Η ΕΙΚΟΝΑ της σημερινής Ελλάδας! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ νέο σπίτι η Σκορδά…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Κυριακού του ΑΝΤ1 έχει καταχρεώσει τις τράπεζες με πάνω από 300 εκατ. ευρώ.
Τις τράπεζες που την ανακεφαλαιοποίηση τους πληρώνει ο ελληνικός λαός με μειώσεις μισθών και συντάξεων, υπερφορολόγηση, μείωση του αφορολόγητου, κατάργηση του ΕΚΑΣ κά..
Με τα λεφτά αυτά (κλεμένα ουσιαστικά, αφού είναι αγύριστα) πληρώνει τα σκουπίδια του…”Game of Love” και των πρωϊνάδικων που απευθύνονται σε χαχόλους.
Μια από τις καλοπληρωμένες (από τα κλεμμένα και χρεωστούμενα του Κυριακού) είναι η Σκορδά, τηλεοπτική σκουπιδοπαραγωγός.
Με τα λεφτά του Κυριακού, δηλαδή τα δικά μας, η Σκορδά μπαίνει σε δημοπρασία και αγοράζει από τράπεζα σπίτι πτωχευμένου μικρομεσαίου επιχειρηματία.
Ετσι τα λεφτά που δανείστηκε ο Κυριακού από την τράπεζα γυρίζουν (μικρό μέρος) στην τράπεζα.
Με κερδισμένους τον Κυριακού, τη Σκορδά και εν μέρει την τράπεζα.
Και με χαμένους όλους εμάς που χρηματοδοτήσαμε το νέο σπίτι της Σκορδά και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία που έχασε το σπίτι του.
Ετσι κλείνει η αλυσίδα της εικόνας της σημερινής Ελλάδας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η Σκορδά είναι ένα αγράμματο και αστοιχείωτο τηλεσκουπίδι σαν τη Μενεγάκη, την Καινούργιου και την Τατιάνα! Θυμηθείτε το “Αίγιον Πέλαγος!” Τι να πει κανείς με τα τηλεβούρλα που μαζεύουν τα σκατοκάναλα! Μη τις βλέπετε! Ανοίξτε κανένα βιβλίο να εμπλουτίστε τις γνώσεις και να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί. Η Σκορδά αξίζει να υπάρχει ως απόρριμμα σε κάποιο βόθρο. Και πολύ της είναι! FUCK ANT1, νεοταξίτες του κερατά μαζί με τον αργόστροφο και βραδύγλωσσο Χαζονικολάου….

  2. Το ΠΑΣΟΚΝΔ τόσα χρόνια έδινε δάνεια στους καναλαρχες χωρίς εγγυήσεις! Και χωρίς άδειες… καναλαρχες. Το ΠΑΣΟΚΝΔ έπιανε ποσοστά άνω του 80%. Μάλλον φταίμε και ο λαός που τάχα μου τα βλέπαμε όλα καλά και όλα ανθηρα και δίναμε την ψήφο μας.

  3. Μπουρλοτο στην αθλια κοινωνια που εκτρεφει τετοιους χειρους

  4. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΛΚΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΣΚΟΡΔΑ Ή Η ΚΡΕΜΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ.

  5. ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ !!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ…….

  6. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΞΑΝΘΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΙΘΑΓΕΝΗ,ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦ.ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ Η ΒΛΑΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ-ΖΟΜΠΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.

    1. ΤΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΡΕ ΕΣΑΤΖΗ ;
      ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣ (ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΟΥ ;

  7. Ntropi na pernis spitii apo plistiriasmo, pou pios xeri telos panton ti ke pos ke giati…….psixologika toulaxiston den steki. I en logo madam, ean ixe ta kotsia as pigene se mia trapeza na zitisi ena danio gia na agorasi afto pou ithele. Kalos i kakos o Kyriakou tin plironi arketa kala.

  8. ;Έχω την άποψη ότι άν το ακίνητο είναι <>….τουλάχιστον δεν πρόκειται να φιλοξενήσει χαρά .

  9. Μεγάλο τραβελι του Κιλκίς κόψε φάτσα Σκοπιανό μογγολική για να καταλάβεις,η μύτη τρυπάει μπιφτέκι στα τέσσερα μέτρα.

  10. Σκορδαλιά μυτογκα δεν είσαι μόνο τηλεσκουπιδι αλλά και κοράκι,τόσο με την μυτογκα σου που είναι σαν βράχος όσο και η μάπα σου μπορεί να σε χαρακτηρησει κάποιος ως ανθρώπινο σκουπίδι. Ξέρεις μυτουκλα τι λένε στο χωριό μου; Η ζωή είναι ρόδα που γυρίζει σε λίγο θα βρεθείς από κάτω και θα λες ανεμομαζοματα διαβολοσκορπισματα. Από καρδιάς ζώο να μην προλάβεις να το χαρείς να βρει κάποιος άλλος να σου το πάρει και να καταλήξεις στο δρόμο αστεγη βρωμανθρωπε που πήρες το σπίτι από Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

  11. Όσοι είστε ακόμη λοβοτομημένα ραγιαδάκια, συνεχίστε να βλέπετε τα τηλεοπτικά σκουπίδια, όπως αυτά της εν λόγω πατσαβούρας, και να της δίνετε αξία…..

Comments are closed.