“Θα πεθάνετε όλοι”. Την ώρα που “έγλειψε” την άσφαλτο. Επαγγελματίες μποξέρ, τον πρόλαβαν στο αυτοκίνητο. Και έπεσε πολύ ξύλο(Νέο βίντεο)

Κοινοποίηση:
Rally in commemoration of the 103rd anniversary for the victims of the Pontic Genocide, in Thessaloniki, on May 19, 2018 / Πορεία μνήμης για την 103η επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας, στην Θεσσαλονίκη, στις 19 Μαΐου, 2018

Επίθεση με χτυπήματα και μπουκάλια δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στον Λευκό Πύργο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία των Ποντίων. Πολίτες που έδιναν το «παρών» στην τελετή υποστολής της σημαίας, αντιλήφθηκαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ζητώντας του να αποχωρήσει από το σημείο αντιδρώντας τόσο για τη στάση που κρατά αναφορικά με το Σκοπιανό και την Τουρκία όσο και για το Radical Pride που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πόλη.

Στη συνέχεια μερικοί εξ αυτών, ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και έριξαν κάτω τον κ. Μπουτάρη χτυπώντας, με κλωτσιές και πετώντας μπουκάλια εναντίον του, ενώ έσπασαν και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, με τους άνδρες της προσωπικής του συνοδείας να τον απομακρύνουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΦΙΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ,ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ,ΖΩΝΤΑΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΠΕΡΙ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ,ΦΑΣΙΣΜΟΥ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΤΛΠ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΩΜΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΤΥΡΡΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ.ΘΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΦΤΗΝΑ ΧΘΕΣ Ο ΜΠΕΚΡΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

  2. Η βία είναι καταδικαστέα σε όλες τις περιπτώσεις. εν προκειμένω, μας αξίζουν αυτοί που ψηφίζουμε, και με ή χωρίς βία ο συγκεκριμένος παραμένει στο αξίωμα , όπως αντίστοιχα και οι κυβερνήσεις που υποτάχθηκαν στο κεφάλαιο και χρειάζονται άδεια από τους ”θεσμούς” για τα πάντα – ίσως και για χρήση τουαλέτας.. Η πλειοψηφία της πόλης – παραβλέποντας πεπραγμένα/δηλώσεις κλπ – τον επέλεξε για τοπικό άρχοντα. Να δείτε που θα τον ξαναψηφίσουν, ο κόσμος δυστυχώς ”ξεχνάει” εύκολα και γρήγορα.

  3. ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ………………………………

    1. Οχι φιλε,δε βγηκαν με νοθεια.Βγηκαν με βλακεια.Με βλακεια των Αθηναιων και των Θεσσαλονικιων βγηκανε αυτοι οι 2.Οπως με βλακεια του Ελληνικου λαου βγηκαν και βγαινουν ολοι οι Σιμητηδες,Καραμανληδες,Παπανδρειδες,Σαμαροβενιζελοι και Τσιπροκαμμενοι.Οταν ο λαος ψηφιζει για χαβαλε (ο Μπουταρης ειναι χάι,ειναι χαβαλες!) η ψηφιζει γιατι ειναι ευκολοπιστο κοροιδο (θα αυξησουμε μισθους,θα σκισουμε μνημονια,λεφτα υπαρχουν λεγανε ολοι),τοτε τραβαει αυτα που τραβαει.Ο νεοΕλληνας ειναι παρτακιας,ωχαδερφιστης,ευκολοπιστος,δεν του αρεσουν οι αληθειες,ειναι ημιμαθης και δεν διαβαζει ΙΣΤΟΡΙΑ,και μετα γκρινιαζει παντα.Ολα αυτα τον κανουν να κανει παντα λαθος επιλογες.Αμα διαβαζε και απεβαλλε και τα παραπανω ελαττωματα,τοτε θα ηταν πολυ μπροστα και ισαξιος των Αρχαιων.

  4. Μαλάκες Σαλονικιοί, εσείς τον βγάλατε και μάλιστα 2 φορές. Λουστείτε τον τώρα.

  5. Βαρατε παιδια τους αλητες που ντροπιαζουν και καταστρεφουν την Πατριδα μας

  6. ΠΑΡΤΑ ΠΑΛΙΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ.ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΛΟΥΓΚΡΑ

Comments are closed.