ , ΑΡΒΑΝΙΤΟ΄ΓΥΦΤΟΣ .

  3. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ΄ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ . Ή PINK PORK . ΓΙΝΟΜΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΤΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ( ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ) ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ . ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ; ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ΄ ΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ΑΧΡΗΣΤΟΣ , ΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ . ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ . ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ . ΑΊ ΣΙΧΤΙ΄Ρ . ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΤΣΑ

  4. Τετοιοι Θρησκευτικοι Ηγετες απομακρυνουν τον κοσμο απο την Εκκλησια.
    Αν ζουσε ο Χριστοδουλος πιστευετε οτι θα γινονταν αυτα τα αισχη που διαπραττει ο Τζερωνυμο?
    Δυστυχως για αυτον η Ιστορια θα γραψει τα ακριβως αντιθετα απ οτι γραφτηκαν για τον εναν και μοναδικο Ποιμεναρχη τον Χριστουδουλο.

  5. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ!! ΖΥΓΩΝΕΙ!!

  6. ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  7. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΙΟΥ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ,ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ,ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΡΑΣΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΡΟΗ.
    ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΞ@Κ@ΛΛΙΕΣ.

Comments are closed.