Η Ελένη Δήμου αποκαλύπτει: με ποιο τραγούδι της θα μπορούσε να γίνει πλούσια;

Κοινοποίηση:
cf11b3f20e3d67835224e7f80e1cebe3

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Δήμου αποκάλυψε με ποιο γνωστό της τραγούδι θα μπορούσε να… γίνει πλούσια!

Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια της είναι το Προσωπικά, για το οποίο η ίδια αποκαλύπτει, σε συνέντευξή της στο You Weekly, πως «όταν το τραγουδάω γίνεται χαμός. Κυρίως επειδή είναι βγαλμένο από την ψυχή. Ποιος δεν έχει βιώσει αυτούς τους εκπληκτικούς στίχους που έχει γράψει η Λίνα Νικολακοπούλου;».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επιβεβαιώνει πως το εν λόγω τραγούδι θα μπορούσε να την είχε κάνει πλούσια και συνεχίζει: «οι επιτυχίες κάποτε μεταφράζονταν σε μηδενικά, από τους δίσκους μέχρι τα βιβλιάρια τραπέζης. Αν δεν ήμουν η Δήμου που ξόδευα μια περιουσία για να έχω τις πιο εντυπωσιακές και περισσότερο στολισμένες με Swarovski τουαλέτες, τότε από το Προσωπικά θα είχα κάνει μια περιουσία!».

Μάλιστα, δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως για τα ρούχα της ξόδευε αρκετά εκατομμύρια. «Θυμάμαι ότι χούφτωνα το Swarovski που ήταν ραμμένο πάνω και δεν το χόρταινα! Μπορεί να ζύγιζε κι 8 κιλά, χωρίς υπερβολές. Ήθελα πάντα να φοράω ένα μοναδικό και λαμπερό ρούχο στη σκηνή», συμπληρώνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σκατά ρε Δήμου! Να χέσω την ευαισθησία σου ως ..καλλιτέχνης… Έλεος!! Γιατί το ανοίγεται το ρημάδι δε καταλαβαίνω. Οκ τα άρπαξες έκανες τη μαλακία σου και την ευχαριστήθηκες ως το κόκκαλο υποθέτω, έ άραξε τώρα, τι τα θες και τα αμολάς. Ήμαρτον!

Comments are closed.