Ποινική δίωξη κατά του 88χρονου που πυροβόλησε τους δυο ληστές – Θα πρέπει να τον κρεμάσουν καλύτερα – Μήπως έπρεπε να τους αφήσει να τον γ@@#@σουν;

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος, ο οποίος μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Να σημειωθεί ότι ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, ασκήθηκε και στους δυο ληστές, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς ο 88χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι ενώ ο άλλος είναι ανήλικος.

Ερώτημα προς τον κύριο εισαγγελέα: Μήπως ο 88χρονος παππούς θα έπρεπε να καθίσει να τον πηδήξουν πρώτα και μετά να αμυνθεί;

Τι ντροπής πράγματα είναι αυτά; Αφέθηκε ελεύθερος-όπως πρέπει ο ηλικιωμένος- ή θα πρέπει να εξαντληθεί όλος ο ποινικός κώδικας πάνω του; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει για τους παππούδες και τους πατεράδες μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Στεφανε δωσε μας ονόματα εισαγγελεων ανακριτων και λοιπης δικαστικης κολοφαρας και ημερομηνια εκδίκασης.

  2. ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!!!!!!! ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ??????????

  3. Αν δεν ήταν κατηγορούμενος, θα ήταν μία ακόμα είδηση για ηλικιωμένο τον οποίο βασάνισαν και σκότωσαν ληστές. Τελεία και παύλα.

  4. Ποιος να είναι άραγε δικηγόρος των ληστών;

  5. Οι αλλοδαποί πάντα προστατεύονται. Αυτό είναι το σχέδιο γιά τους επιβάλλουν στην Ελλάδα γιά πάντα. Οι Έλληνες υπό διωγμό σε όλα τα επίπεδα.

  6. ….τελικά ποιοί είναι τα ‘Αμερικανάκια’?
    Γιατί εκεί θα τους καθάριζε κ δε θα τον ακουμπούσαν. Θα του έλεγαν κ μπράβο!

  7. Τους ληστές τους έπιασαν ή μόνο τον παππού;

  8. Εξω απο το δικαστηριο για συμπαρασταση στον παππου. Να ενημερωθουμε ποτε ειναι.

  9. δικαιοσυνη= μπουρδες βρηκε και τον μπελα του ο παππους

  10. Παππού μην φοβάσαι το πολύ πολύ να σου κλάσουν τα αρχίδια. Είσαι άνω των 82 ετών και καμία δίωξη δεν έχουν το δικαίωμα να σου ασκήσουν. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ, ο καθένας θα έκανε το ίδιο, για στα χέρια σου και όποιος δικαστής σε κατηγορήσει, είναι επειδή θέλει να προστατέψει τους γαμιάδες του.

Comments are closed.