Η μεγαλύτερη προσβολή στα χρονικά του MasterChef: Οι κριτές γείωσαν παίκτρια με τον χειρότερο τρόπο! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
master-chef

Η Ηλέκτρα βρέθηκε ακόμα μία φορά υποψήφια για αποχώρηση στο MasterChef. Για πρώτη φορά μάλιστα έφτασε στους δύο τελευταίους παίκτες, άρα πολύ κοντά στην αποχώρηση.

Μετά από κάποια καλά λόγια για την ποιότητα του πιάτου που παρουσίασε και την εξέλιξή της η Ηλέκτρα ήταν αρκετά χαρούμενη.

Προσγειώθηκε όμως μάλλον απότομα από τη γενική επίθεση που δέχτηκε από τους τρεις κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε να πάνε μόνοι πίσω και να του μαγειρέψει αν μπορεί ξανά το ίδιο πιάτο, χωρις την βοήθεια της εξέδρας ενώ ερωτήθηκε και ποιο ποσοστό του πιάτου ήταν δικό της και είπε το 50%.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης τη χαρακτήρισε μαγειρική μαριονέτα που έκανε διαρκώς ερωτήσεις για το παραμικρό και την καθοδηγούσαν ουσιαστικά οι άλλοι σεφ, πολλές φορές ουρλιάζοντας με τα λάθη της.

Ακόμα και το λάδι στο τέλος που αποτελεί γαρνίρισμα χρειάστηκε τη βοήθειά τους για να βάλει τη σωστή ποσότητα.
Δείτε τις παρατηρήσεις και το άδειασμα των κριτών που όμως τελικά δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει την Ηλέκτρα από το να μπει στην τελική δεκάδα της εκπομπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και λιγα της ειπαν της ασχετης βρωμιαρας που ηθελε να παει και στο μαστερ σεφ….Σα πρεζονι και σαν αναρχοαπλυτη κουραδα ειναι …ηθελα να’ξερα ποιος θελει να φαει απο τα χερια αυτης που δεν ξερει να βρασει ουτε αυγο…απορω πως βρεθηκε εκει μεσα

  2. η πιο γελοια εκπομπη μ αυτους τους γελοιους…….” οτι σκατα και το φτυαρι”

  3. MONO XIΟΣ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ

  4. καλα ποιοι ειναι αυτοι οι ασχετοι τρεις καμπαλερος κανεις δεν τους ξερει και κανουν τους κριτες? τι καταντια στην τηλεοραση ελεος

Comments are closed.