ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Πασίγνωστος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μπαίνει στο Survival

Κοινοποίηση:
survivor-survival

Ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα δούμε στο Survival καθώς όπως έγινε γνωστό στο ριάλιτι του «Ε» θα συμμετέχει και ο Ντανιέλ Μπατίστα!

Στη τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για το ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», με τους υπεύθυνους του καναλιού να έχουν σχεδόν καταλήξει στα πρόσωπα που θα λάβουν μέρος.

Εκτός από την ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, το μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή και τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη που έχουν ήδη υπογράψει για την συμμετοχή τους στο Survival, τρία νέα πρόσωπα έδωσαν τα χέρια και θα βρίσκονται στην παραλία της Κουρούτας.

batista

Πρόκειται για τον γνωστό πρώην ποδοσφαιριστή Ντανιέλ Μπατίστα καθώς και για τους κρητικούς τραγουδιστές «Ντρούλιας Brothers».

Βασικό κριτήριο για την επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων ήταν ο αθλητικός σωματότυπός τους και συνεπώς η ενασχόληση τους με την γυμναστική.

Ο Ντάνιελ Μπατίστα γνωστός από τη θητεία του σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, είναι από τους αθλητές που έχει αποδείξει τις αντοχές και τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο και αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν στο Survival.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εγω ακουσα για το χοντροΒενιζελο και τον παγκαλο και τον βουτση…
    Τους το προτεινε ο διαιτολογος τους
    “Αν θελετε να πεσουν οι γιδοκοιλιες σας και να μπορειτε να δεσετε τα κορδονια σας μονοι σας πατε στο σουρβαιβουαρ και πιειτε και ενα ποτηρακι απο το σιχαμερο καφε αποβλητο που πουλαγε ο μενιος

  2. εγω για τον κοστετσο ακουσα με τον γαβαλα

  3. Ο Ντανιέλ Μπατίστα ξεκίνησε από τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.

  4. Ολα αυτά είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Κανένας απο τους αναφερθέντες δεν πρόκειται να πάει.Ειδικά ο Αιβάζης ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,

Comments are closed.