Η Ελεονώρα Μελέτη πόζαρε στην πισίνα με κατακόκκινο μαγιό. Διακρίνουμε κυτταρίτιδα ή είναι ιδέα μας;

Κοινοποίηση:
meleti2

Η παρουσιάστρια του «Πανόραμα Survivor» θέλησε να συστήσει στους followers της στο Instagram τα νέα σχέδια της κολεξιόν με μαγιό που φέρει το όνομά της.

 

«Το κόκκινο είναι το χρώμα…Και κάπως έτσι θα κυκλοφορήσει η φετινή σειρά», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη αναρτώντας τη φωτογραφία της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στην πισίνα με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό.

meleti1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το πιό ατσούμπαλο σωμα στην ελληνική show-biz.Οσοι την έχουν δεί με μαγιώ ξέρουν….Εκτός και αν δεν έχουν ξαναδεί γυναικα με μαγιώ.

  2. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΑΝΤΟΝΑ,,, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ,,,, Κ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΩ ΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ

  3. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΠΡΟΜΑΒΡΑ ΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΟΤΟΣΟΠ ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΒΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΕΤΕ . ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΑ

  4. Γυναικάρα!!! Αγαπάμε πολύ Ελεονόρα..

  5. για μενα μακραν απο τις ομορφοτερες ελληνιδες..οι ματαρες της και η κορμαρα της ολλα τα λεφτα..μεχρι και πασοκ θα ψηφιζα για παρτη της..τι αλλο να κανω???

Comments are closed.