Η προπαγάνδα του Νέου Κόσμου που μας έχει κυριεύσει όλους!

Κοινοποίηση:
U5dtQfXtBF9ibA3ejz1uMsVf7ZzhE9E_1680x8400

Οι ειδήσεις είναι γεμάτες κάθε μέρα με ιστορίες για το Bitcoin και πως οι κυβερνήσεις και οι γιγάντιες τράπεζες αγωνίζονται εναντίον του! Η αξία του όμως συνεχίζει να αυξάνεται δίνοντας απίστευτα κέρδη για τους επενδυτές  σε μικρό διάστημα… ενώ το παλιό σύστημα καταρρέει μπροστά στη μάχη που δίνει με το νέο υποτίθεται σύστημα που νικα!!!!!!!

Προσπάθησα να σε διαφυλάξω από αυτή την παγίδα και λυπάμαι που απέτυχα, το έργο Το χω δει εδώ και πολλά χρόνια, προσπαθώ χρόνια να στο εξηγήσω και εσένα..!

Η προσπάθεια μου με το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα μου κόστισε σε τεράστιο βαθμό και όπως εξελίχθηκε και η ιστορία μέσα στο χρόνο παραλίγο να μου κοστίσει και τη ζωή!

Προσπάθησα να εμποδίσω αυτό που έρχεται δημιουργώντας νομικές εξασφαλίσεις και καταχώρησεις σε ονόματα όπως ψηφιακό νόμισμα και λοιπά… γιατί γνωρίζα ότι πλέον οι επικυρίαρχοι δεν συνεργάζονται με την έννοια χρήμα όπως εμείς μαθαμε να πιστεύουμε..!

Το χρήμα για αυτούς και η αξία είναι απλά λογιστικοι αριθμοί μέσα σε υπολογιστές, ήδη έχουν μοιράσει τη γη σε μία άλλη μέτρηση που εμείς ακόμα δεν θα μάθουμε, τα όσα βλέπεις σήμερα να έχουν αξία είναι απλά το τυρί για να πέσεις στη φάκα!

Έχουν δημιουργήσει ήρωες όπως ο Ασάνζ και ο Snowden για να δώσουν μία εικόνα (αυτη ειναι η μαχη εικονα εναντιων δονησης) και να μπορείς να ταυτιστείς με υποτιθέμενα κινήματα Αντίστασης που τολμούν να τα βάλουν με το κατεστημένο!

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από τα ηδη δικά τους μέσα που φανερώνουν ένα υποτιθέμενο πόλεμο μεταξύ του παλιού και του νέου, του καθιερωμένου και της αντίστασης, είναι η ίδια προπαγάνδα που έχουν φυτέψει για να σε οδηγήσουν γονατιστό προς την αχρηματη κοινωνια.. Μία κοινωνία που θα σου στερήσει την οποιαδήποτε ιδιοκτησία και Ελευθερία είχες μέχρι χθες!

Είναι βάναυσα αστείο να θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή συμβαίνει ένας άτυπος πόλεμος μεταξύ Συστημάτων χρηματοπιστωτικών όπου τα ίδια τα μέσα που το παλιό λειτουργικό σύστημα ελεγχει… Αναφέρονται στον εχθρό τους που τους νικάει!

Έχουμε λοιπόν μία υποτιθέμενη αντίσταση, κίνημα, το οποίο μέσα από την διαδικασία τις επενδυσης σε κρυπτονομισμα μπορούν να γονατίζουν το ίδιο το σύστημα το οποίο τους προμοτάρει για την ύπαρξή τους!

Χωρίς να εχει στην ιδιοκτησία του (φαινομενικα) το αντιστασιακό κίνημα κατα της Νέας Τάξης κανένα ΜΜΕ καταφέρνει να πείσει εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο να επενδύσει σε συγκεκριμένο κρυπτονομισμα και να το κάνει να είναι αυτή τη στιγμή το αντίπαλο δέος του κανονικού συστήματος!!!!!!!!!!!!!

Ταυτόχρονα οι πραγματικοί αφέντες του πλανήτη γη δίνουν πόντους σε αυτό το νόμισμα… Γιατί πιστέψτε με τα χρήματα πια είναι πόντοι μέσα από ένα λογισμικό… Και η αξία χωρίς κανένα αντίκρισμα σε υλικό εχει μονο αξία επειδή στηρίζεται στη δική μας σύμβαση!

Αν σήμερα μιλήσεις σε έναν άνθρωπο που έχει βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επενδύοντας στο Bitcoin.. και του αναφέρεις τα παραπάνω θα σε κοιτάει με στραβό μάτι! Αντε πείσε τώρα τον κόσμο που πλήρωσε το νοίκι του και αγόρασε τα τρόφιμα του σπιτιού του με τη φούσκα που δημιούργησε πάλι ο ίδιος ο Ροθτσαιλντ .. Ότι με αυτόν τον τρόπο εξαγοράστηκαν σώμα και ψυχή για τη νέα παγκόσμια τάξη!

Τι πιο όμορφος τρόπος από το να οδηγήσεις την ανθρωπότητα στο νέο σύστημα το χρηματοπιστωτικό το οποίο δεν θα έχει χρημα αλλά σταδιακά θα περάσει σε ηλεκτρονικούς πόντους!

Το άρθρο αυτό το γράφει ο άνθρωπος ο οποίος ρισκάρε την ζωή του ώστε να προλάβει στην Ελλάδα να καθιερώσει ελληνικό ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα ανήκε στους Έλληνες πολίτες πριν προλάβει- προλάβουν να φέρουν τα δικά τους με νόμο!

Τουλάχιστον τώρα που εγωισμός θα σας αφήσει να δείτε πέραν του συμφέροντος στο οποίο κάποιοι με κατηγόρησαν ότι τα έκανα όλα… Ακούστε με προσεκτικά… Και βάλτε τη λογική σας να δουλέψει… Μιας και από όλους όσους διαβάζουν αυτή τη στιγμή τη μάχη απέναντι στο σύστημα το χρηματοπιστωτικό την έχω δώσει… Μην πιστεύετε ότι υπάρχει κανεις που αντιστέκεται, κανείς «ήρωας» που ήθελε πραγματικά να αντισταθεί και να τα βάλει με τη νέα παγκόσμια τάξη και στο τέλος κατάφερε να συνεχίζει να υπάρχει αλώβητος… Και μάλιστα να έχει πετύχει τους στόχους του και να έχει δημιουργήσει αντικείμενο που τρομάζει το ίδιο το σύστημα… Και το ίδιο το σύστημα να το διαφημίζει!

Με αυτή την απλή λογική Ελπίζω έστω και τώρα να προφυλάξω όσους περισσότερους μπορώ…. με το να μείνουν έξω από την εύκολη κονόμα… Η οποία πιστέψτε με θα είναι πολύ πολύ πρόσκαιρη!!

Ακόμα και για τους φίλους που κάποτε το 2013 ξεκινώντας γνωρίζαμε ότι θα φτάσει το Bitcoin στις 11.000 τους λέω ξανά να προλάβουν να διαχειριστούν τις ουσιαστικές αξίες που θα χρειαστούν στο άμεσο άμεσο μέλλον για να επιβιώσουν!

Η εξαγορά μας με ψεύτικο σύστημα αξίας δεν θα μπορεί να είναι δικαιολογία την στιγμή που θα βρεθούμε απεγνωσμένοι κάτω από την μποτα του θηρίου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: