“ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ” – ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ – ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
tourkia2

Την ώρα που η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την δειλή πολιτική των προκατόχων τους σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, ένα ρωσικό σενάριο επιβεβαιώνει τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να έχει κάποιος που δεν είναι πολεμοχαρής και επιζητά τον διάλογο.

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η απόφαση στην άλλη πλευρά του Αιγαίου έχει ληφθεί και αυτή έχει να κάνει με προετοιμασία εισβολής στην χώρα μας. Δεν μένει όμως μόνο εκεί, αφού περιγράφει τον τρόπο αλλά και τις προετοιμασίες που ήδη γίνονται.

Όπως περιγράφεται, η Τουρκία ετοιμάζει επίθεση όχι από θάλασσα αλλά από τον Έβρο με σκοπό τον αιφνιδιασμό. Με λίγα λόγια, όλο αυτό το σκηνικό έντασης που παρατηρείται στο Αιγαίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από παραπλάνηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η επίθεση θα έχει δύο βασικά συστατικά. Τον αιφνιδιασμό αλλά και την ταχύτητα.

Σε ότι αφορά στο δεύτερο, η ελληνική πλευρά έχει τη δυνατότητα να το ακυρώσει με συνεχείς πτήσεις μαχητικών και κάθε είδους ραντάρ. Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι η απόσταση του τελευταίου τουρκικού άρματος από τον ποταμό Έβρο είναι αρκετά μεγάλη, κοντά στα 50-60 χλμ. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, θα φτάσουν στα σύνορα μετά από 5 ώρες περίπου. Αρκετός χρόνος για μία ελληνική απόκρουση.

Ήδη παρατηρούνται κινήσεις του τουρκικού στρατού στη Δ. Θράκη που υποδηλώνουν ετοιμασία αποκλεισμών συγκεκριμένων οδικών αρτηριών ώστε να υπάρξει απρόσκοπτα μετακίνηση στρατιωτικών δυνάμεων.

Το σημαντικό είναι ότι για όλα τα παραπάνω έχει γίνει ήδη πρόβα – τζενεράλε. Όχι όμως στον Έβρο αλλά στη Σμύρνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μολών λαβέ λοιπόν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Aρνι θα σουβλησουμε φετος η κανα Τουρκαλά???

  2. ΓΑΜΙΕΣΑΙ γιωργο… γαμιεσαι κουνιεσαι και φτερνιεσαι…

  3. ΤΟ ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ !

    ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΟΚΟΝΕΣ , ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ..
    ..ΟΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΩΛΟΤΡΙΠΙΔΙΑ , ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΄ΣΥΝΤΟΜΗ ΄ΩΡΑ ..

    ΚΟΠΙΑΣΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1821 , ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ..!!!!!!

  4. Οι Ρώσει που το ξέρουν? Μαζί τα σχεδιάζουν?

  5. Το δημοκρατικο μπουρδελοεκτρωμα θα εννοεις …
    Στο Γουδι πηγαν Πατριωτες , οι τωρινοι 300+1 ξευτιλισμενοι το μονο που αξιζουν ειναι πεταγμα σε βοθρο και απο πανω ΠΟΛΥ ασβεστη .

  6. ΚΥΣΕΑ λέει για τα εξοπλιστικά… Ποιά εξοπλιστικά. Οι Τούρκοι έρχονται τώρα, άντε το πολύ μέχρι το καλοκαίρι. Οι ίδιοι το λένε. Δεν είναι ανάγκη να πουν οι Ρώσοι ή άλλοι τίποτα. Και τα περί “εμβάθυνσης της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ” είναι στάχτη στα μάτια μας διότι υπονοεί ότι υπάρχει ο χρόνος για τέτοια εμβάθυνση ενώ ξέρουν οι Αμερικάνοι ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται. Οι Αμερικάνοι ήταν και είναι εναντίον μας γιατί ποτέ μετά το 1950 δεν συνέπεσαν τα συμφέροντά μας. Κι εμείς τι κάνουμε; Μηδαμινά γιατί έτσι προκαθόρισε το μεταπολιτευτικό καθεστώς: Μη πειραχτούν οι στρατεύσιμοι από τις καφετέρειες για να μικρύνει το στράτευμα και να μην αποτελεί κίνδυνο για πολιτικούς και πολιτικάντηδες. Και ειδικά για ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μη τυχόν και υπάρχει στράτευμα να αντιδράσει στις πράξεις έσχατης προδοσίας που επιτελούνται, μεταξύ των οποίων και η μεθόδευση της κατάργηση του κοινοβουλευτισμού. Ο μεταπολιτευτικός κοινοβουλευτισμός θεσμοθέτησε τη κατάργησή του και τη σμίκρυνση Ελλάδας και Ελληνισμού._

  7. λογω του ποστου μου στον Εβρο σαν στρατιωτικος , αν δεν τα εχουν κανει σκατα τωρα με τις ρουβιτσες στο στρατο ,, με κλασομπανιερες σαν τον βενιζελο , κουραδομαγκες σαν τον Λαζοπουλο ,η αλικη στο ναυτικο σαν τον τσιπρα , καμμενο ,καραμαλη ,,,τρελους και διεσταμενους σαν αυτες τις πουσταρες στα καναλια που δινουν παραδειγματα …Ειναι πολύ δυσκολο να περασει απο τον Εβρο ..ειναι σαν πχ να εισαι στις κερκιδες του ΟΑΚΑ και να φοβασαι μια μπαλα απο την σεντρα …

  8. Έχουν χάσει τον αιφνιδιασμό. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφορτωθούν οι στρατιωτικοί τον Ερντογάν, αν χάσουν σύρραξη με την Ελλάδα. Έτσι ίσως τον ξεφορτωθούν και οι ΗΠΑ. Εμείς όμως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.
    Έχουμε εμπιστοσύνη στον ΕΣ και στους Έλληνες πολίτες που θα πολεμήσουν.

  9. Πρωτα θα γινει η δευτερη διπλη Πασχαλια .ΚΑΙ μετα ολα αυτα..

  10. Δεν θέλετε, να το Καταλάβετε. Τίποτα, μα Τίποτα, Δεν Γίνεται, χωρίς την Συναίνεση της … κυβέρνησης, κατόπιν Εντολών, απο τους Γνωστούς – Αγνώστους, βεβαίως – βεβαίως.
    Απαντες Γνωρίζουν, το Μέγεθος, της Προδοσίας τους και του Δωσιλογισμού τους.
    Δεν τους παίρνει πια, έτσι Απροκάλυπτα, να Ξεπουλούν, τα Πάντα.
    Χρειάζονται Αληθοφανή και άκρως Πιστευτά, Επιχειρήματα, καθώς και Αλλοθι.
    Διότι – κακά τα ψέμματα – γνωρίζουν πολύ καλά και το τι τους περιμένει, μετά.
    Ως εκ των παραπάνω, Επιβάλλεται, το Θερμό Επεισόδιο. Το οποίο και περιμένω.
    Ο λόγος;;; Να δημιουργηθούν Τετελεσμένα, ώστε τα πράγματα, να τεθούν – και καλά – στο … Διαπραγματευτικό
    Τραπέζι, της Σφηκοφωλιάς, του τύπου: ΟΗΕ, ΧΑΓΗ, κλπ.
    Θεωρούν, ότι κάπως έτσι, το Πόπολο, θα Μασήσει και η Οργή, θα Μετριαστεί.
    Θα ρίξουν κι΄ ένα, της μοδός τελευταίως, σουξεδιάρικο κλαμματάκι, στο Διάγγελμα, που θα λέει.
    – Ελληνικέ Λαέ. Κάναμε, τα Αδύνατα Δυνατά, να Διαφυλάξουμε, την Πατρίδα μας. Ομως. Η Δυσχερής, Οικονομική κατάσταση, στην οποίαν, έχει περιέλθει η Ελλάδα, μας κατέστησαν, Αδύναμους Εταίρους, κλπ., κλπ., κλπ. Ηδη μάλιστα, κάτιι τέτοια, ακούγονται. Τόσο Απλά, είναι τα Πράγματα. Μην Αποπροσανατολίζεστε. Μην Πέφτετε, στη Λούμπα. Οχι βέβαια, ότι δεν παίζουν, τα πάσης φύσεως, Συμφέροντα. Αυτά όμως, είναι ένα άλλο, θέμα.

  11. ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΑΙΝΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΣΣΟΝΑΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΑΣΕ ΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΟΥΝΑ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΗΚΕΣ………………………………

  12. ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ (δική τους λέξη). Φοβούνται στα ίσα να κτυπήσουν, φοβούνται τους δικούς τους στρατιώτες γιατί φημίζονται για τον ηρωισμό τους.

  13. Ραγιάδες βαρεθήκατε το “δημοκρατικό τόξο” ή ακόμα;

    1. τραβα ρε παπαρα που μου γινες χρυσαυγιτης στα γεραματα..πατριωτη τους πουτσας,οταν το ριχνες στο πασοκ κ στην νδ ηταν καλα?Ξεφτιλες ολοι σας.Οσο για το αρθρο οσο σχεση εχω εγω με την αστροφυσικη αλλο τοσο εχει κ οδημοσιογραφος σχεση με το στρατευμα κ τα εθνικα.Λες βρε ΜΑΛΑΚΑ δημοσιογραφε οι στρατιωτικοι να μην γνωριζουν τι κανουν οι τουρκοι?Αντε με τον καθε πατριδοκαπηλο εδω μεσα.

Comments are closed.