Η Ελληνίδα sex symbol ετοιμάζεται να μας αναστατώσει στα Erotic Awards 2018!(ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
MariaAlexandrou12

Έτοιμη να βάλει… φωτιά είναι η Ελληνίδα κουκλάρα που θα δώσει το «παρών» στα πρώτα παγκόσμια βραβεία ερωτικού κινηματογράφου που θα γίνουν στην Αθήνα.

Η ελληνική πρωτεύουσα θα έχει την τιμή στις 5 Μαΐου να… μετατραπεί στην απόλυτη ερωτική πόλη του κόσμου, καθώς στο Ολυμπιακό στάδιο του Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου θα πραγματοποιηθούν τα Erotic Awards 2018 υπό την «Sirina».

Το «παρών» θα δώσουν πολλοί celebrities, τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού, αλλά αυτό που θα μας καθηλώσει είναι η παρουσία της Μαρίας Αλεξάνδρου. Η δίμετρη καλλονή θα συμμετέχει στα βραβεία και ετοιμάζεται να βάλει… φωτιά με τις απίστευτες καμπυλάρες και την κορμάρα της!

MariaAlexandrou18

Η Ελληνίδα show woman αναμένεται να μας αναστατώσει με μία μοναδική εμφάνιση στις 5 Μαΐου στο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου και θα αποδείξει για μία ακόμα φορά γιατί θεωρείται sex symbol στην χώρα μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ούτε με ολόσωμο προφυλακτικό ! Πολύ επικίνδυνο προσοχή στους επίδοξους

  2. Παίρνουν τη κάθε πατσαβούρα, τη πλακώνουν στις πλαστικές, τη κάνουν πόρνη και sex symbol για τους αμόρφωτους. Πιο πάτο δεν έχει.

  3. Πουτάνα περιοπής δηλαδή. Η φωτό με το κορμάκι δεν την κολακεύει καθόλου, σαν γκαστρομένη είναι. Μετά την Ντούβλη, την άλλη με την σαμπάνια στον κώλο, του Φουρθιώτη, πως την λένε? Αυτή που την πήδαγε η φρουρά του πολεμικού μουσείου και τους έπιασαν, πως λέγεται η Τζούλια μετά από αυτές έρχεται τώρα αυτή? Σύμβολο του σεξ ΔΕΝ θα την έλεγα αλλά από κωλο δεν ξέρω πως πάει, εννοώ σφυράει και τι ήχο βγάζει?

  4. Αθηνα το μεγαλυτερο μπουρδελο και κωλοχανειο της Ελλαδας

    1. ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΚ@ΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Comments are closed.