ΘΡΙΛΕΡ με το ημίγυμνο πτώμα 20χρονου σε πάρκο!«Μίλησε» η νεκροτομή για τον τραγικό επίλογο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ptoma

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 20χρονου,  το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σε πάρκο στην περιοχή του Συνοικισμού Αγίου Μάμα στη Λακατάμια.

Πρόκειται, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού Ελένης Αντωνίου, για αιμορραγικό σοκ, συνεπεία θλαστικής διατομής της αριστερής βραχιώνιας αρτηρίας, η οποία έγινε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Σύμφωνα, πάντα, με τα ευρήματα της νεκροτομής, αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ημίγυμνο άψυχο σώμα του 20χρονου Eugen-Leonard Misea δεν βρισκόταν σε αποσύνθεση, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του επήλθε τις τελευταίες ώρες, ενώ νωρίτερα, δεν αποκλειόταν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργεις, καθώς ο νεαρός ευρέθη σε μια λίμνη αίματος.

Νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως πλησίον του άτυχου 20χρονου ευρέθη και το όργανο με το οποίο θεωρείται πως προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό του, σε ένα σημείο ψηλά στο αριστερό χέρι. Συγκεκριμένα αναφορά γίνεται για ένα μεγάλο κομμάτι γυαλιού. Η σορός του 20χρονου, ο οποίος αγνοείτο από τις 16 Οκτωβρίου, αναγνωρίστηκε από τη χαροκαμένη μητέρα του.

Στο υπόγειο πέρασμα όπου εντοπίστηκε το πτώμα του νεαρού χθες περί τις 18:20 σε πάρκο στην περιοχή Λακατάμιας πλησίον του συνοικισμού του Αγίου Μάμαντο2, η Αστυνομία εντόπισε τεκμήρια και στοιχεία τα οποία δείχνουν πως ενδεχομένως ο νεαρός χρησιμοποιούσε τον χώρο για να διαμένει τις τελευταίες ημέρες ως καταφύγιο. Στη σκηνή, σύμφωνα με μαρτυρία, υπήρχε και στρώμα.

Εξάλλου, αναφέρεται πως σύμφωνα με μαρτυρία πολίτη που κατέχει η Αστυνομία, ο άτυχος νεαρός επισκέφθηκε το πάρκο πριν από μια εβδομάδα.

Από την πρώτη στιγμή, ανακριτές της υπόθεσης προέβησαν στη λήψη καταθέσεων τόσο από συγγενικά πρόσωπα του νεαρού καθώς και από κατοίκους της περιοχής, που ενδεχομένως να είδαν τον νεαρό στον συγκεκριμένο χώρο τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε το ρεπορτάζ του TVONE:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: