Η ντροπή του ΕΘΝΟΥΣ! ΜΑΘΗΤΡΙΑ έβγαλε τα παπούτσια της και… ΠΑΡΕΛΑΣΕ με ΚΑΜΑΡΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
parelasi

Μαθήτρια κάνει παρέλαση ξυπόλητη και με τα παπούτσια της στο χέρι στην μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

 

taifer

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Άμεση κατάργηση αυτής της βλακείας που λέγεται μαθητική παρέλαση.Μόνο ο στρατός να πάει παρέλαση να είναι τέντα.Δεν κατάλαβα με ποιόν τρόπο τιμούνε τους προγόνους κάνοντας παρέλαση και μάλιστα με το ζόρι.Έτσι με το ζόρι δηλαδή θα αγαπήσουν την πατρίδα;Δε νομίζω.Μόνο ο στρατός,τέλος!

  2. Οι γυναίκες της Πίνδου δε φορούσαν γόβες. Πάθαιναν και γάγγραινα, για να είναι αυτα τα τσόλια με τα 12ποντα ελέυθερα, καθηγήτριες και μαθήτριες.Καταργήστε τις μαθητικές παρελάσεις. Μόνο στρατιωτικές και μόνο από ανθρώπους που αγαπούν τη Πατρίδα και το Έθνος.

  3. Οι γυναίκες της Πίνδου δε φορούσαν γόβες. Πάθαιναν και γάγγραινα, για να είναι αυτα τα τσόλια με τα 12ποντα ελέυθερα, καθηγήτριες και μαθήτριες.Καταργήστε τις μαθητικές παρελάσεις. Μόνο στρατιωτικές και μόνο από ανθρώπους που αγαπούν τη Πατρίδα και το Έθνος.

  4. Οι γυναίκες της Πίνδου δε φορούσαν γόβες. Πάθαιναν και γάγγραινα, για να είναι αυτα τα τσόλια με τα 12ποντα ελέυθερα καθηγήτριες και μαθήτριες.Καταργήστε τις μαθητικές παρελάσεις. Μόνο σταρτιωτικές και μόνο από ανθρώπους που αγαπούν τη Πατρίδα και το Έθνος.

  5. Αι σιχτίρια πατε να γράψετε πουθενα αλλού αναρχοσυριζαίοι.Αδειάστε μας την γωνιά.Τα χετε όλα κάνει σαν τον κωλο σας…

  6. Δεν βρέθηκε κανένας με ούμπαλα να την βγάλει από την παρέλαση μπας και προσβληθεί. Αλλά ποιός να βρεθεί όταν οι καθηγήτριες τους παρελαύνουν με σούπερ μίνι ή οι καθηγητές τους με γόβες? Γιατί δεν είναι μια απλή εορτή, δεν είναι κάτι που γιορτάζει η ίδια, πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός, υπάρχουν και όρια.

  7. ελα τώρα, θα τα βαλλουμε και με το δεκατετράχρονο ; έχει συμβεί σε όλους μας. Τα παπούτσια μπορούν να σε κάνουν να στεναχωρηθείς πολύ όταν σε χτυπάνε. Να ήτανε ΟΥΚάς να τον βρίσω. Αλλά το μικρό τώρα… σιγά! Αν είχε αριστερούς γονείς δεν θα την αφήναν καθόλου να πάει στην παρέλαση.

  8. Θα διαφωνησω με το δημοσιευμα εντελως ευγενικα και αθωα. Αν την χτυπησαν στο μερος του ποδιου τα γοβακια της, καλά εκανε και τα αφαιρεσε και επέλεξε να συνεχισει να περπατα ξυπολητη.
    Από το να φοραει μίνι μεχρι λιγα εκατοστα πιο πανω απ’το γονατο πάντως, αυτο το προτιμω.

  9. ΚΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΟΥ

  10. Είσαι εσύ μωρή στερημένη ανωμαλάρα που τα βάζεις με τα κοριτσάκια επειδή σου έτυχε να είσαι εγκλωβισμένος σε αντρικό σώμα

  11. Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους γυφτοδημόσιοι, πολιτικορουσφετάκια, τραπεζογλύφτες, ρουφιάνοι προδότες.

    ….αυτή είναι στην αρχή, και εσείς,……. στο παραπέντε.

  12. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ. Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΞΥΠΟΛΗΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ.

  13. Μπραβο στην κοπελια που δεν μασαει και εχει το θαρρος της γνωμης της.

  14. Θέλει τεράστια ευφυια για να καταλάβει κάποιος ότι, μπορεί να την χτυπούσαν τα παπουτσια !!!!

  15. ΄Αντε “και εις ανώτερα” ….
    Την επόμενη φορά που θα παρελάσει, εάν την ενοχλεί η φούστα, η μπλούζα, το βρακί ή το σουτιέν, μπορεί να τα πετάξει και να παρελάσει τσίτσιδη …
    Ρε, πάτε καλά, εσείς που την επιβραβεύετε, επειδή “συνέχισε και δεν τα παράτησε” ;
    Τί ήταν ρε ;;; Αγώνας δρόμου και ήθελε να τερματίσει ;;;
    Εορτασμός Εθνικής Επετείου ήταν, προς τιμήν θυσιασθέντων Ηρώων για την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία μας, τον οποίον εορτασμόν η μανταμίτσα, όχι μόνον δεν τίμησε, αλλά τον αμαύρωσε με την απαράδεκτη εμφάνισή της … ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ούτε για την μαθήτρια, ούτε για τον καθηγητή της, που δεν την έδιωξε … Αν την ενοχλούσαν τα παπούτσια της (τα οποία είμαι βέβαιος ότι πριν φύγει από το σπίτι της τα δοκίμασε και της έκαναν, όπως επίσης είμαι βέβαιος ότι στην βόλτα της μετά τα φόρεσε κανονικότατα), να αποχωρούσε … Αυτή η εμφάνιση είναι απαγορευτική για την παρέλαση … μόνον για χορό πάνω σε τραπέζια νυχτερινών μαγαζιών ενδείκνυται …
    Ο απαξιωτικός βηματισμός της (λες και έκανε αγγαρεία), τα έλεγε όλα (“προκαλώ γιατί είμαι “κουλτουριάρα” και γράφω τις αντιδράσεις σας, στον πάτο αυτών που κρατώ ανά χείρας) …
    ΄Αει στο διάολο με τα θολοκουλτουριάρικα τσογλάνια που τα έχουν ισοπεδώσει όλα …
    ΄Αει στο διάολο με τους εκπαιδευτικούς που επιτρέπουν στα τσογλάνια να τα ισοπεδώνουν όλα …
    ΄Αει στο διάολο με τους γονείς που δεν έδωσαν αρχές και αξίες στα τσογλάνια τους …

    1. φιλαρακο δεν σε βλεπω να γραφεις σχολια-παραγραφους για τα ισλαμο-παιδακια που παρελαυνουν κρατοντας την Ελληνικη Σημαια………….. η εικονα της μικρης Ελληνιδας σε πειραξε…..

      1. “εύγε” , αν απευθύνεσαι σε εμένα , σού γνωρίζω ότι συνηθίζω να σχολιάζω το κάθε άρθρο που διαβάζω κι όχι να κάνω έναν αχταρμά από άλλα θέματα … Για το θέμα που λες, σχολίασα στο αντίστοιχο άρθρο … Με την λογική την δική σου, θα έπρεπε να επεκταθώ στην λαθρομετανάστευση, στους προδότες πολιτικάντηδες, στα μνημόνια, στις περικοπές μισθών & συντάξεων και πάει λέγοντας … Σκοπός του κάθε άρθρου, είναι να σχολιάζουμε επ΄ αυτού και όχι να είμαστε εκτός θέματος …
        Και κάτι άλλο : είσαι βέβαιος ότι η ξυπόλητη μαθήτρια είναι Ελληνίδα ;;; Εμένα πάντως, αλλού με παραπέμπει η εμφάνισή της και η συμπεριφορά της … Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα (το σχόλιό μου αφορούσε προσωπική μου άποψη), μία Ελληνίδα θα τιμούσε δεόντως και με τον πρέποντα σεβασμό, τους ΗΡΩΕΣ προγόνους της …

  16. Εγω παντως γενικα τα τελαυταια 20 χρονια δεν βλεπω παρελασεις αλλα μικρα πουτανακια και νεαρα πουστακια στην πασαρελα .
    Καποτε …γινοταν επιθεωρηση απο τους δασκαλους και οποιος ηταν ακαταλληλος για την παρελαση τον εβγαζαν εξω .
    Τουτο το ξυπολυπο , μαζι με τα μουσουλμανακια και μαυρακια ειναι απλα η ντροπη των ημερων μας .
    Εαν ειχα παιδια στο σχολειο και φυσικα δεν θα τους επετρεπα να παιρνουν μερος στις πασαρελες του κατοχικου καθεστωτος .

  17. το χώμα της Ελλαδας είναι ποτισμένο με ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ για να είμαστε εμείς τώρα ελεύθεροι και να μπορεί αυτή να παρελαύνει ξυπόλυτη και η άλλη η μουσουλμάνα με τη μαντίλα ..Αχ ΕΛΛΑΔΑ μου γλυκιά πως σε καταντήσανε..

