Η κορούλα της ψήνονταν στον πυρετό – Τότε της ήρθε η ιδέα να βάλει αυτό στις κάλτσες της!

Κοινοποίηση:
oi-koroula-tis-psinotan-ston-pireto

Τα κρεμμύδια μας κάνουν να δακρύζουμε, αλλά ο μικρός αυτός και σύντομος πόνος που προκαλούν

ξεπερνιέται από το γεγονός ότι μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν στην καταπολέμηση ασθενειών.

Αυτά τα λαχανικά καλλιεργούνται σε όλο τον κόσμο και έχουν χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από διάφορους πολιτισμούς.

Πέρα από το ότι είναι εδώδιμα και προστίθενται στα φαγητά για γεύση, κάποιοι τα κάνουν τουρσί και τα αποθηκεύουν, ενώ άλλοι τα κόβουν στη μέση και καθαρίζουν τη σχάρα ψησίματος, και κάποιοι ακόμα τα τοποθετούν σε κάλτσες το βράδυ για να βοηθήσουν το σώμα τους να αναρρώσει.

Ναι, σωστά το διαβάσατε. Τα κρεμμύδια βοηθούν στην καταπολέμηση κρυωμάτων, πυρετών, και συμπτωμάτων γρίπης.Μία μητέρα ανακάλυψε τις θεραπευτικές ιδιότητες των κρεμμυδιών και αποφάσισε να τις δοκιμάσει, όταν η κόρη της ανέβασε υψηλό πυρετό.

Το κοριτσάκι με το όνομα Riley ήταν άρρωστο και υπέφερε από πόνους στο σώμα, πονοκέφαλο, πονόλαιμο, και ανέβασε 40 βαθμούς Κελσίου πυρετό. Η μητέρα ήταν ανήσυχη και ήθελε απεγνωσμένα να ρίξει τον πυρετό του μωρού της και να την κάνει να νιώσει καλύτερα, αλλά δεν ήθελε ακόμα να πάει στο νοσοκομείο.

Τότε ήταν που η μητέρα της της πρότεινε να δοκιμάσει να βάλει κρεμμύδια στις κάλτσες της Riley, το οποίο και έκανε αμέσως. Την επόμενη μέρα, η κόρη της ξύπνησε και της είπε ότι ένιωθε πολύ καλύτερα, ο πυρετός είχε φύγει, και σύντομα είχε επανέλθει.

Τα κρεμμύδια στις κάλτσες της είναι αυτό το οποίο η μητέρα της πιστεύει ότι είναι υπεύθυνο για την ξαφνική αλλαγή, και όταν μάθετε τους λόγους, θα θέλετε να το δοκιμάστε κι εσείς!

Η πρακτική αυτή πάει πίσω στην ιατρική της αρχαίας Κίνας. Οι Κινέζοι ανακάλυψαν ότι υπήρχαν χιλιάδες νευρικές απολήξεις στο κάτω μέρος του ποδιού οι οποίες λειτουργούν σαν σημεία πρόσβασης σε εσωτερικά όργανα και συνδέονται στενά με το νευρικό μας σύστημα.

Όταν ένα κομμένο κρεμμύδι τοποθετείται στην κάτω πλευρά του ποδιού, σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, επειδή τα κρεμμύδια από τη φύση τους έχουν δυνατές αντιβακτηριδιακές και αντιικές ικανότητες.

Το φωσφορικό οξύ, αυτό που μας κάνει να κλαίμε, εισέρχεται στο κυκλοφορικό σύστημα και βοηθά στον καθαρισμό του αίματος σε όλο το σώμα. Έτσι, γινόμαστε πιο υγιείς και το σώμα είναι καλύτερα προετοιμασμένο για να καταπολεμήσει λοιμώξεις και φλεγμονές.

Πολλοί έχουν δοκιμάσει αυτή την εναλλακτική μέθοδο και ισχυρίζονται ότι κάνει θαύματα. Η θετική ανταπόκριση είναι ενθαρρυντική, και χωρίς αρνητικές παρενέργειες, φαίνεται ότι το κρεμμύδι θα μπορούσε να ωφελήσει πολλούς ανθρώπους. Ορίστε πώς να το δοκιμάστε σπίτι:

Πάρτε ένα κρεμμύδι, κόκκινο ή άσπρο – και τα δύο κάνουν δουλειά – και κόψτε σε φέτες, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στο κάτω μέρος του ποδιού. Βάλτε ένα ζευγάρι κάλτσες πάνω από τα κρεμμύδια, για να μείνουν στη θέση τους και πέστε για ύπνο. Όταν ξυπνήσετε, βγάλτε τις κάλτσες και πετάξτε τα κρεμμύδια.

Είναι τόσο απλό. Όσο εσείς βλέπετε όνειρα, το κρεμμύδι περνά μέσα από το δέρμα και καθαρίζει το αίμα και απορροφά τις τοξίνες. Αν ανησυχείτε ότι θα μυρίζει το δωμάτιο ή τα πόδια σας μετά από αυτό, δε χρειάζεται. Οι φυσικές ιδιότητες του κρεμμυδιού θα καθαρίζουν τον αέρα, και αφού σκοτώνει τα βακτήρια, μειώνει τον κύριο παράγοντα της κακοσμίας των ποδιών.

Τα κρεμμύδια στις κάλτσες μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σώμα σας. Είναι φτηνό, φυσικό, και μπορείτε να το κάνετε σπίτι σας. Δοκιμάστε το και δείτε αν λειτουργεί.

Πηγή: newsone

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: