Η νέα επική φάρσα με οδηγούς του Rémi Gaillard (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
remi_gaillard_roundabout_prank

Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να πέφτει θύμα φάρσας. Ειδικά για τα θύματα του Γάλλου Rémi Gaillard, ενός από τους πιο επιτυχημένους φαρσέρ του YouTube.

Στο τελευταίο του video, ο Rémi Gaillard αποφάσισε να ταλαιπωρήσει τους Γάλλους οδηγούς, όπως άλλωστε έχει κάνει και πολλές φορές στο παρελθόν. Παριστάνοντας τον τυφλό οδηγό, τον οδηγό καρτ, το… φωτοραντάρ κ.ά. Αυτή τη φορά ντύθηκε εργάτης, μάζεψε μερικές μπλε πινακίδες υποχρεωτικής κατεύθυνσης προς τα αριστερά, και τις τοποθέτησε σε όλες τις εξόδους ενός κυκλικού κόμβου. Έτσι ο άτυχος οδηγός ενός Peugeot 406 που βρέθηκε εκεί, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, πέρα από… κύκλους.

Στη συνέχεια, ο Rémi Gaillard επέλεξε να κάνει την ανάγκη του ακριβώς δίπλα στα διερχόμενα αυτοκίνητα διαβάζοντας εφημερίδα, με την απαραίτητη περίφραξη και σήμανση, και μετά να κουρέψει τα αγριόχορτα στην κεντρική νησίδα του δρόμου όντας… γυμνός από τη μέση και κάτω. Άλλωστε ο νόμος υποχρεώνει όσους πραγματοποιούν τέτοιες εργασίες να φορούν ανακλαστικό γιλέκο, αλλά όχι και οτιδήποτε άλλο, σωστά; Μακράν πιο ενοχλητική δραστηριότητα όμως, είναι σίγουρα η παρενόχληση του οδηγού ενός Renault Clio, στον οποίο ο Rémi επιδεικνύει ένα απαγορευτικό στη μέση του πουθενά, χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Δείτε όλες τις παραπάνω, αλλά και μερικές ακόμα φάρσες που συγκέντρωσε ο Rémi Gaillard στο τελευταίο του video:


drive.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε ρε και να γινοταν αυτο με την πλατεια στην Ελλαδα.Θα μπαινανε και θα βγαινανε ολοι απ’οπου γουσταρανε και στον μπουτζον τους (που ελεγε κι ο Καραισκακης) τα σηματα.

Comments are closed.