Η Φράνκα Ράϊτ, σύζυγος του ιδρυτή των Pink Floyd καταγγέλλει: «Σκέφτηκα να κινηθώ Νομικά κατά του Μένιου Φουρθιώτη και του Epsilon. Απαιτώ να μου…

Κοινοποίηση:
23634751_1714698181935987_1157518301_n-310x165

Η Φράνκα Ράιτ, με καταγωγή από την Ελλάδα και μόνιμη κάτοικος Αθηνών, είναι η σύζυγος του αείμνηστου ιδρυτή και κιμπορντίστα  του ιστορικού συγκροτήματος των Pink Floyd, Ρίτσαρντ Ράιτ. Σε αποκλειστική συνέντευξη στο Label News, μας μιλάει για την αυτοβιογραφία που ετοιμάζει για το ιστορικό συγκρότημα, την ζωή της δίπλα στους Pink Floyd, αλλά και για τις καταγγελίες που κάνει κατά της εκπομπής Αποκαλυπτικά και του Epsilon.

Δείτε γιατί καταγγέλλει στο Label News την εκπομπή Aποκαλυπτικά και το Epsilon

Σκέφτηκα να κινηθώ Νομικά κατά του Epsilon και του Μένιου Φουρθιώτη. Απαιτώ μια συγνώμη που διέσυραν το όνομα μου και τους Pink Floyd

Θα ήθελα να σας ρωτήσω και να αναφερθώ σε ένα ατυχές περιστατικό που έγινε ενάμισι χρόνο πριν, στην κηδεία του Παντελίδη, στην εκπομπή του Epsilon Αποκαλυπτικά. Μια παρεξήγηση με εσάς πρωταγωνίστρια χωρίς να γνωρίζετε τίποτα.

Ήμουν καλεσμένη να πάω στην Δανία σε ένα club των Pink Floyd και είχα μια κλήση από Αθήνα από την Νανά Παλαιτσάκη και μου λέει πως σκοτώθηκε ο Παντελίδης. Εκείνη την στιγμή  μου πέφτει το τηλέφωνο, έπαθα σοκ. Λυπήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ότι έκανε το έκανε μόνος του, πολύ δυνατός και του το χάρισε ο θεός. Εγώ αυθόρμητα για να εκφράσω την λύπη μου έστειλα μήνυμα  για να πω τα συλλυπητήρια μου και τα συλλυπητήρια  από τους Pink Floyd.  Εκείνη την ώρα ήταν  μαζί μου ο ιδρυτής του club των Pink Floyd στην Κοπεγχάγη και όπως φαίνομαι από το messenger που μιλάμε, παίρνει την φωτογραφία η Νανά την δείχνει live και  λέει ότι ήταν ο Ντέιβιντ Γκίλμορ μαζί μου στην φωτογραφία μπερδεύοντας στην ουσία τον νεαρό ιδρυτή του Club με τον τραγουδιστή των Pink Floyd που είναι τώρα ηλικιωμένος.  Δέχτηκα πολύ μεγάλο bullying και ακόμη δέχομαι μέχρι σήμερα για αυτό το αστείο περιστατικό, χωρίς όμως εγώ να φταίω σε τίποτα, ήταν λάθος της Νανάς και της εκπομπής.

Δέχτηκα πολύ μεγάλο bullying για το λάθος της Νανάς Παλαιτσάκη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά στην κηδεία του Παντελίδη. Ήθελα να πω την αλήθεια στην εκπομπή και δεν με έβγαζαν στον «αέρα»

Όταν συνειδητοποιήσατε το λάθος που έγινε, ζητήσατε να βγείτε στην εκπομπή να αποκαταστήσετε την αλήθεια;

Πήρα αμέσως τηλέφωνο και την ίδια μέρα και επί μια βδομάδα ζητούσα να βγω να μιλήσω. Δεν μου έδιναν καμία σημασία. Συμβουλεύτηκα μέχρι και δικηγόρο για να διορθώσω την κατάσταση. Ήθελα να μιλήσω στο κανάλι για να αποκαταστήσω και το όνομα το δικό μου και των Pink Floyd.  H Παλαιτσάκη μου είπε ότι δεν δέχεται ο Μένιος (Φουρθιώτης) να βγω να μιλήσω στο EpsilonΣκέφτηκα να κινηθώ και Νομικά κατά του Epsilon και να ζητήσω αποζημίωση, αν δεν κατεβάσουν από το διαδίκτυο την συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά δεν το έκανα θέλοντας να σεβαστώ την μνήμη του Παντελίδη. Τουλάχιστον ας βγουν να ζητήσουν μια συγνώμη που έγινα περίγελος, σε μια τόσο σημαντική και δύσκολη μέρα, στην κηδεία του Παντελίδη, χωρίς να φταίω σε τίποτα! Μετά από αυτό διέγραψα και την Νανά από το facebook, έπρεπε να πατήσει πόδι, να έβγαινε να έλεγε ότι ήταν δικό της το λάθος διαχωρίζοντας την δική μου θέση και στάση. Ούτε τον Ντέιβιντ Γκίλμορ σεβάστηκαν που στην ουσία γελοιοποίησαν με αυτό το τραγικό λάθος! Απαιτώ μια συγνώμη από το Epsilon και τον Μένιο Φουρθιώτη έστω και τώρα που τέθηκε το θέμα ως ερώτηση από εσένα και αν δεν γίνει περιμένω τουλάχιστον να κατέβει το video από το διαδίκτυο για να μην διασύρομαι άλλο!

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης labelnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: