Η περίεργη επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ λίγο μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
130818-diana-investigation-brown-tease

Ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα είχε συγκλονίσει όλη την υφήλιο και παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια συνεχίζει να απασχολεί.

Λίγο πριν συμπληρωθούν 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα δημοσιοποιείται επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ στην έμπιστή της Abel Smith. Η βασίλισσα Ελισάβετ αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για τον απροσδόκητο χαμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Την είχε γράψει έξι μέρες μετά την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Για πρώτη φορά έρχονται στο φως τα συναισθήματα της βασιλικής οικογένειας για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Το μεγαλύτερο μάλιστα μέρος της επιστολής, που ήταν απάντηση σε συλλυπητήριο γράμμα της Lady Abel Smith, είναι χειρόγραφο. «Σας ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σας για τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνα. Ήταν πράγματι λυπηρό και μια τεράστια απώλεια για τη χώρα. Αλλά η αντίδραση του κόσμου στον θάνατό της και η λειτουργία στο Αββαείο φαίνεται να ένωσε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με έναν τρόπο που αποτελεί πηγή έμπνευσης. Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έχουν φανεί πολύ γενναίοι και είμαι πολύ περήφανη για αυτούς. Νομίζω το γράμμα σας ήταν ένα από τα πρώτα που άνοιξα. Τα συναισθήματα παραμένουν τόσο μπερδεμένα. Έχουμε περάσει όλοι μια πολύ άσχημη εμπειρία!».

Πολύ σπάνια έρχονται στο φως ιδιωτικές επιστολές της βασίλισσας Ελισάβετ. Η επιστολή στη Lady Abel Smith δημοπρατήθηκε μετά τον θάνατό της, σε ηλικία 90 ετών, το 2005 και βρίσκεται πλέον σε χέρια ιδιώτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: