Η Κυριακοπούλου πέτυχε την πέμπτη κορυφαία επίδοση στον κόσμο

Κοινοποίηση:
ekam

Η Νικόλ Κυριακοπούλου φαίνεται πως….βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ «έλαμψε» στο μίτινγκ «Χανιά 2018″.

 

Εξαιρετικές επιδόσεις, αν και ουσιαστικά βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν του στίβου, είχαμε στην 8η Διεθνή Αθλητική Συνάντηση «Χανιά 2018», την οποία διοργάνωσε ο ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, οι περισσότεροι εκ των οποίων έκαναν το ντεμπούτο τους στην καλοκαιρινή περίοδο.

Την παράσταση «έκλεψε» η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ. Έχοντας έγκυρη προσπάθεια στα 4.72μ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε την 5η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, αλλά και την κορυφαία στην Ευρώπη!

Η Κυριακοπούλου άρχισε τον αγώνα της στα 4,40 μ., συνέχισε με επιτυχία στα 4,60 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,72 μ. και μετά δοκίμασε στα 4,84 μ., ώστε να υπερβεί τον εαυτό της. Το τρίτο άλμα της αθλήτριας ήταν πολύ καλό και φάνηκε πως σύντομα θα είναι σε θέση να πετύχει ανάλογες επιδόσεις.

«Βρίσκω τον εαυτό μου, νιώθω πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Δικαιώθηκε ο προπονητής μου, Ανδρέας Τσώνης, που ήθελε να έρθουμε στο μίτινγκ. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και σίγουρα θα την θυμάμαι με χαμόγελο. Ο επόμενος αγώνας μου θα γίνει στο Όσλο», δήλωσε η Κυριακοπούλου.

 

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNKyriakopoulou%2Fposts%2F2191676494192678&width=500″ width=”500″ height=”614″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: