Θωμάς Κονσολάκης: Από επιχειρηματίας… “μαϊμού – Μητροπολίτης”! Τι κρύβεται στη Νέα Μάκρη; (φώτο&βίντεο)

Κοινοποίηση:
Thomas-Konsolakis-Nea-Makri

Ποιος είναι ο Θωμάς Κονσολάκης, που παρουσιάζεται ως Μητροπολίτης στη Νέα Μάκρη;

ilarionas

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ο ρασοφόρος που αυτοαποκαλείται ως Σεβασμιώτατος Ιλαρίων στους κόλπους της εκκλησίας καθώς ο ίδιος φαίνεται να δίνει στον εαυτό του τον τίτλο του «Μητροπολίτη Κρήτης, υπέρτιμου και έξαρχου Ευρώπης» αλλά και να παρουσιάζεται ως πρόεδρος κάποιας «ελληνορωσικής μητροπολιτικής συνόδου».

ilarion4

Ο… Μητροπολίτης Ιλαρίων και κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης ανάγκασε μάλιστα την αρχιεπισκοπή Κρήτης να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως ο συγκεκριμένος άντρας δεν εκπροσωπεί την εκκλησία αποκαλύπτοντας παράλληλα πως: «πραγματοποιεί συνάξεις σε ξενοδοχεία, αίθουσες και ιδιωτικούς χώρους, προσκαλεί ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας για να τους «σταυρώσει» και δήθεν να τους θεραπεύσει, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την Εκκλησία Κρήτης, ούτε με κάποια από τις Κανονικές Ορθόδοξες Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο, ούτε υπάρχει Ελληνορωσική Μητρόπολη Ευρώπης ή Ελληνορωσική Μητροπολιτική Σύνοδος».

Πράγματι αν δει κάποιος τις σελίδες του εν λόγω ρασοφόρου στο Facebook θα διαπιστώσει πως τόσο το παρουσιαστικό του, όσο και οι συνήθειές του δεν θυμίζουν σε τίποτα έναν Μητροπολίτη.

ilarion1

Έχει βαμμένο ξανθό μαλλί και γένι και φορά συνήθως λευκό ή κόκκινο ράσο, μοιάζοντας περισσότερο με κάποιον των κοσμικών σαλονιών παρά με ιερωμένο.

mohito

Ο ίδιος εμφανίζεται ακόμη εκπρόσωπος κάποιου ιδρύματος στη Νέα Μάκρη, με το όνομα «Παναγία Θεραπεύτρια», όπου είναι και η έδρα του. Όταν το protothema.gr προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με εκπρόσωπο του ιδρύματος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής εμφανίστηκε ο κ. Ψυχαλής, ο οποίος αυτοσυστήθηκε ως αρχιγραμματέας της Συνόδου τονίζοντας πως έχουμε καλέσει σε μοναστήρι και μάλιστα Ορθόδοξο.

synedria

Ερωτηθείς αν γνωρίζει τόσο ο ίδιος όσο και ο αυτοαποκαλούμενος Ιλαρίωνας, Θωμάς Κονσολάκης την ανακοίνωση που εξέδωσε η αρχιεπισκοπή της Κρήτης αλλά και αν έχει παρακολουθήσει τα όσα γράφονται περί θαυμάτων και »σταύρωσης» πιστών ο ίδιος δήλωσε: «Είμαστε γνώστες επ’ αυτού και υπάρχει το νομικό τμήμα το οποίο ασχολείται με το θέμα. Ο άνθρωπος (σ.σ. Ιλαρίωνας) δέχτηκε πολύ μεγάλους εκβιασμούς στην Κρήτη κατά την παραμονή του και μετά προέκυψαν τα δημοσιεύματα», είπε χωρίς όμως να θέλει να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα καταγγέλλει.

nea makri pneymatiko kentro

Ο ίδιος Θωμάς Κονσολάκης αρνήθηκε ακόμη να δώσει απαντήσεις σχετικές με το πότε χειροτονήθηκε ο… Μητροπολίτης Ιλαρίων, από ποιον και σε ποιο ναό τονίζοντας ωστόσο ότι ανήκει στο Παλαιό ημερολόγιο, με καταστατικά και σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους.

Ο… Σεβασμιώτατος Θωμάς Κονσολάκης

Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως ο… Μητροπολίτης Ιλαρίων και ο Θωμάς Κονσολάκης, ιδιοκτήτης της Konsolakis Interior είναι το ίδιο πρόσωπο.

nea makri

Ο ίδιος φαίνεται πως πριν αποφασίσει να φορέσει τα ράσα και να αφιερωθεί στον… Θεό ήταν ιδιοκτήτης καταστημάτων με έπιπλα. Την ίδια ώρα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο διευθυντής αυτών των καταστημάτων, αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα πως είναι κάποιος κύριος Αντώνης Τζάννες, ο οποίος φαίνεται πως ακολούθησε τα βήματα του τότε επιχειρηματία αφού σήμερα φορά και ο ίδιος ράσα, έχει ως βάση το ίδιο ησυχαστήριο της Νέας Μάκρης και αυτοαποκαλείται ως Μητροπολίτης Σηλυβρίας Έξαρχος Ευρώπης ή Μητροπολίτης Θεολόγος Παύλος και δηλώνει Επίσκοπος Νέας Μάκρης στην Ιερά Συνοδική Μητρόπολη Κρήτης.

konsolakis interior

 

Σε μία από τις συνεντεύξεις του, ο Θωμάς Κονσολάκης τόνιζε: «Είμαστε μόδα. Χθες, σήμερα και αύριο. Αγαπάμε φρικτά αυτό που κάνουμε. Το κάνουμε απόλυτα σωστά γιατί μας ενδιαφέρει. Είναι η ζωή μας. Είναι η εικόνα μας. Καταθέτουμε την ψυχή μας. Τα δικά μας έπιπλα έχουν οξυγόνο. Αναπνέουν μαζί μας καθημερινά. Αυτό κερδίζει. Αυτό κάνει τον Τύπο να ασχολείται μαζί μας. Τη δημοσιότητα δεν την επιβάλαμε. Μας επιβλήθηκε. Όλοι οι στυλίστες, οι δημοσιογράφοι παρελαύνουν καθημερινά από το luxurious show room της εταιρείας μας, απλά γιατί για πρώτη φορά αισθάνονται το επώνυμο τόσο προσιτό».

Στη ίδια συνέντευξη ερωτηθείς τι είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα είχε δηλώσει: «Ο ερωτάς για όλα! Τον άνθρωπό μου, τη δουλειά μου, τους συνεργάτες μου. Δε θα μπορούσα να ζήσω ούτε στιγμή χωρίς να νιώθω ερωτευμένος. Ξέρεις, δεν ερωτεύομαι μόνο πρόσωπα, αλλά και αντικείμενα. Έπιπλα και ξεχωριστά διακοσμητικά. Ερωτεύομαι με πάθος τα πάντα. Ζω! Κυριολεκτικά».

mhtropolitis konsolakis

Το… άβατο της Νέας Μάκρης

Δεκάδες πιστοί με βαριά πορτοφόλια λέγεται πως περνούν καθημερινά από το ησυχαστήριο της Νέας Μάκρης. Άνθρωποι όλων των ηλικιών από ανήλικα παιδιά μέχρι και ηλικιωμένοι δίνουν το παρών στις λειτουργίες του… Ιλαρίωνα ο οποίος, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες κοινωνεί τους πιστούς.

Την ίδια ώρα στη σελίδα της Παναγίας Θεραπεύτριας στο facebook υπάρχει αναρτημένη φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο Μητροπολίτης Ιλαρίων με την Πέμυ Ζούνη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

nea makri plousioi pistoi

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο διαδίκτυο πως το… μοναστήρι διαθέτει
δωμάτιο πόνου, όπου άνθρωποι με προβλήματα υγείας υποβάλλονται σε τελετές πόνου. Ακόμη υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στον οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να εξομολογηθούν για να… λυτρωθούν από τις αμαρτίες τους ενώ χαρακτηριστικό είναι πως γίνεται διανομή… φαρμάκων για βαριές ασθένειες όπως και νοσηλευτική υποστήριξη.

Τέλος βλέποντας κανείς το το εσωτερικό του, περισσότερο θα μπορούσε να πει κανείς πως μοιάζει με μία πολυτελή βίλα παρά με μοναστήρι. Απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει η πισίνα την οποία ο Ιλαρίων… βαφτίζει πηγή γεμάτη με αγιασμένα νερά της Παναγίας.

eyloghmenh pisina nea makri

To reportaz παρουσιάστηκε πέρσι το καλοκαίρι. Υπάρχουν και έχουν προκύψει και νέα στοιχεία τα οποία θα τα παρουσιάσουμε εντός των ημερών. Αυτό που διαβάσατε είναι το promo. Έρχονται πολύ…καλύτερα για τον βίο και την πολιτεία ενός απατέωνα με πολιτικές άκρες μέσα στην κυβέρνηση και στο Μαξίμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΕΝΑΝ ΑΠΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΩΣΗΝ (ΣΠΡΩΞΗΜΟ)

