Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ! Το Άγιο Όρος προειδοποιεί: “Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγόνοι μας από τους τάφους… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
αγ

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα αλλαγής φύλου στα 15 έτη.
Σε επιστολή που απέστειλε προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους διερωτάται αν είναι δυνατόν να «καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού».

Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους στην επιστολή τους, διερωτώνται μάλιστα ποιοι ορθόδοξοι βουλευτές θα προχωρήσουν στην ψήφιση ενός τέτοιου νόμου. «Αναφορικώς με το προς ψήφιση νομοσχέδιο διερωτώμεθα πλέον τι μας επιφυλάσσεται στο μέλλον!» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ζητούν από τους πολιτικούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και προτείνουν να αποσυρθεί το εν λόγω νομοσχέδιο και να κληθεί να αποφανθεί επ’ αυτού ο ελληνικός λαός – προφανώς μέσω δημοψηφίσματος.

Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών προσθέτουν μάλιστα ότι είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν σθεναρά στις κυβερνητικές επιλογές γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αν δεν το πράξουν θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους τους.

Οσο για το μάθημα των Θρησκευτικών, ζητούν να αποσυρθούν από τα σχολεία οι Φάκελοι Μαθήματος που διδάσκουν ένα πανθρησκειακό μάθημα το οποίο – όπως υποστηρίζουν – ενσταλάζει εντέχνως την πεποίθηση ότι όλες οι θρησκείες είναι ίδιες.

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά η επιστολή των Αγιορειτών στο βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οταν μνημονευουν τον αμνημονευτο, τι περιμενουν το ελεος του Κυριου μας;; χαθηκε, ειμαστε στο ελεος του υπεραιρομενου, να τα αφησουν αυτα, Οταν οι Αγιοι Πατερες μας ειχαν βαναυσα κατηγορηθη απο τον Προκαθημενο, οτι ησαν θυματα του αρχεκακου οφεος,κι ειναι στην κριση του δικαιοκριτου Θεου, αυτοι τι εκαναν; τον υποστηριζαν για να καταστρεψει Οικονομικα κι να διαληση την Παλαιφατη Ιερα Μονη Εσφιγμενου που τον ηλεγχε σφοδρα,σφοδρα, Του εκοψαν το μνημοσυνο, αυτοι τι εκαναν τον Εγλειφαν, ακομα κι σημερα η φρικτη ΧουντοΚατσαπλιαδικη συγκυβερνηση, τον καθηγουμενο αγωνιστη Πατερα Μεθοδιο τον εκλεισε φυλακη…..τα περαιτεω ψαξτετα,
    Αγγελος

  2. I ORTHODOKSIA PERNAI TIN MEGALITERI DOKIMASIA TIS ISTORIAS TIS, GIA TIN ANTHROPOTITA …, AN DEN KSESIKOTHITE NA STAMATISETE KE NA DIOKSETE TOUS ANTIHRISTOUS SATANADES,TA APOBRASMATA POU KIBERNOUN … , TOTES O PANTODINAMOS PATERAS THEOS/THEANTHROPOS THA EKSAFANISI TIN ELLADA …,OLOUS THA SAS EKSAFANISI, SAN KARPOUZI THA ANATINAKSI TIN ELLADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!, OLOS O PLANITIS THA TARAKOUNITHI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ((( MEGALI DOKIMASIA THEE PATERA,POLI MEGALI DOKIMASIA …)))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Α να χαθούν οι αλήτες Σόδομα θα μας κάνουν. Συγχύστηκα και έσπασε κι η μάσκα προσώπου μου

    1. Ηρέμησε εν Χριστώ αδελφέ, θα κάνεις ρυτίδες

Comments are closed.