  18. Ολες εσεις οι λουγκρες που την κραζετε, φανταζομαι αν σας ρωτησουμε τι γιορταζουμε σημερα…θα πειτε………….

    το ηρωικο ΟΧΙ του Γιωργου Κωλοκοτρονη στον Ιμπραημ Μεταξα που εγινε στα παγωμενα βουνά της Πινδου.

    1. Φιλε μου δεν υπαρχει ανεργος απο επιλογη. αυτος που εχει επιλεξει να μην εργαζεται λεγεται αεργος. Ανεργος ειναι αυτος θελει να εραστει αλλα για χψ λογους δεν βρισκει εργασια.

      1. Αεργος ανεργος πλεον δεν εχει σημασια……………………………..

  19. Η παρέλαση πριν γίνει ακόμη έχει κάποιους κανόνες ευπρέπειας ετοιμότητας κλπ κλπ, κλπ
    Δλδ. αν είχε ξηλωθεί η φούστα της αλλά είχε την μεγάλη επιθυμία να παρέλαση ας το έκανε με το βρακί….??
    κι ας την κρατούσε στο χέρι…??
    Τι λέτε μωρέ….??
    Φυσικά και για κακή τις τύχη θα αποχωρούσε….
    ή ο εκπαιδευτικός ή και ο γονέας ακόμη έπρεπε να επέμβει Προς αυτή την κατεύθυνση……
    Αντίστοιχα και αν ένα άρμα ή όχημα που επιθυμεί το πλήρωμα να παρελάση του χαλάσει η μηχανή να το σέρνουν ή σκουντάν ή ρημουλκήσουν …..???
    Μα δεν υπάρχει λόγος να κάνει παρέλαση….αν δεν έχειςπληρεί τις προϋποθέσεις….
    Γιατί απορούμε με τα αυτονόητα…??

    Αντίστοιχα και η επιθυμία μου είναι να γίνω πλούσιος αλλά αφού δεν γίνεται αλλιώς…..ας γίνει με κλεψιές και ληστείες ….
    καλό έεε..?? Μωρέ τι μου λέτε…

  20. Τη μια ξεχνάει παπούτσια την άλλη στρινγκ που θα πάει αυτή η δουλειά;

  21. Απλυτη αναρχοσυριζαια ηταν και με την βουλα.

  22. Αν τη χτυπούσαν τα παπούτσια να μην παρέλασε τέτοιο νούμερο είναι το ωραίο είναι ότι δείχνετε ξυπόλητη πριγκίπισα .Ουστ.

  23. ζωα. πατε καλα,,,η κοπελα αντι να σηκωθει να φυγει που τη χτυπησαν τα παππουτσοα, συνχισε,,,και αντι να της λετε μπαραβο τη λετε ντρπή? άραγε ποιος ρεεπι να ντρεπεται?

    1. φιλε μου εαν το πιστευε, εμενα δεν θα με ενοιαζε αν εβγαλε τα παπουτσια. ομως η κοπελα, την βλεπεις οτι κανει αγγαρια και σκοπιμως περπαταει προκλητικα. αρα το συμπερασμα ειναι οτι πιανεις τους αριστερους γονεις της και τους πλακωνεις στις κλωτσιες.

  24. Δυστυχώς αποδεικνύει το πόσο χαμηλά εχει πέσει η νεολαια .Εαν της είχαν χαλάσει τα παπούτσια ή δεν «γούσταρε» να παρελάσει μπορούσε να μην παρελάσει. Η Παρέλαση είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να πίνουμε εμείς σήμερα ελεύθεροι τον φραπέ μας και τα τσίπουρά μας με άλλα λόγια τα βόδια εμείς οι μαλακονεοέλληνες να είμαστε ελευθεροι….
    Δεν μπορείς να παρελάζεις εσυ βρε μαλακοπίτουρο και να προσβάλλεις την Εθνική μας Εορτή.Για να φτάσει εκεί που έφτασε σίγουρα φταίνε κάποιοι και αυτοί δεν είναι άλλοι απο τους καθηγητές και την οικογένειιά της.Ολα τα άλλα είναι μαλακείες..

