ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ! Αποκαλύπτουμε το βρωμερό σχέδιο των Σκοπιανών – “Μούφα” η επίθεση… φιλίας

Κοινοποίηση:
skopia5088

Αν νομίζουν κάποιοι ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα περάσει χωρίς σοβαρές συνέπειες, κάνουν οικτρό λάθος.

 

Όπως γίνεται γνωστό και μάλιστα από Τουρκία μεριά, οι Σκοπιανοί με την… ευγενή συνδρομή της «φίλης» και «συμμάχου» μας Τουρκίας, έχουν σκοπό να ανασύρουν στην επιφάνεια μέσω οθωμανικών αρχείων περιουσίες που ανήκουν σε Σκοπιανούς «Μακεδόνες», με απώτερο σκοπό την νομική τους διεκδίκηση σε περιοχές της Μακεδονίας που βρίσκονται εντός ελληνικού εδάφους.

Την γνωστοποίηση αυτής της κίνησης, την έκανε για πρώτη φορά η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, καθώς η προσπάθεια αυτή την Σκοπιανών να ανακινήσουν θέμα περιουσιών μέσω των οθωμανικών αρχείων, γίνεται με την άμεση συνδρομή και συμμαχική συμπαράσταση στης Τουρκίας.,

unnamed

Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, η Γενική Διεύθυνση Υποθηκοφυλακείου των Σκοπίων, με την βοήθεια της Τουρκίας θα προχωρήσει στην μετάφραση από την οθωμανική γλώσσα στην σύγχρονη σκοπιανή-σλάβικη γλώσσα των τίτλων ιδιοκτησίας της περιόδου 1842-1912, δηλαδή μέχρι την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον ελληνικό στρατό. Όπως αναφέρεται, το θέμα αφορά περίπου… 2 εκατομμύρια τίτλους ιδιοκτησίας από οθωμανικά αρχεία, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε περιοχές εκτός της σημερινής επικράτειας των Σκοπίων και που έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία του κρατιδίου και από Σκοπιανούς που μετοίκησαν βορειότερα κυρίως μετά τους βαλκανικούς πολέμους.

Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Διευθυντής του Σκοπιανού Γενικού Υποθηκοφυλακείου, Slavçe Trpeski, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu Ajansı, μετά από διαβουλεύσεις των υπουργείων Εξωτερικών των Σκοπίων και της Τουρκίας υπογράφτηκε συμφωνία συνεργασίας και βοήθειας από την Τουρκία στην επιχείρηση μετάφρασης των τίτλων ιδιοκτησίας από την οθωμανική γλώσσα στην σύγχρονη σκοπιανή, με κύριο σκοπό την καταγραφή όλων των ιδιοκτησιών που ανήκουν σε Σκοπιανούς, είτε αυτές βρίσκονται στην σημερινή επικράτεια του κρατιδίου, είτε εκτός σε «σκλαβωμένες» περιοχές της Μακεδονίας.

Δημοσιευμα

Η επιχείρηση αυτή της μετάφρασης των οθωμανικών τίτλων ιδιοκτησίας, όπως τονίστηκε από τον Slavçe Trpeski, εκτός από την εθνική έχει και μεγάλη ιστορική σημασία. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Dragi Gyorgiev, Προέδρου του Σκοπιανού Εθνικού Ιδρύματος Ιστορίας, δηλαδή του ιδρύματος που πρωτοστατεί στην ανθελληνική σκοπιανή προπαγάνδα και που προβάλλει διεθνώς την ανιστόρητη θεωρία της καταγωγής των Σλάβων-Σκοπιανών από τους αρχαίους Μακεδόνες.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Dragi Gyorgiev, ήδη έχουν μεταφραστεί περί τις 2000 οθωμανικές ιδιοκτησίες Σκοπιανών από τις αρχές του εικοστού αιώνα και όπως αναφέρεται, η προσπάθεια αυτή που έχει μεγάλη ιστορική και εθνική σημασία θα συνεχιστεί με εντατικότερους ρυθμούς.

Και είμαστε μόνο στην αρχή. Νάναι καλά οι ξεπουλημένοι βουλευτάδες μας με τις χοντρές τσέπες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μετα απο αυτο το σχολιο ΒΑΣΙΛΗΣ Λ και με την καρδια να χτυπα δυνατα …. δεν εχω παρα να πω πως δεν φωναζουμε αδικα οτι γυρισαν να τελειωσουν ο’τι δεν μπορεσαν το ’47
    Στην Μακεδονια επεσαν πολλοι απο τους απογονους μας για να ειμαστε σημερα εμεις εδω, οι Μακεδονες , εμεις κανουμε την Μακεδονια Ελληνικη με την αδιακοπη παρουσια μας στον τοπο μας , ενιοτε πληρωνοντας με ζωες για αυτην ακριβως την “συνεχεια”… και θα μας εξαφανισουν;
    Οχι , εδω θα πεσουμε και εμεις , οπως εκεινοι …
    Δεν θα διακοπει η παρουσια μας στην Μακεδονια .

  2. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΣ
    ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ?
    ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ
    -ΕΙΣΤΕ ΣΛΑΒΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΑΛΒΑΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΕΡΕΙΠΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΗΔΙΟΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!

  3. Συνέχεια στό προηγούμενο, αυτά πού αναφέρω εξηγούν τους λόγους για τους οποίους η Σερβία αναγνώρισε τους σκοπιανους μέ το όνομα “Μακεδονία” καί τήν στάση Ρωσίας,ΗΠΑ,Τουρκίας που οι Αλβανοί (Γκέγκηδες)(οχι οι λεγόμενοι Τόσκηδες, Λιάπηδες καί οι βλαχόφωνοι πού ζούσαν τόν 19ο αιώνα, στήν περιοχή) ήταν το όργανο επιβολής τής βούλησης τής υψηλής πύλης στήν χερσόνησο του Αίμου που κακός πλέον όλοι συλλήβδην τήν αποκαλούμε Βαλκανική (από τήν τουρκική λέξη Βαλκαν πού σημαίνει Βουνό),αυτό προσπαθεί να κάνει καί σήμερα η Τουρκία μέσω της Αλβανίας καί τόν Σκοπίων (όπου περίπου το 40-50% είναι αλβανικής καταγωγής) να γίνουν οι τοποτηρητές της Τουρκίας στήν περιοχή, ότι γίνονταν τό 1880 στήν οθωμανική επικράτεια στήν Ευρώπη συνεχίζονται καί σήμερα γιατί δέν υπάρχουν στά βόρεια σύνορα της Ελλάδας καθαρά εθνικά κράτη.Υ.Γ αυτούς πού αναφέρω ως Τόσκηδες, Λιάπηδες καί βλαχόφωνους στήν Αλβανία είναι Έλληνες .έτσι γιά να ξέρουμε τί λέμε!. Ότι δέν λύθηκε τότε, ευτυχώς ή δυστυχώς θα λυθεί σήμερα, σημασία έχει εμείς να είμαστε έτοιμοι…..

  4. Τά πράγματα στήν χερσόνησο του Αίμου ή Ελληνική χερσόνησο έαν προτιμάται, είναι ποιό σύνθετα από ότι φαίνονται!. Όταν ιδρύθηκε το αλβανικό κράτος το 1912, επειδή το επέβαλαν τα Ιταλικά συμφέροντα, τα 2/3 αυτόν που ονομάζουμε Αλβανούς, έμειναν εκτός τού νεοσύστατου Αλβανικού κράτους, το αποτέλεσμα ήταν να παραμένει το θέμα τής απελευθέρωσης τους!. Οι περιοχές όπου κατοικούσαν οι αλβανοί που έμειναν εκτός Αλβανίας είναι η σημερινή “Μακεδονία” όπως θέλει η ηγεσία τόν Σκοπίων να τήν αποκαλεί καί η άλλη περιοχή το Κοσσυφοπέδιο,το γεγονός ότι η δημογραφική έκρηξη τών αλβανών σε αυτές τίς περιοχές της τότε Γιουγκοσλαβίας (Νοτιοσλαβίας) καί ο δημογραφικος μαρασμός τών σλαβικών πληθυσμών, προκειμένου να μήν έχει φαινόμενα διάλυσης λόγω μη ενιαίας ταυτότητας(συνείδησης) στην χώρα, οδήγησε τόν Τίτο το 1948 στήν δημιουργία τής “Μακεδονικής” φυλής μετά τήν σύγκριση του με τόν ηγέτη της Σοβιετικής ένωσης!.ποιοί του έδωσαν το δικαίωμα να το κάνει, αυτοί που του ζήτησαν τήν βοήθεια του την περίοδο 1944-1949 ξέρεις εσύ……. Από τότε η Ελληνική εξωτερική πολιτική κοιμάται καί φτάσαμε εδώ που είμαστε!.

Comments are closed.