Η Μελάνια Τραμπ επισκίασε την Μπριζίτ Μακρόν και ξετρέλανε τους φωτογράφους (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
macron708_57

Στο επίσημο δείπνο που παραχώρησαν προς τιμήν τους ο Τραμπ και η Μελάνια  παρευρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Εμανουήλ Μακρόν και η Μπριζίτ στον Λευκό Οίκο.

Το Προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας να αντάλλαξε θερμές χειραψίες με τον Τραμπ και την Μελάνια πριν προχωρήσουν προς το εσωτερικό του Οίκου και πόζαραν στους φωτογράφους ενώ μετά την είσοδό τους ακολούθησαν και οι υπόλοιποι καλεσμένοι.

Βέβαια τα βλέμματα έκλεψαν για ακόμη μία φορά οι δύο Πρώτες Κυρίες.

Οι δύο Πρώτες Κυρίες μάλιστα φαίνεται να συνέχισαν την  μάχη της… πιο καλοντυμένης, έχοντας επιστρατεύσει και τους καλύτερους τους είδους για την περίσταση.

Από την μία η Μελάνια Τραμπ ήταν εκθαμβωτική, προτιμώντας μία λαμπερή ασημένια δημιουργία του οίκου Chanel, η οποία ήταν κεντημένη στο χέρι με κρυστάλλους και πούλιες και έκανε διαφάνεια στο λαιμό και το τελείωμα.

Με την σειρά της η Μπριζίτ Μακρόν, κινήθηκε και πάλι σε πιο ασφαλείς επιλογές, φορώντας μία λευκή τουαλέτα του οίκου Louis Vuitton με χρυσές μπροκάρ λεπτομέρειες στα μανίκια, στον λαιμό και την μέση.

Και οι δύο Πρώτες Κυρίες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με την Μακρόν να έχει κάνει τα μαλλιά της ένα ωραίο σινιόν και την Μελάνια να ολοκληρώνει το εντυπωσιακό λουκ της αφήνοντας τα μαλλιά της ίσια και κάτω και τονίζοντας τα μάτια της με έντονη σκούρα σκιά.

Να σημειωθεί πως στον δείπνο παρευρέθηκε 123 προσκεκλημένοι, ενώ το δείπνο επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου η Μελάνια Τραμπ.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε την πρώτη και την τελευταία λέξη για τον δείπνο που έγινε προς τιμήν του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ, έχοντας υπό την επίβλεψή της από τον στολισμό μέχρι και το που ακριβώς θα καθίσει ο κάθε καλεσμένος.

Μάλιστα ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει για τις ετοιμασίες της, λέγοντας στον λόγω του πως είναι η «απόλυτη Πρώτη Κυρία της Αμερικής» και πως «δημιούργησε ένα δείπνο που όλοι θα αγαπούν και θα θυμούνται για πάντα».

Από την πλευρά του ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας στα γαλλικά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Τραμπ που επέλεξε τον ίδιο για να γίνει ο πρώτος πρόεδρος για τον οποίο παρατίθεται δείπνο στο Λευκό Οίκο.

«Σας ευχαριστώ για όσα είπαμε και ανταλλάξαμε» συμπλήρωσε ο Γάλλος πρόεδρος πριν να υψώσει το ποτήρι του με τη σειρά του προκειμένου να κάνει πρόποση για την «αύθραστη φιλία των ΗΠΑ με τη Γαλλία».

Σύμφωνα με ξένα μέσα, πάντως, το δείπνο στον Λευκό Οίκο ήταν ίσως από τα πιο εντυπωσιακά που έχουν γίνει υπό την Προεδρία Τραμπ, καθώς μόνο και μόνο για την διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν 1.200 άνθη κερασιού, τα οποία τοποθετήθηκαν σε γιγαντιαία μαύρα αγγεία.

Στο δωμάτιο μάλιστα το κυρίαρχο χρώμα ήταν το χρυσό. Χρυσά ποτήρια κρασιού, μαχαιροπίρουνα, κηροπήγια και χρυσές καρέκλες δημιουργούσαν ένα πολυτελές σκηνικό, όλα με την υπογραφή της Μελάνια.

Μάλιστα, η Μελάνια Τραμπ έκανε αλλαγές στο ντεκόρ μέχρι και την τελευταία στιγμή, δηλαδή το βράδυ της Δευτέρα, τοποθετώντας κι άλλα πελώρια λουλούδια στο δωμάτιο.

Οσο για το φαγητό, το μενού ήταν πολύ εμπλουτισμένο περιλαμβάνοντας κατσικίσιο τυρί, μαρμελάδα ντομάτας, μπισκότα από βούτυρο γάλακτος, παϊδάκια αρνιού σερβιρισμένη με διάφορες ποικιλίας από μαρούλια  και για επιδόρπιο παγωτό νεκταρίνι με κρέμα γάλακτος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: