Η κυρία Χαλιλοπούλου, κορασίδα του βασιλιά των τσιγγάνων, επιτίθεται στον Δαβάκη της ΝΔ που τα’χωσε στους γύφτους της Λακωνίας και μετά τα πήρε όλα πίσω

Κοινοποίηση:
xalilopoulou

«Μόνο θλίψη από τη συνύπαρξή μας στον χώρο της Ν.Δ.»

Απάντηση στις “ρατσιστικές δηλώσεις του βουλευτή Λακωνίας της Ν.Δ., Θανάση Δαβάκη”, έδωσε σε κομμουνιστική φυλλάδα, η υποψηφία ευρωβουλευτής της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές του 2014, Χριστίνα Χαλιλοπούλου. Η κ. Χαλιλοπούλου είναι Τσιγγάνα, διεθνολόγος και νομικός:
«Διαβάζοντας τη δήλωση του βουλευτή κ. Δαβάκη, μόνο θλίψη και ντροπή μού προκαλεί η συνύπαρξή μας στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο υπηρέτησα κατά το.. παρελθόν ως εκλεγμένη νομαρχιακή σύμβουλος αλλά και ως πολιτευτής. […]
Η πελατειακή σχέση που κατ’ επιλογήν οι βουλευτές προηγούμενων κυβερνήσεων με πείσμα διατηρούσαν εκμεταλλευόμενοι είτε την ανάγκη των Τσιγγάνων για επιβίωση, είτε την πλήρη εξαθλίωσή τους, μόνο θυμό μού προκαλεί διότι εσείς οι ίδιοι, κ. Δαβάκη, καταπατήσατε και απαγορεύσατε κάθε δικαίωμα στην κοινωνικοποίηση αυτών των ανθρώπων που με περίσσια άνεση απαξιώνετε. Να λυπάστε, κ. Δαβάκη, για το μέλλον της Ελλάδας, διότι αυτά τα παιδάκια στα οποία υποτιμητικά αναφέρεστε προκαθορίζοντας το μέλλον τους, είναι Ελληνες πολίτες, πολίτες τού αύριο…».

Η κυρία του βασιλέα ή της φαμίλιας των βασιλέων που ζουν σε χρυσά τσαντίρια, μπορεί να μας πει τι έχει κάνει η ίδια για την εγκληματικότητα της φυλής της, γιατί δεν την έχουμε συναντήσει σε κανένα δύσκολο ρεπορτάζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ωρα ειναι τωρα να μας καπελωνουν και γουφταραιοι… εχουν ρημαξει την επικρατεια τα παρασιτα ,παιρνουν και επιδοματα και μερισματα… εχουν το θρασος να μιλανε…

  2. αν και διαφωνω στην πολιτικη κατευθυνση με τον κυριο Δαβακη, δεν μπορω παρα να αναγνωρισω οτι ο ανθρωπος διευκρινισε την πολιτικη του στοχευση…
    πολυ απλα…τι ειπε? Δεν διεκδικω και δεν επιθυμω την ψηφο αυτης της φυλης…
    ειπε κατι περιεργο? ισως το ειπε πιο χοντρα αλλα η ουσια ειναι οτι δεν θελει να τον ψηφισουν αυτοι οι ανθρωποι…
    ισα ισα που διευκρινισε τι θελει! αλλα εχει μαθει ο Ελληνας στο ψεμμα και το παπατζιλικι….

  3. “εσείς οι ίδιοι, κ. Δαβάκη, καταπατήσατε και απαγορεύσατε κάθε δικαίωμα στην κοινωνικοποίηση αυτών των ανθρώπων που με περίσσια άνεση απαξιώνετε”
    Με ποιο τρόπο κυρία μου; Απαγορεύεται η Παιδεία; Η Υγεία; Αν δεν κάνω λάθος και τα 2 έχουν, και δικαίωμα στην Εργασία και επιπλέον λαμβάνουν επιδόματα.
    Συνεπώς αυτά που λέτε δεν ισχύουν και μας δουλεύετε.

  4. Και ο Κασιδιάρης Έλληνας; Ρε μας δουλεύετε;

  5. Oι Τσιγγάνοι δεν είναι κοινωνική ομάδα αλλά μία ινδική φυλή, που άρχισε να φτάνει στην Ευρώπη πριν επτακόσια χρόνια! Χαρακτηριστικό της ο παρασιτισμός της. Κύριες δραστηριότητες η επαιτεία, η κλοπή και η απάτη. Καθημερινώς σε όλη την επικράτεια παραβιάζουν όλον τον Ποινικό Κώδικα.
    Επί τουρκοκρατίας οι γύφτοι-ρομά ήσαν μουσουλμάνοι, υπηρετούσαν δε τους κατακτητές και ως βασανιστές.
    Το χαλιλοπούλου προέρχεται από το χαλίλογλου ήτοι ο υιός του Χαλίλ, αραβικό μουσουλμανικό όνομα που σημαίνει φίλος.
    Οι σπουδές της έγιναν κατόπιν υποτροφίας σε αγγλικό πανεπιστήμιο ειδικό για τριτοκοσμικούς. Ο πατέρας της είναι ο τραγουδιστής Νίκος Χαλιλόπουλος, όχι τόσο γνωστός όσο ο Παϊτέρης.
    Οι Τσιγγάνοι ως αλλόφυλοι πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους, ώστε οι πολιτικάντηδες να μην ψηφοθηρούν και προστατεύουν αυτή την μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας.

  6. Απλώς δε θέλει να τον ψηφίζουν γύφτοι! Το πρόβλημα είναι ότι τους αποκάλεσε γύφτους ή επειδή δε θέλει να το ψηφήσουν; Ας ψηφήσουν άλλον! Οσο για το γύφτος, απλώς τους αποκάλεσε Aιγύπτιους, ώπου και η προέλευση της λέξης!

  7. Αντε να βγαλετε εναν ακομη Αχρηστο για Πρωθυπουργο και να συνεχισει τα ιδια Ενας ακομη Ανεπαγγελτος Πολιτικος Επαγγελματιας Απατεωνας.
    Ελληνες ξυπνηστε ολα τα πολιτικα κομματα ειναι Ανθελληνικα και προδοτες της Ελλαδος.
    Ολοι πρεπει να καταδικαστους για Εσχατη Προδοσια ετσι που καταντησανε την Ελλδα για το χατηρι των Σιωνιστων.
    Ξυπνα Ελληνα και παρε τους στο κυνηγι ολους απο την Βουλη και καθαρισε την Ελλδα απο τα Πολιτικα Ζωιφια που αποζυμουν εδω και πολλα χρονια τους Ελληνες πολιτες και ζουνε εις βαρος μας.

  8. ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ. Ο ΔΑΒΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙ. ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ν Δ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!

Comments are closed.