Θρίαμβος της Ατλέτικο! Σήκωσε την κούπα με τριάρα – Δοκάρι ο άτυχος Μήτρογλου! Εμφατική επικράτηση των Μαδριλένων με 3-0 επί της Μαρσέιγ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
griezmann (1)

Τί κι αν έπαιζε μέσα στη Γαλλία και με τον τιμωρημένο προπονητή της, Ντιέγκο Σιμεόνε, στις εξέδρες; Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν… μασάει από τέτοια!

Σε έναν τελικό, που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα, οι Μαδριλένοι έδεσαν… κόμπο τους Μασσαλούς και επικράτησαν 3-0 με χαρακτηριστική ευκολία, κατακτώντας το τρίτο Europa League της ιστορίας της!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε δύο γκολ, βάζοντας τη σφραγίδα του στο ματς. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Ανγκισά, έφυγε τετ α τετ με τον Μανταντά και έκανε το 1-0 στο 21’, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Τα πράγματα άρχισαν να «στραβώνουν» ακόμα περισσότερο για τη Μαρσέιγ στο 32’, όταν ο Παγιέ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Η Ατλέτικο κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας τη Μαρσέιγ με χαρακτηριστική ευκολία μακριά από την περιοχή της. Στο 49’ η… σεμνή τελετή ουσιαστικά έλαβε τέλος, με τον Γκριεζμάν να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με υπέροχο «σκαφτό» πλασέ πάνω από τον Μανταντά.

Στο 74’ ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στο ματς και έχασε τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία της Μαρσέιγ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Έλληνας άσος στάθηκε άτυχος, καθώς μόλις στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 81’ έπιασε ωραία κεφαλιά, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο δοκάρι!

Τον θρίαμβο της Ατλέτικο «σφράγισε» ο Γκάμπι, ο οποίος έκανε το 3-0 στο 89’ με διαγώνιο πλασέ και έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του μαδριλένικου «πάρτι» μέσα στη Γαλλία!

sportdog

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: