Η ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ προβαίνει σε αποκατάσταση των τριών υπουργών Σταθάκη-Δρίτσα-Φλαμπουράρη

Κοινοποίηση:
treis

Δήλωση της εταιρείας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Η παρούσα δικογραφία με στοιχεία ΑΒΜ: Β 2016/1812 σχηματίστηκε κατόπιν υποβολής των από 22/8/2016 εγκλήσεων με Α.Β.Μ: Β 2016/1810, Β 2016/1811 και Β 2016/1812, από τους α) Γεώργιο Σταθάκη του Μηνά, β) Θεόδωρο Δρίτσα του Παναγιώτη και γ) Αλέξανδρο Φλαμπουράρη του Γερασίμου αντιστοίχως, οι οποίες και συνενώθηκαν. Εν συνεχεία ασκήθηκε εις βάρος μας ποινική δίωξη για το αδίκημα της απλής συκοφαντικής δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου, κατηγορούμενοι στο ενταύθα δικαστήριο στις 12/06/2018 δηλώνουμε τα εξής:

Στις 18/08/2016 αναρτήθηκε στην διαδικτυακή ιστοσελίδα makeleio.gr θέμα με τίτλο «…ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΟΚ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ κ. ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ…».

Στο πρωτοσέλιδο του από 19/08/2016 φύλλου της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» δημοσιεύτηκε θέμα με τίτλο: «…ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ 4 ΣΠΙΤΙΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΙ 3 ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΒΑΨΑΝ Τα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ. Ο φονιάς Λυκουρέζος, «κολλητάρι με τον Φλαμπουράρη. Του ενώνει το χρήμα, οι βίλες και η καπιταλιστική απαξίωση στην ανθρώπινη ζωή». Στη βρώμικη παρέα με τα «κτήνη» της εξουσίας και του πλούτου, Σταθάκης και Δρίτσας».

Στις 19/08/2016 αναρτήθηκε στην διαδικτυακή ιστοσελίδα makeleio.gr θέμα με τίτλο «…Όλα στο φως. Δε θα σωθεί κανένας. Οι 3 συμμορίτες έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα αθώων. Τα «κολλητηλίκια» με το δολοφόνο της Αίγινας…».

Στις 20/08/2016 αναρτήθηκε στην διαδικτυακή ιστοσελίδα makeleio.gr θέμα με τίτλο: «…ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΚΑΤΣΑΜΠΛΙΑΔΩΝ: ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ 4 ΚΑΙ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ. ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΘ’ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΔΡΑΣΤΗ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ …ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ…». Οι ναυαγοί πνίγονταν και οι υπουργοί παρτουζώνονταν. Τα όργια στο κότερο-φονιάς της Αίγινας. Πληροφορίες μπαρμπα-Αλέκος…».

Στο πρωτοσέλιδο του από 20/08/2016 φύλλου της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» δημοσιεύτηκε θέμα με τίτλο: «Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ. ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΠΝΙΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΤΟΥΖΩΝΟΝΤΑΝ στο ματωμένο κότερο των λεφτάδων. Και εάν δεν ξέρεις τη λέξη «παρτούζα» κυρία Βλαχοβασίλη, ρώτα το φίλο του το βαρόνο της ντόπιας «Καμόρας, Φλαμπουράρη και τον Δρίτσα να σου πουν τις αμαρτίες τους…».

Στο από 20/08/2016 φύλλο της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» φιλοξενείτο στη σελίδα 3 κάτω από την επικεφαλίδα θέμα με τίτλο «…Ο μπαρμπα-Αλέκος και η ντόπια «Καμόρα» δημοσίευμα με τίτλο: Οι ναυαγοί πνίγονταν αβοήθητοι και οι υπουργοί του Μαξίμου «παρτουζώνονταν» με τον Λυκουρέζο….. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές (που είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ και όχι λιμενικοί που την έχουν δει μερικοί από αυτούς «φιλαράκια» του κοτζαμπάση Φλαμπουράρη και του υπουργού Ναυτιλίας, Δρίτσα πιθανόν με κανένα από τα γνωστά χαρτζιλικάκια) έκαναν λόγο και για «πολιτικά πρόσωπα που επέβαιναν στο σκάφος…». Στη σελίδα 5 του ίδιου εντύπου φιλοξενείτο θέμα με τίτλο: «Αυτοευνουχίστηκαν τα ΜΜΕ και οι νταβατζήδες αποκρύπτοντας την αλήθεια για το σκάνδαλο διαφθοράς της Αίγινας. Μόνο το «Μακελειό» τα έβγαλε όλα στη φόρα…».

Η «ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ» αναγνωρίζει ότι τα ανωτέρω δημοσιεύματα ήταν ψευδή, απόρροια εσφαλμένης πληροφόρησης όπως προέκυψε από μεταγενέστερη δημοσιογραφική έρευνα, χωρίς να υφίσταται πρόθεση εκ μέρους της να βλάψει την τιμή και την υπόληψή των α) Γεώργιο Σταθάκη του Μηνά, β) Θεόδωρο Δρίτσα του Παναγιώτη και γ) Αλέξανδρο Φλαμπουράρη του Γερασίμου.

Στα ανωτέρω ρεπορτάζ υφίστανται ατυχείς χαρακτηρισμοί αλλά και υπαινιγμοί για τα πρόσωπα των Υπουργών, τους οποίους ανακαλούμε πλήρως, επαναλαμβάνοντας ρητά ότι ουδεμία πρόθεση είχαμε να προσβάλλουμε την τιμή και την υπόληψή τους, αναγνωρίζοντας όμως, ότι τα δημοσιεύματα αυτά όντως τις προσβάλουν.

Ζητάμε συγγνώμη από τους τρεις υπουργούς και από τους αναγνώστες μας, κυρίως όμως ζητάμε συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος της Αίγινας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και μικρό κορίτσι ηλικίας 5 ετών! Προφανώς απολογούμεθα για την αβάσιμη και αντιδεοντολογική κριτική-καταγγελία εναντίον των εκπροσώπων της κυβερνητικής εξουσίας, οι οποίοι καμία απολύτως εμπλοκή δεν είχαν στο τραγικό συμβάν της Αίγινας στις 16/08/2016.

Δεσμευόμαστε, τέλος, ενώπιον του δικαστηρίου, να δημοσιεύσουμε αυτούσια την παρούσα δήλωση σε περίοπτη θέση, ανάλογη της προβολής των παραπάνω δημοσιευμάτων, σε τρεις τουλάχιστον διαδοχικές εκδόσεις της εφημερίδας «Μακελειό» και σε τρεις διαδοχικές αναρτήσεις της διαδικτυακής ιστοσελίδας «makeleio.gr».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: