ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ!!

Κοινοποίηση:
tsipras-650_4

Το site του πρωθυπουργού primeminister.gr βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Τούρκοι χάκερς με αφορμή τη διαμάχη “κτύπησαν” την ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού. .

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι στη σελίδα τους στο facebook, τόνισαν πως ήταν “η απάντησή τους στην οργή της Ελλάδας για την προσευχή στην Αγιά Σοφιά”.

Πρόκειται για μια ομάδα χάκερς που ονομάζεται Aslan Neferler Tim, η οποία  άφησε το εξής απειλητικό μήνυμα: «Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κανείς να χάσουμε την υπομονή μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως δεν προκύπτει χακάρισμα, αλλά τεχνικό πρόβλημα(;)  στην σελίδα του πρωθυπουργού που θα αποκατασταθεί.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι χάκερς πανηγυρίζουν και ευχαριστούν τα τουρκικά ΜΜΕ για την προβολή της είδησης, όπως φαίνεται στα τουρκικά δημοσιεύματα στς σχετικές φωτογραφίες.

Νωρίτερα σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση απαντώντας σε αυτή που εξέδωσε χθες το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ, καταδίκασε την ελληνική ανακοίνωση και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ιστορία της Ελλάδας στον τομέα της θρησκευτικής ελευθερίας, που συγκαταλέγεται στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, είναι γνωστή, ενώ παραθέτει σχετικά παραδείγματα και σημειώνει ότι είναι αμφισβητούμενο το τι αντιλαμβάνεται η χώρα από το διαθρησκειακό διάλογο στον οποίο αναφέρθηκε το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Ωστόσο, σε ένα ακόμα «προκλητικό» κρούσμα, σύμμαχος του Tayyip Erdogan, o Mustafa Destici  δήλωσε πως «Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος ας ακούσει ότι η Αγία Σοφία είναι τέμενος. Με την ευλογία του Αλλάχ, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν εκ νέου οι τελετουργίες και θα διαβάζεται πάντα προσευχή».

Ο Destici δηλώνει ακόμα πως «η Ελλάδα αντέδρασε στο διάβασμα Κορανίου και εζανίου την νύχτα Καντίρ στο Τέμενος της Αγίας Σοφίας και προέβη σε ανακοίνωση. Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος ας ακούσει ότι η Αγία Σοφία είναι τέμενος. Με την ευλογία του Αλλάχ, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν εκ νέου οι τελετουργίες και θα διαβάζεται πάντα προσευχή».

Στη συνέχεια, ο Destici ισχυρίζεται ότι με την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τέμενος το τουρκικό έθνος θα τιμήσει την μνήμη του Μωάμεθ Πορθητή.

Ο Destici αναφέρεται και στα τεμένη που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο – Θεσσαλονίκη και Δυτική Θράκη –  λέγοντας η ελληνική πλευρά τα… κατέστρεψε!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΑΜΠΟΥΛΑΧ ΟΤΣΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΙΜΡΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΗΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  2. Οι Τουρκοι εριξαν την σελιδα του Ελληνα Πρωθυπουργου και εσεις θριαμβολογείτε.
    Ποιοι είναι οι προδοτες?

  3. προδοτη προδοτη προδοτη προδοτη προδοτη προδοτη προδοτη,αυτό είναι το ονομα σου στο εξηςετσι θα σε αποκαλουν ολοι.

  4. Aπο καραγκιοζ πρωθυπουργο περιμενατε τιποτα καλυτερο,ακομα και τα ντολμαδακια μας δουλευουν.

Comments are closed.