Θύελλα αντιδράσεων! Εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές Φιλιππάκη εναντίον Στουρνάρα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
as1

Την παρέμβαση των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, όπου το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών, εκτοξεύει απειλές εναντίον του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, έγραψε στο Facebook: «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Σύμφωνα με ενημερωτικό πόρταλ, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook, όπως και άλλες απειλές που δημοσιεύτηκαν στα social media εναντίον του.

Κατά πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ασκήσουν δίωξη τόσο για την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, όσο και για τα υπόλοιπα απειλητικά μηνύματα εναντίον του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Διαβάστε την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη…

filippakis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έτρεξαν τα λαμόγια τα μπατσακια μην κάνουν αβαβα στης ιεροδουλης υιό στουρναρα που τα ισοβια ειναι η πιο light ποινη που τους αρμόζει……

    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ 1984 ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ ΟΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ

Comments are closed.