  25. Αυτο σας πείραξε;; Μπορει να την χτυπούσαν τα παπούτσια της;; Τουλάχιστον δείχνει πως δεν το βάζει κατω, έστω και ξυπόλυτη παρέλασε.
    Η Αφγανη με την μαντήλα που ηταν σημαιοφόρος δεν σας πείραξε;;; Αφγανη να σηκώνει την Ελληνικη σημαια με τον Σταύρο, πως σας φαίνεται;;; Να σας πω εγω πως φαίνεται σε εμενα;;; Μαλλον στημένο ειναι το ολο σκηνικό. Αλλιως νομιζω πως θα φοβόταν να σηκώσει την σημαια με τον Σταύρο απο τους ομόθρησκους της. Αλλα οταν κατι ειναι σκηνοθετημένο, ολα επιτρέπονται. Προσπαθούν εδω και χρονια να μας περάσουν το μήνυμα πως κι αυτοι Ελληνες ειναι. Τρομάρα τους. Ο Κολοκοτρωνης θα γύρισε χίλιες φορές μεσα στον τάφο του. Αυτος που πολέμησε, που έδωσε την ζωή του για να ελευθερώσει την Ελλαδα απο τους μουσουλμάνους, τωρα να δινουν το εθνικό μας σύμβολο σε μουσουλμάνα. Και αν νοιώσει Ελληνίδα, ας βαφτιστεί Χριστιανη να μας το αποδείξει, αλλιως κατω τα χερια απο την σημαια μας. Την σημαια την σηκώνει μονο καποιος που ειναι διατεθειμένος να δώσει την ζωή του γι αυτην.

      1. Κι εσυ ενα αριστερό απόβλητο. Σε ενόχλησε η αναφορά στην μουσουλμάνα ε;;;;
        Αντε στα τσακιδια, ανοητο υποκείμενο.

        1. με ενοχλησε η βλακεια σου, χασου πανιβλακα

          1. Μου αρεσει που μου απαντας με πολυ σοβαρά επιχειρήματα.
            Τοσο έξυπνος εισαι;;;; Αλλα ετςι ειναι, οταν δεν υπαρχουν επιχειρήματα, βρίζεις.

  26. Παιδιά δεν γνωρίζω γιατί το έκανε η μαθήτρια αυτό. Αν χάλασε το τακούνι της τότε θα μπορούσε να μην παρελάσει, αν χάλασε κατά την διάρκεια της παρέλασης θα μπορούσε ίσως να “το σώσει“ με αρκετή προσπάθεια και σοβαρότητα. Μην ξεχνάτε οτι πολλά παιδιά περνούν δύσκολη εφηβεία και θέλουν να “προβάλλονται“ με κρύες εξυπνάδες. Πάντως οτι και να είναι πιστεύω οτι τα επερχόμενα σκληρά κοινωνικά και παγκόσμια γεγονότα που όλοι περιμένουμε θα μας συνετίσουν και μάλιστα γρήγορα. Να μην απορείτε και να μην στεναχωριέστε με τέτοιες ενέργειες. Τα παιδάκια αυτά είναι στην κοσμάρα τους. Εντελώς φευγάτα και τρελλαμένα. Πρέπει να στεκόμαστε απέναντί τους με μεγάλη επιείκεια και αγάπη. Αν θέλουμε να τα βοηθήσουμε να ζήσουν. Υ.Γ.Πάντως καλό θα ήταν να να μας πεί γιατί το έκανε. Από την απάντησή της ίσως καταλάβουμε πολλά. Πιστεύω οτι θα είχε ενδιαφέρον.

  27. Αφού την κτυπούσαν τα παπούτσια της,τί να έκανε η κοπέλα? Τα έβγαλε και περπάτησε κανονικά.Και μάλιστα πολύ καλύτερα απο τις άλλες τις που τανίτσες με τα 12ποντα και τους κακόγουστους τάκους που βάδιζαν λες και ανέβαιναν σκάλες.

  28. στα μερη που συχναζει φαινεται δεν φορουν παπουτσια

  29. Δεν έβγαλε μόνο τα παπούτσια περπατάει το γελοίο τσόκαρο λες και πάει για καφέ! Ντροπή του έθνους δεν είναι γιατί είναι πιθανόν να είναι Αλβανίδα. Αν είναι Ελληνίδα θέλει ακόμα πιο πολλές μπάτσες και ντροπή είναι για τους γονείς της όχι για το ελληνικό έθνος! Όποιος δεν θέλει να κάνει παρέλαση να μην κάνει, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε το άθλιο κουφάρι της να μας χαλάει το οπτικό μας πεδίο. Σαβούρες χωρίς εγκέφαλο, απλά ένα τίποτα.

  30. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ

    1. Βρε παπαρολόγε βλέπεις πως περπατάει; Σαν να κάνει αγγαρεία. Να δεχτούμε το γεγονός ότι την χτύπησαν τα παπούτσια αλλά αυτό το βαριεστημένο στυλάκι δείχνει ασέβεια και όχι κούραση. Αν την χτυπούσαν τα παπούτσια θα έκανε παρέλαση κανονική και χωρίς αυτά.

Comments are closed.