Η περίεργη εξαφάνιση και ο θάνατος του Ντον Κεμπ. Τον σκότωσαν επειδή ανακάλυψε κάτι συγκλονιστικό για την δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
donkemp1

Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις εξαφανισμένων ανθρώπων και μυστηριώδων θανάτων εκεί έξω, σε αρκετές από τις οποίες ήδη έχουμε αναφερθεί. Είναι πάντα περίπλοκες καιπεριβάλλονται από ενδιαφέροντα και παράξενα στοιχεία, ενώ μερικές είναι συχνά αισθητά πιο περίεργες από άλλες.

Μία που έχει μπερδέψει και έχει εμπνεύσει βαθιές συζητήσεις και διάλογο είναι αυτή του Ντον Κεμπ (Don Kemp), ενός άνδρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και επανεμφανίστηκε νεκρός χρόνια αργότερα, μέσα σε πολλά παράξενα στοιχεία και περιστατικά και του οποίου ο θάνατος χρησίμευσε μόνο στο να προκαλέσει περισσότερες ερωτήσεις, και για να γίνει μία από τα πιο γνωστές εξαφανίσεις της σύγχρονης εποχής.

Η παράξενη υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον 35χρονο Ντόναλντ Κέμπ (φωτό), που αποκαλείται επίσης Ντον, ο οποίος ήταν επιτυχημένο στέλεχος διαφημιστικής στη Madison Avenue της Νέα Υόρκης, ζώντας μια άνετη ζωή προτού ένα μοιραίο και εξουθενωτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα τον αναγκάσει σε μακρά περίοδο αποκατάστασης.

Τότε άρχισε να επανεξετάζει την πορεία της ζωής του και, σύμφωνα με φίλους και την οικογένειά του, ο Don κλείστηκε στον εαυτό του και συχνά εξέφραζε βαθύτατη περιφρόνηση και απογοήτευση για την υλιστική κοινωνία της οποίας αποτελούσε μέρος για τόσο καιρό.

Ενώ ήταν πάντα πρόθυμος να συμμετέχει στον υλιστικό τρόπο ζωής ενός στελέχους διαφημιστικής στην Νέα Υόρκη, τώρα έπιανε τον εαυτό του να λαχταρά κάτι πιο ήσυχο και απλούστερο και ξεκίνησε να προσπαθεί να ξεφύγει από την ταραχώδη ζωή της πολύβουης πόλης και όλα όσα υπάρχουν σ’αυτήν και να αφήσει πίσω την παλιά ζωή του.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να σταματήσει τη δουλειά του στη διαφήμιση, και μετά απ’αυτό απορροφήθηκε όλο και περισσότερο -και σύμφωνα με κάποιες αναφορές, είχε εμμονή- με τη συγγραφή ενός βιβλίου σχετικά με τη δολοφονία του Αβραάμ Λίνκολν, για το οποίο θα εργαζόταν σκληρά σε κάθε στιγμή ελεύθερου χρόνου που θα είχε, που με την απουσία της δουλειάς του, θα ήταν πολύς.

Παρ’όλα αυτά, εξακολουθούσε να εκφράζει συχνά τη δυσαρέσκειά του επειδή βρισκοταν στη Νέα Υόρκη. Ίσως εξαιτίας αυτής της δυστυχίας και της επιθυμίας του να γράψει ήσυχα το βιβλίο του, ωθήθηκε να πουλήσει ξαφνικά σχεδόν όλα τα κοσμικά αγαθά του και να μετακομίσει στο Jackson Hole του Wyoming, στην άλλη άκρη της χώρας.

Είναι γνωστό ότι έφτασε μέχρι το Cheyenne, όπου αναφέρθηκε ότι περιπλανιόταν για αρκετές ώρες σε ένα μουσείο, κλεισμένος στον εαυτό του και χωρίς να μιλάει με κανέναν, μετά από το οποίο έφυγε, ξεχνώντας εκεί το χαρτοφύλακά του, που αργότερα βρέθηκε ότι περιείχε σημαντικά πράγματα όπως ταξιδιωτικές επιταγές και το ημερολόγιό του.

Δεν έφτασε ποτέ στο Jackson Hole, και αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάποιος τον έβλεπε ζωντανό.

Η εξαφάνιση

Την επομένη της επίσκεψης του Ντον στο μουσείο, στις 16 Νοεμβρίου 1982, περίπου στις 10 το πρωί, ο αστυφύλακας που περιπολούσε στον αυτοκινητόδρομο, ο Randy Teeters και ο συνάδελφός του, εντόπισαν ένα εγκαταλελειμμένο SUV (φωτό) σε μια ακατοίκητη αγροτική περιοχή που περιβαλλόταν από χιλιόμετρα γυμνών λιβαδιών και χωρίς να υπάρχουν ανθρώπινες κατοικίες στον ορίζοντα.

Η μηχανή του οχήματος ήταν ακόμα στο ρελαντί, οι πόρτες ήταν ανοιχτές και διάφορα αντικείμενα και ρούχα βρέθηκαν σκορπισμένα στον αυτοκινητόδρομο και στο παγωμένο χειμωνιάτικο έδαφος γύρω του.

Το μόνο σημάδι από τον επιβάτη ήταν μια σειρά από πατημασιές που οδηγούσαν στο χιόνι, έξω στο άδειο λιβάδι. Το όλα θέαμα ήταν το λιγότερο απόκοσμο, και ο Teeters θα έλεγε για τη σουρεαλιστική σκηνή:

«Κανείς από μας δεν είχε δει κάτι τέτοιο. Το όχημα βρισκόταν σαράντα χιλιόμετρα από οποιαδήποτε πόλη (φωτό -χάρτης της περιοχής), σε μια παράκαμψη, με αναμμένη τη μηχανή, πράγματα σκορπισμένα, ανοιχτές τις πόρτες, ένα σχετικά καινούργιο όχημα, όχι κάποιο που θα το παρατούσε κάποιος.

Δεν έχω ιδέα τι θα ενέπνευε κάποιον να σηκωθεί να φύγει μέσα σ’εκείνο το λιβάδι, μέσα στον χειμώνα. Θεωρήσαμε πιθανώς ότι ήταν κάποιος υπό φαρμακευτική αγωγή που δεν ήξερε τι έκανε λόγω της αγωγής ή είχε σταματήσει την αγωγή, πιθανόν αυτό να τον επηρέασε στο σημείο απλώς να φύγει στη μέση του πουθενά».

Εφόσον προφανώς υπήρχε κάποιος που δυνητικά βρισκόταν σε μεγάλη δυσκολία, ξεκίνησε αμέσως έρευνα και ένα αεροπλάνο  πέταξε πάνω από το λιβάδι σαρώνοντάς το για κάθε ίχνος του οδηγού του οχήματος, ενώ εν τω μεταξύ μια ματιά στο SUV έδειξε ότι δεν ανήκε σε κανέναν άλλο, από τον Ντον Κεμπ.

Παρά τη διεξοδική αναέρια έρευνα της περιοχής πάνω από επίπεδο, ανοιχτό έδαφος, δεν βρέθηκε ο εξαφανισμένος άνδρας, αλλά υπήρχαν διάφορα ίχνη του. Το ένα ήταν ένας ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε είδη ρουχισμού, σαπούνι και τσαγιέρα.

Ένα άλλο ήταν ένας εγκαταλελειμμένος στάβλος 6 μίλια από τον αυτοκινητόδρομο, που έφερε ίχνη κάποιου που είχε βρεθεί πρόσφατα εκεί και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς ν’ ανάψει φωτιά, καθώς επίσης και τρεις πεταμένες κάλτσες.

Εκτός από αυτό δεν υπήρχε τίποτα. Την εποχή εκείνη οι αρχές υπέθεσαν ότι είχε κάποια ψυχολογική κρίση και είχε περιπλανηθεί, με τον σερίφη C.W. Ogburn να εκφράζει την ανησυχία του ότι o Κεμπ ήταν διανοητικά ανισόρροπος και τον βοηθό Rod Rodgers, ο οποίος είχε περάσει ώρες πετώντας πάνω από το λιβάδι αναζητώντας τον, να δηλώνει αργότερα:

«Πίστευα ότι ο τύπος ήταν αποπροσανατολισμένος και πίστευα ότι δεν ήθελε να βρεθεί. Εάν ήθελε να βρεθεί, θα είχε ακούσει το αεροπλάνο, θα μπορούσε να είχε κουνήσει τα χέρια του, να τραβήξει την προσοχή μας, ν’ ανέβει σε μια κορυφογραμμή, οπουδήποτε, και να γινόταν ορατός».

Η αναζήτηση θα συνεχιζόταν τις επόμενες τρεις ημέρες, πριν μια πολύ έντονη χιονοθύελλα την αναγκάσει να σταματήσει. Μετά τη χιονοθύελλα, με την απουσία κάποιου άλλου ίχνους του Ντον Κεμπ, θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ότι είχε πεθάνει στη θύελλα.

Αυτό δεν έκατσε καλά στη μητέρα του Ντον, την Μαίρη Κεμπ, η οποία επέμενε κατηγορηματικά ότι ο γιος της δεν είχε τέτοια ψυχολογικά ζητήματα και δεν είχε λόγο να θέλει ξαφνικά να πάει να περιπλανηθεί σε ένα λιβάδι και να αφήσει πίσω όλα τα υπάρχοντά του, το ημερολόγιο και τις σημειώσεις.

Αρνήθηκε να πιστέψει ότι απλώς είχε πεθάνει στη χιονοθύελλα και ήταν πεπεισμένη ότι κάτι τρομερό του είχε συμβεί, ότι είχε απαχθεί ή δολοφονηθεί και ότι ο ταξιδιωτικός σάκος του είχε αφεθεί εκεί σκόπιμα για να φανεί απλώς σαν αυτός να περιπλανιόταν. Εξέφραζε αμφιβολίες για τις επίσημες θεωρίες λέγοντας:

«Ήμουν σίγουρη ότι βρισκόταν σε τρομερό μπελά. Απλώς το ένιωθα, γιατί αυτό δεν ήταν καθόλου στο χαρακτήρα του γιου μου. Ήξερα ότι δεν είχε φύγει εκεί πέρα. Αισθάνομαι ότι δεν το έκανε, και παρ’όλα αυτά ο σερίφης έλεγε ότι ήταν εκεί έξω».

Οι εμφανίσεις του Ντον Κεμπ και τα περίεργα τηλεφωνήματα

Ίσως η Μαίρη Κεμπ είχε δίκιο, καθώς η υπόθεση θα γινόταν ακόμα πιο περίεργη όταν 5 μήνες μετά την εξαφάνιση και τη χιονοθύελλα, υπήρχε μια αναφορά κάποιου που ισχυριζόταν ότι είδε τον Ντον ζωντανό στο Casper του Wyoming, περίπου 150 μίλια μακριά.

Ο μάρτυρας είπε ότι ο άνδρας τριγύριζε σε μια περιοδεύουσα έκθεση αναμνηστικών του Αβραάμ Λίνκολν. Λίγο μετά από αυτό, υπήρχε μια ακόμη εμφάνιση, αυτή τη φορά από έναν μπάρμαν στο Casper, ο οποίος ήταν δήλωσε ότι ο αγνοούμενος είχε έρθει πρόσφατα στην ταβέρνα του για ένα ποτό.

Αν και σ’ αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί ότι ήταν ο Ντον Κεμπ, άρχιζαν να έρχονται κι άλλα μυστηριώδη στοιχεία. Την ίδια στιγμή περίπου με αυτές τις εμφανίσεις, μία καλή φίλη του Κεμπ, η Judy Aiello, ισχυρίστηκε ότι γύρισε σπίτι μια μέρα τον Απρίλιο του 1983 για να βρει μια σειρά από μυστηριώδη μηνύματα που είχαν αφήσει στον τηλεφωνητή του μη καταχωρημένου τηλεφώνου της, που αυτή ισχυριζόταν ότι προέρχονταν από τον Ντον.