  2. Οποιοςπιστευει οτι ο εν λογω Κυριοσ ειναι παπας,ουδεμια σχεση εχει με την ομολογια που εδωσε ο νονος του κατα την θεια βαπτιση του,
    Οταν δεν γνωριζεις το ΣΥμβολο της Πιστεως σου,που ειναι ολη η αληθεια της πιστης σου,οταν δεν ξαιρεις να κανεις Ορθοδοξα τον Σταυρο Σου,αφηνω τα αμαρτηματα κ τις δεκα εντολες,τοτε πεφτεις στα διχτυα μαγων που με περιβολη ρασου σου λενε τα μελλουμενα.
    Υπαρχουν πολλοι που με την βΟηθεια σκοτεινων δυναμεων σε παραμυθιαζουν περι θεραπειας κ πονο της αρρωστειας
    Κι εσυ φιλε μου εαν πιστεψεις οτι ο ΙΗΣΟΥΣ θα σε θεραπευσει με την ατομικη σου προσευχη,την νηστεια ,εξομολογηση κ θεια ευχαριστια θα λαβεις το δωρο σου κ καμμια φορα χωρις αυτα για να ενδυναμωθει η πιστης σου ,αρκει να μιλΗσεις στον επουρανιο Πατερα κ Μητερα ΠΑΝΑΓΙΑ

    1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.

  3. ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΟΛΛΑΡΙΩΝ Α’ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ , ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ,
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  4. Δωμάτιο πόνου; Έχει και σαδομαζο το μενού δηλαδή, μπράβο μπάβο, Καλές δουλειές

  5. Μητροπολιτης Ευρωπης.

    Αχαχαχαχαχα.

  6. Η αμερικανική ηπειρος γεμάτη τετοιους το παιζεις παπας και κονομας

  7. το” κουναει το θυμιατο ” παντως ο …….π…..ατερ!

  8. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗ Λ.ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΠΑΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Ο ΤΖΑΝΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔ@@ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ. Α ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

  9. Χάσαμε και το άλλο ψώνιο.Το Σώρρα και έμεινε ορφανό και χωρίς δις το κόμμα του.

  10. Φαινεται οτι το σηκωνει το ρασο και τον τιναζει τον κουραμπιε.

  11. ΠΑΡΆΛΛΗΛΗ ΑΓΟΡΆ ΛΈΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΌΡΙΟ. ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΈΧΕΙ ΜΈΛΛΟΝ. ΘΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΜΕΓΆΛΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ. ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

  12. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΔΩΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

  13. Από τον κουλοχέρη χειροτονήθηκε είναι πολύ οι πουστοπαπαδες!!! Χειροτονήθηκε από έναν κουλό, με το αριστερό χέρι το δεξί του κόπηκε σε ένα τροχαίο που το χρόνο χώσει στο πάτο τού..!!!

  14. 30-6-17 και ώρα 4:40 μ.μ παίζει στο κανάλι Ε της τατι “ο μητροπολίτης Πειραιώς με απέλυσε γιατί χώρισα” ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΈΚΑΝΕ αυτόν τον πουστη εδώ δεν το δείχνουν γιατί είναι πουστης!!!

  15. Καραγκιοζάκος του κερατά.
    Γιατί κερατάς θα ήταν ο πατέρας του.

  16. τα αντιρετροϊκά από ποιο φαρμακείο τα παίρνει θα μας πει?

  17. Στέφανε κάλεσέ τον ένα βράδυ στο Μακελειό. Αυτή είναι εκκλησία, όχι οι δικοί μας με τα μακρυά γένεια… και τα μαύρα. Μαύρο τέλος, μόνο στις εκλογές. Με τέτοιους πολιτικούς και παππάδες ο θεός δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, μας έχει σιχαθεί. Και ο Ιλαρίων…είναι και ξανθός!

  18. εφοσων δεν ειναι παπας δεν πάει μέσα για απάτη?
    να παει το σδοε να το ψαξει

  19. Θα το πω καθαρά …………………. καθαρότατα !!!

    Καλά ρε !!! ………………… Δεν βλέπετε …..ότι έχετε να κάνετε με …… πούστηδες !!!

    Μέχρι σκουλαρικάκια φοράνε τα ……. κόπρανα !!!

    Άι στο διάολο ….. και μη χειρότερα …. Ύψιστε !!!

    Στράτος Δ.

  20. Αλάνι, άνοιξε μαγαζάκι δίπλα απ’ την “πολυεθνική” και της έκλεψε την πελατεία, υγιής επιχειρηματικότητα δηλαδή.

Comments are closed.