Η εξομολόγηση της Νατάσας: Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έκανα τρίο

Κοινοποίηση:
03005b2fd19623c78c4dd2a6f77e3cb9

Ονομάζομαι Νατάσα,

Είμαι 25 χρονών και δουλεύω σε μια καφετερία στην επαρχία. Το αφεντικό μου είναι 33 χρονών, σχετικά ήρεμος άνθρωπος και χωρίς να δίνει πολλά δικαιώματα σε ότι έχει σχέση με την προσωπική του ζωή. Έχει μια σταθερή σχέση με μία σεμνή και πολύ γλυκιά κοπελίτσα.

Μία μέρα δεν ειχε πολύ δουλεία και καθόμασταν με άλλες 2 κοπέλες και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Ρωτάει η μία ρε κορίτσια ο Σάκης (το boss) πήγε ποτέ με καμία από δω μέσα?
Εγώ σαν καλή κουτσομπόλα λέω πρέπει να παίζει κάτι με την Λία (είναι η υπεύθυνη) γιατί όλη μέρα μαζί, πολλά βράδια φεύγουν μαζί και εξαφανίζονται, ταξιδάκια και μόνο ο τρόπος που συμπεριφέρονται είναι σαν να είναι ένα πολύ υγιές ζευγάρι. Λέει η Μαρία (η barwoman) αποκλείεται, το πολύ πολύ να το έχουν κάνει 1-2 φορές.
Πετάγεται και η τρίτη της παρέας, η Γιάννα και λέει ότι έχει πάει μια φορά μαζί του.

Να μην τα πολυλογώ και γίνομαι κουραστική αφού πήρα πληροφορίες για μεγέθη, στάσεις, διάρκεια κτλ και έπεσε και δουλεία τελείωσε η συζήτηση.
Μετά από καμία βδομάδα ήμουνα κλείσιμο μαζί με την Χρύσα (ξανθιά, γαλανομάτα με πλούσιο στήθος, normal σώμα με τα κατάλληλα πιασίματα, με λίγα λόγια μια γυναίκα που την χάζευες) και κατά τις 1:30 που είχε σπάσει η δουλειά μπαίνω μέσα και βλέπω την Χρύσα με το boss να πίνουν ποτάκι και να περιμένουν να περάσει η ώρα, με φωνάζουν και μου λένε αν δεν έχω δουλειά να πάω να καθίσω μαζί τους.
Μετά από ένα τεταρτάκι περίπου που τελείωσα βάζω ένα ποτάκι και πάω και εγώ στην παρέα τους

Η Χρύσα φορούσε ένα πουκαμισάκι που ήταν ανοιχτό. Μόλις έκατσα εκεί έφυγε για λίγο το boss να πάει σε μια δουλειά που είχε και μας είπε να τον πάρουμε τηλ να έρθει μόλις κλείσουμε. Λέω εγώ μάλλον καμιά γκομενίτσα έχει και πάει. Μπορεί απαντάει η άλλη.
Αφού κάναμε τα σενάρια μας λέει η Χρύσα, κρατάς μυστικό? Τι μυστικό λέω εγώ. Κρατάς? Ναι, απαντάω. Μου το λέει και εγώ μένω μαλάκας

Αφού τελειώνει τα δικά της, αρχίζει να ρωτάει αν είχα εμπειρία με γυναίκα, πως την βλέπω κτλ στην ουσία μου την έπεσε στα ίσια. (Εγώ με γυναίκα είχα πάει μια φορά και αυτή με8υσμένη και για χαβαλέ.
Μόλις της έδωσα να καταλάβει ότι θέλω να πάω μαζί της, μου είπε όχι οι δύο μας, αλλά και ο Σάκης. Για μια στιγμή κόλλησα, αλλά τρίο με άλλη γυναίκα δεν είχα ξανακάνει και έτσι δεν άργησα να κουνήσω το κεφάλι μου καταφατικά.
Εν το μεταξύ είχε έρθει και η ώρα για να κλείσουμε και παίρνει η Χρύσα τον Σάκη και του λέει να έρθει.
Κλείνουμε ταμείο κτλ και ρωτάει ο Σάκης αν θέλουμε να πάει στα σπίτια μας. Δεν κερνάς κανένα ποτάκι σπίτι λέει η Χρύσα? Ευχαρίστως απαντάει, εσύ τι 8α κάνεις μου λέει? Εμένα δεν θα με κεράσεις, λέω. Φυσικά λέει και ξεκινάμε για το σπίτι.

Μόλις φτάσαμε και βάλαμε τα ποτά μας καθίσαμε στο σαλόνι έρχεται η Χρύσα και κάθεται δίπλα μου και αρχίζει να με χαϊδεύει. Γυρνάει και λέει αν ήμουν άντρας μια τέτοια γυναίκα θα ήθελα πάρα πολύ να κοιμηθώ μαζί της και απαντάει ο Σάκης και εγώ. Τότε λέω γιατί δεν το κάνετε και οι δύο? και αρπάζω την Χρύσα και την φιλάω. Αμέσως με μια επιδέξια κίνηση έβγαλε τα ρούχα της και άρχισε να βγάζει και τα δικά μου αρχίζει να με φιλάει σε όλο το σώμα. Μόλις άρχισε να μου κάνει προκαταρκτικά έρχεται και ο Σάκης.

Οπότε μετά φαντάζεστε τι έγινε περάσαμε τέλεια και τότε Αφού τελειώσαμε κάναμε ένα τσιγάρο και κοιμηθήκαμε και οι 3 μαζί.

Από τότε με την Χρύσα είμαστε κολλητές και έχουμε καθιερώσει κάθε Πέμπτη τουλάχιστον να βρισκόμαστε και οι 3 μαζί, αν και με την Χρύσα έχουμε κάνει πολλά μαζί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τι να πει κανείς… γι αυτον που τα γραφει..γι αυτον που τα σκεφτεται..και γι αυτον που τα ανεβαζει…αλλα και για τον εαυτο μου που τα διαβαζω…αηδιες για να μη το πω πιο λαικα

  2. Τι μαλακίες είναι αυτές? Περιμένουμε το come back της ξεκωλιάρας της Φλώρας..

Comments are closed.