Η Μέριλ Στριπ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – Εκανα τη νεκρή για να σταματήσει να με χτυπάει

Κοινοποίηση:
meril-strip

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Μέριλ Στριπ «άνοιξε» την καρδιά της αλλά και το… στόμα της και μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της.

Η 68χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε στα βραβεία της επιτροπής για την προστασία των δημοσιογράφων και εκεί όταν πήρε τον λόγο, ευχαρίστησε τις γυναίκες δημοσιογράφους για το έργο και τη γενναιότητά τους, μιλώντας παράλληλα για την δική της εμπειρία.

«Γνωρίζω κι εγώ κάποια πράγματα για την αληθινή τρομοκρατία – δύο φορές στη ζωή μου όταν απειλήθηκα και ήρθα αντιμέτωπη με πραγματική σωματική βία, έμαθα κάτι για τη ζωή που δεν θα μάθαινα διαφορετικά και ήμουν τυχερή γιατί τα ένστικτά μου με βοήθησαν» είπε η ηθοποιός σύμφωνα με την Daily Beast και συνέχισε:

«Στη μια περίπτωση, έκανα τη νεκρή και περίμενα μέχρι να σταματήσουν τα χτυπήματα. Στεκόμουν εκεί, σαν να είχα βγει από το σώμα του και έβλεπα τον εαυτό από ψηλά, 15 μέτρα από το σημείο όπου με έδερναν».

«Και στη δεύτερη περίπτωση, είδα κάποιον να κακοποιεί έναν άλλο άνθρωπο. Τρελάθηκα και άρχισα να τον κυνηγάω. Ρωτήστε την Σερ που ήταν εκεί. Και ως εκ θαύματος, ο κακοποιός έφυγε».

Ωστόσο η Στριπ δεν διευκρίνησε πότε συνέβησαν αυτές οι βίαιες πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: