ΙΔΟΥ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ – Ο Τ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ – ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΟΛΑΣΗ-ΦΩΤΙΑΣ» ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (BINTEO)

Κοινοποίηση:
SKOPIA-ELLADA-PATRATORA.GR_

Μέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται ότι ως Έλληνες συμμετέχουμε σε ένα απίστευτο ύπουλο σχέδιο  των ΗΠΑ σε σχέση με την ονομασία των Σκοπίων , το οποίο «επικαιροποιήθηκε» με το ταξίδι Τσίπρα στην Ουάσιγκτον πρόσφατα .

Ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Ναύαρχος ε.α. Τζέιμς Σταυρίδης , μιλά για την προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος της Μακεδονίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Reporter.gr.

stavridis

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Αναστάσιο Παπαποστόλου στο περιθώριο της 27ουσυνεδρίου Leadership 100 Annual Conference  που πραγματοποιήθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ στις 3 Φεβρουαρίου, εξέφρασε την ελπίδα του «ότι  λύση θα πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ».

«Μια λύση που θα απαιτούσε από την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία να αλλάξει το όνομά της σε κάτι που θα είναι αποδεκτό  από την Ελλάδα», όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Τ.Σταυρίδης, ο οποίος είναι σήμερα κοσμήτορας της νομικής και διπλωματικής Σχολής Fletcher  στο Πανεπιστήμιο Tufts, αποτελεί  ένα εξέχον μέλος της ελληνο-αμερικανικής κοινότητας, τονίζοντας  ότι καταλαβαίνει το  ελληνικό συναίσθημα στο ζήτημα για το όνομα. «Καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι μια πρόκληση για τον ελληνικό λαό» , δηλώνει ο ίδιος .

Σημειώνει όμως ότι είναι πολύ σημαντικό τα Βαλκάνια να ενταχθούν στην ατλαντική συμμαχία .

«Η ΠΓΔΜ είναι εταίρος μας  και έχει συνεισφέρει πολλά στο ΝΑΤΟ , ενώ έχει  πολλά ακόμα να δώσει στην συμμαχία», τόνισε.

Την ίδια στιγμή τα αμερικανικά κανάλια με εκτενή ρεπορτάζ τους καλύπτουν το συλλαλητήριο στην Αθήνα το οποίο συγκεντρώνει πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμο.

Οι διαδηλωτές έχουν γεμίσει όλους τους δρόμους  στην κεντρική Αθήνα σε μια μαζική διαμαρτυρία  για πιθανό ελληνικό συμβιβασμό σε μια διαμάχη με τη γειτονική χώρα της ΠΓΔΜ, αναφέρει το αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Fox news .

Εκατοντάδες λεωφορεία ναυλώθηκαν για να μεταφέρουν διαδηλωτές από όλη τη χώρα στην ελληνική πρωτεύουσα για το συλλαλητήριο , ενώ πολλά  πλοία έφεραν κόσμο από τα νησιά.

Η διαμάχη ανάμεσα στην Ελλάδα και πΓΔΜ, ξέσπασε ότι το κρατίδιο  απέκτησε την ανεξαρτησία του  από την ενωμένη  Γιουγκοσλαβία το 1991.

Η διαμάχη εμπόδισε την ΠΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, στο  οποία ανήκει η Ελλάδα από το 1952 .

Αυτό είναι κάτι που θέλουν να το «διορθώσουν και στην συνέχεια να το ολοκληρώσουν» οι Αμερικανοί , μόνο που θα πρέπει να ερωτηθεί πρώτα και κύρια  ο κυρίαρχος  ελληνικός λαός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ο κ. Σταυρίδης που τα λέει αυτά, κατανοεί ότι η παρούσα κυβέρνηση θεωρεί “φασιστική” (κατά τη συνήθη ρητορική τους) την οποιαδήποτε ένσταση για να μην υπάρχει πουθενά η λέξη “Μακεδόνία” (και τα παράγωγά της) στην ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων; Οι ξένοι μας φτάινε; Είσαστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε τι μθοδεύσεις έγιναν για να ΜΗΝ γίνει το συλλαλητήριο; Και αφού έγινε τι ψέμματα έλεγαν ΜΜΕ και κυβέρνηση και όλοι τους (πλην της ΧΑ) έπειτα; Όλα είναι παραμύθια. Οι ΗΠΑ (και καμμία άλλη υπερδύναμη) δεν σχεδιάζει τίποτα για την Ελλάδα (τουλάχιστον όχι κάτι διφορετικό από ότι “σχεδίαζε’ και τα προηγούμενα χρόνια). Ο Soros (και οι νεοταξίτες) σχεδιάζουν και οι εγώριοι προδότες, ΕΚΤΕΛΟΥΝ τις εντολές του. Πόσο τυφλωμένοι μπορεί να είστε για να μην βλέπετε αυτά που γίνονται μπροστά στα μάτια σας.

