ΘΕΟΣ!! «Μην σου γ$@#@^ σήκω και φύγε! Π@λιόπουστ@». Ποιον μπινελίκωσε ο Νότης στην πρεμιέρα του;

Κοινοποίηση:
4.bp_.blogspot.comnotis-887bc17a9f4513fad2b2386e50eebdf262725abb-640x330-620x330

«Μην σου γ$@#@^ σήκω και φύγε!». Ποιον μπινελίκωσε ο Νότης στην πρεμιέρα του

Πρεμιέρα με ατυχίες στο Fever για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά επί πίστας χωρίς… μικρόφωνο.

Ο ίδιος, είχε ξεκινήσει κανονικά το μουσικό του πρόγραμμα, όταν ξαφνικά το μικρόφωνό του χάλασε, με τον ίδιο να μην ακούγεται στο κοινό.
Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το συμβάν με χιούμορ, έκανε λόγο για τους νόμους του Μέρφι, με τα «γαλλικά» να μη λείπουν.
«Επειδή πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως έρχονται… Το να πηγαίνεις μπρος – πίσω… Έχω αποκτήσει την καλύτερη σχέση με αυτόν τον π@λιόπουστ@ που λέγεται Μέρφι. Ο νόμος του Μέρφι, που σου πηγαίνουν όλα ανάποδα! Παίρνεις δύο κλειδιά, βάζεις το ένα στην κλειδαριά αλλά είναι το άλλο. Αυτός μου κάνει παρέα εδώ και κανένα δίχρονο, συνέχεια, σε όλα. Και τώρα είναι εδώ μέσα. Μέρφι μην σου γ@μ@σ@ κατιτίς. Σήκω και φύγε, φύγε σου λέω…», είπε και συνέχισε προς τους τεχνικούς του:
«Όχι άλλα λάθη!».
Το βίντεο μιλά από μόνο του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΟΞΩ ΓΥΦΤΟΥΛΑ ! ΡΟΜΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ !

  2. τοτε που ειχε τρακαρει πριν κανα δυο χρονια ειχε βγει δημοσια στο μαγαζι και εβρισε την Παναγια κ το εκανε λεγοντας πως ετσι εβρισε τον πατερα της κοπελας που τον τρακαρησε ο οποιος μαλιστα ειχε πει οτι ειναι στρατιωτικος κ ενω εφταιγε η κοπελα του ζητουσε κ τα ρεστα . αισχρο υποκειμενο κ σημειο των καιρων ειναι ο νοτης .στα ’90 το παιζε κ καλα αναρχιλα γιατι τοτε αυτο πουλαγε , τωρα πουλαει η χ,α, και το γυρισε . στο λεξικο διπλα στην λεξη καιροσκοπος κ τυχοδιωκτης θα επρεπε να βαλουν τη φωτογραφια του .

  3. Ο ΤΥΠΟΣ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ…..ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΣΗΣ…ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!

    ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΨΑΓΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΠΕΡΙ ΣΥΧΡΟΝΗΣ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ!) ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!

    ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΘΟΝΟ…..

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΝΑΖΙΣΤΗ – ΦΑΣΙΣΤΑ” ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ…….

  4. Και να μην ξεχνάμε το γεγονός οτι δεν έχει υπηρετήσει τον Ελληνικό στρατό…..

    1. Έχει υπηρετήσει φιλαράκο…άσε τα ψέματα εδώ πέρα

  5. Ο ‘Ελληναράς’ Αρχιφοροφυγάς που τρέχει σαν τον Ραϊκόνεν και πουλά μαγκιά μονίμως

  6. Πρεπει να κανει ενα άγαλμα την Ρούλα Κορομηλά ο ατάλαντος γύφτος!!!

  7. τα πολιτικα του πιστευω δεν με ενδιαφερουν αλλα απο φωνη και ταλεντο ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!!

  8. Βρε τον γυφτουλα έμαθε και τον νόμο του μερφι….

  9. Κάποια κομπλεξικά αριστερά σκουλήκια βγήκαν να εκφραστούν αρνητικά για τον Σφακιανάκη επειδή δηλώνει ότι ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Ρε ξεφτιλισμένοι πάρτε το απόφαση υπάρχουν και άλλες απόψεις από αυτές που σας έχουν πει να πιστεύετε ως πολιτικά ορθές , άμυαλα ρομποτάκια της πλάκας.Η ελευθερία της σκέψης δεν μπορεί να πολεμηθεί με τίποτα εδώ και αιώνες ανθρώπινου πολιτισμού , δεν το καταλαβαίνετε;

  10. Ατάλαντος,άφωνος,αγράμματος,ημιμαθής,άξεστος,νάρκισσος,χωριάτης,Αντίχριστος,ναζιστης,ειρωνας νεόπλουτος….τι άλλο δλδ να πούμε για τον χαρακτήρα αυτού του σκουπιδιου???

  11. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ?

  12. Γιατί αποκρύπτεται μονίμως το γεγονός ότι είναι πιο φανατικός αντίχριστος από τους ισλαμιστές;

    1. Εδώ αρχηγός οργάνωσης-κόμματος που το παίζει χριστιανός έχει γράψει ποίημα για τον Εωσφόρο και μας πείραξε ο αντί-χριστιανός Νότης;

    2. Ποιο αντίχριστος από τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη ?

  13. Απο τα λιγα καλα τιμια ατομα στην ελλαδα…ΚΟΡΥΦΗ

  14. O MONOΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧ@@@Α ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ…
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΡΕ ΝΟΤΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ 40% ΜΕ ΑΝΕΣΗ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ 7 – 8%

    1. ναι ρε συ επιδη πιστευει στον εωσφορο το εχει δηλωσει αλωστε. τον παπαρα..η ημιμαθεια εναι χειροτερη απο την αμαθεια.

Comments are closed.