Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΝΙΚΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ – Ερωτικές σχέσεις με … ρομπότ προτιμούν όλο και πιο πολλοί άνδρες και γυναίκες!

Κοινοποίηση:
robot

Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 19:59
Τα ποσοστά είναι εξίσου αφύσικα μεγάλα και σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες!

Η τεχνητή νοημοσύνης φαίνεται πως έχει επηρεάσει για τα καλά ακόμη και την ερωτική ζωή των ανθρώπων, που πέρα από τους διάφορους…πειραματισμούς μεταξύ φύλων, τώρα είναι έτοιμοι να το προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα!

Ξεχάστε το…ανθρώπινο χάδι στο κρεβάτι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλέον έλκονται ερωτικά εξίσου και από ρομπότ!

Σχεδόν το 52% των ανδρών και το 22% των γυναικών στη Γερμανία έχουν αποκαλύψει ότι θέλουν να…. πειραματιστούν με ένα «sexbot» εξοπλισμένο με τεχνητή νοημοσύνη και πολύπλοκες μηχανικές δεξιότητες, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η τελευταία έρευνα δημοσιεύθηκε από τη γερμανική εφημερίδα Die Welt και ακολούθησε εκτενή μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό πρακτορείο ψηφιακών επικοινωνιών Syzygy. Η έρευνα αφορούσε 6.000 ανθρώπους, από κάθε χώρα και τα ευρήματά της προκαλούν αν μη τι άλλο μεγάλη εντύπωση.

Εξίσου μεγάλο είναι το ποσοστό ανάμεσα στους Βρετανούς, με ένα 47% να θέλει να έχει ερωτικές σχέσεις με ένα ρομπότ. Οι Βρετανίδες δεν δείχνουν να είναι και τόσο πρόθυμες, ωστόσο μία στις πέντε απάντησε πως θα σύναπτε ερωτική σχέση με κάποιο ρομπότ!

Τέλος στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν ένας στους δύο άντρες (49,6%) δήλωσε ότι θα τους ενδιαφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο , ενώ το ποσοστό των γυναικών που θα έλεγαν ναι σε μια συνουσία με ρομπότ ανέρχεται στο 20%

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ

  2. ρομποτ μονο ψαχνει για σχεση με γυναικα , δεν ενοχλει να βλεπει ο αντρας της

Comments are closed.