  2. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ BYE-BYE,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΕΣ ΚΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ,ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ,ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΗΣΕ ΕΝΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ,ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ!!!

  3. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ να πας ρε ΚΟΠΡΙΤΗ, που θα μας πεις «ότι λύση θα πρέπει να επιτευχθεί οπωσδήποτε ανάμεσα στην Ελλάδα και την ΠΓΔΜ»… Με ποιό τρόπο θα επιτευχθεί η λύση ρε Μ@ΛΑΚΑ ; Με το να παραχωρήσουμε στους γυφτοσκοπιανούς την Ελληνική ταυτότητα και την Ελληνική Ιστορία ;;;
    Ο.Χ.Ι. ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε …Π.Ο.Τ.Ε !!!
    Εάν «Η ΠΓΔΜ είναι εταίρος σας και έχει συνεισφέρει πολλά στο ΝΑΤΟ , ενώ έχει πολλά ακόμα να δώσει στην συμμαχία», να τής δώσετε το δικό σας όνομα , ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, την δική σας ιστορία, την δική σας “πολιτιστική” κληρονομιά (πού να την βρείτε εσείς την πολιτιστική κληρονομιά, τρομάρα σας … εκτός από πολέμους, τί άλλο έχετε να επιδείξετε και να προσφέρετε στην ανθρωπότητα ; ) … Ονομάστε τους σλάβους, Αρειανούς, Αμερικανούς, Γερμανούς, εξωγήϊνους ή ό,τι άλλο ΣΚΑΤΑ θέλετε … Προς διευκόλυνσή σας, σάς δίνω εγώ, ένας ΕΛΛΗΝΑΣ, τις επιλογές που έχετε : Sorros land , Nimetz land, Stavrides land, Monkey land, ΣΚΑΤΑ land.
    Την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, οι σλαβοβούλγαροι, γιατί Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και κανένα αμερικανάκι δεν θα την αφαιρέσει από την Ελλάδα …
    ΄Αντε στα τσακίδια να πάτε, ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ …

  4. Τι έγινε; Έπεσε τελικά η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου; Ε; Έπεσε;

  5. ρε θα μας τρελανουνε ??? τι εχουν προσφερει τα σκοπια στο νατο???? την βαση της αμερικα ???? μα αν δεν υπηρχε βαση δεν θα υπηρχαν σκοπια θα τα ειχαν φαει οι λυκοι …και μεις τι προσφεραμε τοσα χρονια ???? τα φραγκα μας να αγορασουμε απο τους καλους μας συμμαχους και αυτοι κοιτανε μονο πως θα μας πιουν το αιμα με το μπουρι της σομπας , ας τους ευχαριστησουμε για αλλη μια φορα για ολα τα κακα που μας εχουν βρει και για εκεινα που μας ετοιμαζουν

  6. ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΡΙΟ.ΜΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

  7. Ρε να δεις που θα επιβεβαιωθούν κάτι τυχαίοι που έλεγαν οτι “θα μπουν στη βουλή όλοι οι πεινασμένοι…”
    Όπως τα έχουμε πει πάντως και πρίν και μετά ψευτοκρίσης εποχή ίδιοι σκλάβοι τα είμαστε. Απλά κάααααααααααποτε θα μάθουμε λίγα πράγματα παραπάνω για το μυαλουδάκι μας και ίσως ξυπνήσουμε πέρα από το μαμ,κακά και νάνι… α και στο τέλος ελευθερία ή θάνατος..

  8. Δε πας στον διάολο παλιομακακα που η θα μας πεις πως πρεπει να δωςουμε το ονομα της Μακεδονίας μας. Αντε μου στα τσακιδια. Με τέτοιους Ελληνες τι τους θελουμε τους εχθρους. Αν εισαι Ελληνας βεβαια.

  9. Που να κοπανιεστε ολοι σας ο Ελληνικος λαος δεν δινει και δεν ξεπουλαει τη Μακεδονια…γιατι ξερει πολυ καλα οτι δεν μιλαμε απλα για ενα ονομα …Μιλαμε για την ιστορια τα εδαφη και τον πλουτο της περιοχης που εχουν βαλει στο ματι οι σκλαβοι serve μογγολικης καταγωγης(το σλαβος βγαινει απο το σκλαβος….και ναι αγαπητοι μου ελληνες ….το σλαβος- σερβος εχει αμεση σχεση με τη λεξη σκλαβος και με το αγγλικο serve και service…ολοι αυτοι εχουν κοινη καταγωγη δεν ηταν τυχαιο που ειχαν φτιαξει και ενα κοινο κρατος…μονο που οι περισσοτεροι ελληνες, βαζω στοιχημα δεν γνωριζουν οτι ειναι ατομα μογγολικης καταγωγης τα οποια χρησιμοποιηθηκαν ως σκλαβοι και υπηρετες,οταν αυτοι αρχισαν να κατεβαινουν στο νοτο ….φυλετικα ειναι ιδιοι με τους βουλγαρους …οι οποιοι βουλγαροι ειναι μογγολοι …επισης ολοι αυτοι μιλουν την ιδια γλωσσα και διαλεκτου αυτης και μια χαρα συνεννοουνται μεταξυ τους ) Οποτε μη ξεγελιεστε… αν δεν ηταν οι σκοπιανοι αυτη τη στιγμη που ζητουν τη μακεδονια και μακεδονικη ταυτοτητα , θα ηταν οι βουλγαροι η οι σερβοι….Αυτα τα γραφω και για αυτους που πιστευουν οτι μονο οι σκοπιανοι ειναι το θεμας μας.και οτι δηθεν οι σερβοι ειναι διαφορετικοι απο αυτους και αρα φιλοι μας…..αν το ψαχνατε θα βλεπατε οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ τους και οτι αυτα που λενε οι “σκοπιανοι” για την παρτη τους , τα ιδια λενε και σερβοι τα ιδια και βουλγαροι, τα ιδια και αλβανοι(αλλη σκατοφαρα απο εκει) Και ολα αυτα φυσικα τα κανουν με πλατες αλλων….ΥΣ Εγω ο ιδιος μολις εχθες ηρθα σε αντιπαραθεση με εναν σερβο …ναι σερβο…με αφορμη το συλλαλητηριο που του κακοφανηκε και αρχισε να λεει ο κατα τα αλλα δηθεν φιλος σερβος….οτι ο αλεξανδρος ηταν…. serb-macedonian!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

  10. ΡΕ ΤΖΕΙΜΣΞΕΓΡΑΨΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ !!!!!!!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ !!!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ????? ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΤΑ ΠΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. ΑΦΟΥ Η ΠΓΔ”Μ” ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Η ΚΑΤΙ ΣΕ MACDONALDS REBUBLIC Η COCA COLA STATE Η ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

  12. casus belli! αν χρησιμοποιησετε ξανα το ονομα Μακεδονια οπουδηποτε για τον οποιονδηποτε λογο, σε 3 – 4 ωρες θα ειστε επαρχια της Ελλαδας… απλα και ξεκαθαρα!
    αλλα οι γυφτοι κανουν τσαμπουκαδες με τις πλατες αλλων!

  13. κανε ρε πουληταρι Τσιπρα ενα ξεκαθαρο δημοψηφισμα με ερωτηση αν θελουμε να χρησιμοποιουν οι γυφτοΑλβανοΣλαβοι γειτονες μας εστω και ενα συνθετικο ορου Μακεδονια για το ψιλικατζιδικο τους και θα δεις ποσα απιδια πιανει ο σακος!

  14. Υπάρχει κανείς νομικός να μηνύσει την συριζοφυλλάδα κοντρα;;;
    Αρκετά με την συριζοπροπαγάνδα. Πάγωσαν επίτηδες την εικόνα τη στιγμή που χαιρετάει το πλήθος για φαίνεται ότι χαιρετάει ναζιστικά.

  15. Υπάρχει και μια άλλη επιλογή, να μπούνε τα Σκόπια στο Νατο και να φύγουμε εμείς. Να παραδώσουμε τις αμερικάνικες βάσεις, που μας βάλανε με το έτσι θέλω, στη Ρωσία, με ανταλλάγματα βέβαια γιατί χρειαζόμαστε έναν δυνατό σύμμαχο. Μας πηδάνε οι τούρκοι και οι αμερικάνοι κάνουν την πάπια στο Αιγαίο. Γιατί πρέπει πάντα εμείς να είμαστε οι χαμένοι και οι αμερικανοί να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Αδικήθηκε τόσο πολύ άλλη χώρα όπως εμείς; Ικανοποιούμε μονίμως τα συμφέροντα τους αλλά ως εδώ. Να βρούμε σύμμαχο που δεν θα παίρνει μόνο, θα δίνει κιόλας. Όταν λες πάντα ναι αυτά παθαίνεις.

  16. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!!
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  17. πανε να βαλουνε φωτια στα βαλκανια……φωτια στον κωλο τους θα βαλουν…..θα παμε τους σλαβους του σωρος γαμιοντας τους μεχρι το σπλιτ

Comments are closed.