Η Aiello ήταν πεπεισμένη ότι ήταν η φωνή του φίλου της και ότι ήταν ακόμα ζωντανός. Είπε για τα περίεργα μηνύματα:

«Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι ήταν η φωνή του. Και ήταν ένα πολύ σύντομο μήνυμα: «Θα ήθελα να σου ξαναμιλήσω, τηλεφώνησέ μου» και ένας αριθμός τηλεφώνου. Την επόμενη μέρα τηλεφώνησα, ζήτησα να μιλήσω με τον Ντον. Ένας άνδρας σήκωσε το τηλέφωνο και είπε ότι ο Ντον ήταν έξω. Είμαι πεπεισμένη ότι αυτός κατέχει το στοιχείο για το τι πραγματικά συνέβη στον Ντον».

Άλλη φορά κάλεσε ξανά τον ίδιο αριθμό και το σήκωσε ένας άνδρας που αρχικά επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν εκεί ο Ντον, πριν αλλάξει γνώμη και πει ότι δεν ήταν.

Δεδομένου ότι αυτό ήταν ένα πολύ ελπιδοφόρο στοιχείο για την υπόθεση, το τμήμα του σερίφη αποφάσισε να ρίξει μια ματιά στα τηλεφωνικά αρχεία για να δουν αν θα μπορούσαν να εντοπίσουν από πού γίνονταν οι κλήσεις και αποδείχτηκε ότι προέρχονταν από το Casper του Wyoming, που ήταν τρομακτικό, δεδομένου ότι εκεί έγιναν οι ανεπιβεβαίωτες εμφανίσεις του αγνοουμένου.

Οι κλήσεις εντοπίστηκαν περαιτέρω και οδήγησαν σε ένα παλιό τροχόσπιτο που είχε ενοικιαστεί από κάποιον Mark Dennis (φωτό), αλλά αυτός δεν έδειξε να γνωρίζει κάποιον που να έκανε ποτέ τέτοιες κλήσεις, δεν γνώριζε για τις κλήσεις και δήλωσε στις αρχές ότι είχαν κάνει λάθος.

Ακόμα και μετά από μακρά ανάκριση, ο άνδρας παρέμεινε ανένδοτος καθ’όλη τη διάρκειά της ότι δεν είχε ιδέα για το θέμα και ο Λοχαγός Mark Benton από το τμήμα του σερίφη της κομητείας Natrona είπε:

«Μας έλεγε κάθε φορά, σε όλες τις ανακρίσεις, ότι δεν γνώριζε για τις κλήσεις και ότι δεν είχε κάνει τις κλήσεις. Είχα την ευκαιρία να του δείξω μια φωτογραφία του Ντόναλντ Κεμπ και είπε ότι δεν γνώριζε τον Ντόναλντ Κεμπ, δεν είχε δει ποτέ τον Ντόναλντ Κεμπ και δεν γνώριζε τίποτα για το πού βρίσκεται».

Η μητέρα του Ντον ωστόσο ήταν καχύποπτη και πεπεισμένη ότι ο άνδρας στο τροχόσπιτο είχε κάποια σχέση με την εξαφάνιση του γιου της, αλλά όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, αυτός είτε αρνούταν οποιαδήποτε συμμετοχή είτε απλά έκλεινε το τηλέφωνο.

Παρόλο που η αστυνομία τον ανέκρινε εκτενώς, δεν υπήρχε κανένα στοιχείο ότι ο Κέμπ βρέθηκε ποτέ στο τροχόσπιτο, τίποτα που να τον συνδέει με οποιοδήποτε έγκλημα, κανένα στοιχείο που να τον ενοχοποιεί και τελικά αποκλείστηκε από ύποπτος, ακόμα και όταν μάλλον ύποπτα μετακόμισε 3 εβδομάδες μετά την ανάκριση.

Ο σερίφης C. W. Ogburn, ο οποίος ήταν παρών στην αρχική έρευνα για τον Κέμπ, δήλωσε για τον μυστηριώδη άνδρα στο τροχόσπιτο:

«Και τις τρεις φορές που μίλησα μαζί του, ήταν πάντοτε πολύ συνεργάσιμος. Και δεν έχω κανέναν λόγο να αισθάνομαι ότι το άτομο εδώ στο Casper είχε οποιαδήποτε γνώση ότι αυτός ο άνθρωπος είχε βρεθεί στο Wyoming, εκτός από αυτά τα τηλεφωνήματα, και δεν έχω εξηγήσεις γι’ αυτό και ούτε είχε κι εκείνος».

Παραδόξως, διαπιστώθηκε από φωτογραφίες, ότι ο Mark Dennis και ο Ντον Κεμπ είχαν εντυπωσιακή εξωτερική ομοιότητα στα γυμνασιακά τους χρόνια, αν και αυτή πρόκειται πιθανώς, για απλή σύμπτωση. Ή όχι; Ποιός ξέρει;

Ο εντοπισμός της σορού 4 χρόνια αργότερα

Ανεξάρτητα απ’αυτό, δεν υπήρχαν άλλες κλήσεις, ούτε άλλες εμφανίσεις του Κέμπ και η υπόθεση ξαναμπήκε στο αρχείο, μέχρι σχεδόν 4 χρόνια μετά την αρχική εξαφάνισή του, όταν κάποιοι κυνηγοί βρήκαν τη σορό του λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σημείο που το εγκαταλελειμμένο όχημά του είχε βρεθεί αρχικά.

Ωστόσο, παρόλο που η τελική κατάληξη του εξαφανισμένου ήταν πλέον γνωστή, η ανακάλυψη θα προσέθεται  κάτι ακόμα ασυνήθιστο στο όλο μυστήριο.

Για παράδειγμα, η σορός του βρέθηκε έξω, σε ένα μέρος που είχε ήδη ερευνηθεί διεξοδικά, έτσι από πού προήλθε; Επίσης, η επίσημη νεκροψία έδειξε ότι δεν υπήρχαν σημάδια  εγκληματικής ενέργειας, τότε τι ακριβώς συνέβαινε εδώ;

Το πράγμα έκανε ακόμη πιο περίεργο η πληροφορία που εμφανίστηκε σ’  ένα φόρουμ που συζητιόταν η υπόθεση από μία σχολιάστρια που ισχυριζόταν ότι ήταν η αδερφή του Ντον.

Η σχολιάστρια ισχυρίστηκε ότι, ενώ οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα περίεργο όσον αφορά τη σορό του Κεμπ, στην πραγματικότητα αυτή είχε σταλεί στο Ινστιτούτο Smithsonian για να αναλυθεί και είχαν βρεθεί κάποια ενδιαφέροντα ευρήματα.

Το ένα ήταν ότι φέρεται να διαπιστώθηκε ότι το σώμα δεν είχε υποστεί καμία ζημιά από ζώα, δεν υπήρχε κανένα σημάδι ζημιάς από έκθεση στο κρύο που θα είχε προκληθεί εάν βρισκόταν εκεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αποσύνθεση όπως θα περίμενε κάποιος, αν είχε πράγματι πεθάνει την περίοδο της εξαφάνισης.

Πράγματι, η ανάλυση έδειξε ότι ο Κεμπ ήταν μόνο ένα χρόνο νεκρός. Μια άλλη ανωμαλία που ισχυρίστηκε η σχολιάστρια ήταν ότι βρέθηκε μια μικρή τρύπα ανοιγμένη για άγνωστους λόγους στο κρανίο του Κεμπ.

Είναι αλήθεια αυτό και, αν ναι, ποια σημασία έχουν όλα αυτά; Αν και ο Κεμπ είχε πράγματι μια αδελφή, ήταν πραγματικά αυτή η σχολιάστρια ή όχι; Είναι άγνωστο.

Τι στην ευχή συνέβη στον Ντον Κέμπ; Η απάντηση σ’ αυτό εξαρτάται πραγματικά από το ποιον ρωτάς. Οι αρχές λίγο-πολύ εξακολουθούν να πιστεύουν επισήμως ότι ο Κεμπ πάγωσε μέχρι θανάτου σε εκείνο το λιβάδι κατά την χιονοθύελλα και ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια, αλλά αυτό δεν εξηγεί τις ανεπιβεβαίωτες εμφανίσεις του Kemp τα επόμενα χρόνια ή τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχτηκε η Judy Aiello.

Η μητέρα του Ντον μέχρι τον θάνατό της το 2014 εξακολουθούσε να πιστεύει ότι ο γιος της είχε απαχθεί, δολοφονηθεί και στη συνέχεια πετάχτηκε πίσω στο λιβάδι και ότι ο άνδρας με το τροχόσπιτο, ο Mark Dennis είχε κάποια σχέση με αυτό. Αν αυτό ήταν αλήθεια, όμως, τότε γιατί κάποιος να ήθελε να τον σκοτώσει;

Τα χαμένα στοιχεία της έρευνας του Ντον και οι μυστηριώδεις θάνατοι αυτών που τα απέκτησαν

Παραδόξως, φαίνεται ότι τα χρόνια μετά την εξαφάνισή του και τον επακόλουθο θάνατό του, μερικά από τα υπάρχοντα του Ντον είχαν κλαπεί, με σημαντικότερα τις σημειώσεις, την έρευνα και τη δουλειά που είχε κάνει για τη δολοφονία του Λίνκολν.

Φαίνεται επίσης ότι αρκετοί από τους ανθρώπους που είχαν στην κατοχή τους ορισμένα από αυτά τα στοιχεία έχασαν τη ζωή τους υπό ύποπτες συνθήκες, όπως ένας επιμελητής αναμνηστικών του Λίνκολν ο οποίος υποτίθεται ότι πέθανε σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα αφότου έλαβε μερικές από τις σημειώσεις του Κεμπ και ένας άλλος ονόματι Frank Carrington, πέθανε σε μια μυστηριώδη πυρκαγιά στο σπίτι του λίγο μετά τη παραλαβή ορισμένων στοιχείων από την έρευνα του Κεμπ για τον Λίνκολν (φωτό – ο Κεμπ με το κανόνι του Λίνκολν).

Θεωρείται από τους λάτρεις των συνωμοσιών ότι αυτό σημαίνει ότι κάποιος δεν ήθελε ο Κεμπ να γράψει το βιβλίο του, ίσως επειδή είχε ανακαλύψει κάποια αποκαλυπτική πληροφορία για τον Λίνκολν  που κάποιος δεν ήθελε να την μάθει ο κόσμος.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, αυτός που προσπάθησε να συγκαλύψει αυτήν την πληροφορία, είχε σιγάσει για πάντα τον Κέμπ πριν αυτός την δημοσιεύσει, προσπαθώντας να καταστρέψει όλη την έρευνά του. Θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια, και αν ναι, μπλεκόταν σ’αυτό ο Mark Dennis; Κανείς δεν ξέρει.

Η μυστηριώδης υπόθεση του Ντον Κεμπ έχει γίνει μια από τις πιο παράξενες και αινιγματικές υποθέσεις και στην πραγματικότητα ήταν η πρώτη υπόθεση που μεταδόθηκε ποτέ στη φημισμένη τηλεοπτική εκπομπή “Unsolved Mysteries”, η οποία προβλήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1987 σε ένα ειδικό επεισόδιο, πριν γίνει ακόμα μια μακροχρόνια εκπομπή για ανεξήγητες εξαφανίσεις.

Ακόμα και τώρα η υπόθεση περιβάλλεται από μυστήριο και ερωτήματα. Τι συνέβη στον Κεμπ  μετά την αρχική εξαφάνιση; Γιατί τον είδαν τα επόμενα χρόνια στο Casper και ήταν αυτός πραγματικά; Τι ήταν αυτές οι κλήσεις από το τροχόσπιτο και ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Mark Dennis;

Γιατί το πτώμα του βρέθηκε χρόνια αργότερα, μίλια μακριά από το όχημά του, σε μια περιοχή που είχε ερευνηθεί και αν οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την κατάσταση του πτώματός του είναι αληθείς, τότε τι σημαίνει αυτό;

Εάν ο Κέμπ ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας, τότε γιατί συνέβη αυτό; Συνέβη επειδή είχε σκάψει τόσο βαθιά με την έρευνά του και στη συνέχεια φιμώθηκε γι’αυτό;

Τόσα χρόνια αργότερα δεν γνωρίζουμε τις πραγματικά τις απαντήσεις σε κανένα από αυτά, και οι μόνοι που ξέρουν σίγουρα ήταν ο  Κέμπ και όποιος μπορεί να είναι πίσω από όλα αυτά, αν υπάρχει κάποιος. Είναι σίγουρο ότι αυτή η υπoθεση θα παραμείνει στο πάνθεον των μεγάλων άλυτων μυστηρίων.

thetruth.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: