Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Όταν χρεώνουν και το …καλησπέρα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
collage_180224_210342

Οι κανόνες επιβεβαιώνονται πάντα από τις εξαιρέσεις. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και για την κρητική φιλοξενία.

Με απορία πήρε στα χέρια του ο πελάτης καταστήματος την απόδειξη της φωτογραφίας.

5,60 το …καλωσόρισμα! “Έτριβε τα μάτια του”, να δει εάν είναι αλήθεια…

Λογικά μαζί με το κουβέρ …χρεώνουν και την καλησπέρα!

Όταν η φιλοξενία ...κοστίζει!
cretalive.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Καλά, μόνο το καλοσώρισμα είδατε ρε ξευτέρια των σχολίων; Η υπόλοιπη απόδειξη δεν σας κάνει εντύπωση; Πχ καρμπονάρα 16 ευρώ…. LOL.

  2. Με τέτοιες τιμές δεν είναι να παιρνας ούτε απ έξω!

  3. Το καλωσορισμα εχει 5,60.Το καληνυχτισμα ποσο να’χει αραγε;

    1. ΤΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΝΕΙ 130 ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΝΤΟΥΚΟΥ !!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 1.40 το ατομο δεν ειναι πολλα και γενικα αν θελεις να εισαι νομιμος με αποδειξη πρεπει να εισπραξεις απο τον πελατη και την προμηθια του κρατους που ειναι συνεταιρος

  5. Το καλωσόρισμα πολλές φορές περιλαμβάνει μάσες ή και ποτά. Αυτό που συνηθίζεται να λένε ως “welcome drink” ή “welcome food”. Οποιος το πληρώνει βέβαια, πρέπει από πριν να ενημερώνεται γι’αυτό.

  6. καλωσόρισμα εννοεί το κουβέρ βόδια. Σας πειράζει που το βάφτισε με ελληνική λέξη? Το κουβέρ όμως το πληρώνετε ευχαρίστως. Μην χάφτετε ότι μαλακία σας πασσάρυν!

  7. Ποιος μαλάκας πλήρωσε το καλωσόρισμα; Εγώ θα τους έλεγα ότι δεν το θέλω ας μη με καλωσορίσουν να μου κρατήσουν μουτρα. Με 6 ευρώ αγοράζεις τρόφιμα που θα σου κρατήσουν μέρες πχ ένα κιλό φέτα! Βρε αι σιχτίρ απατεώνες!

  8. καλαμαρι τηγ. 33,50€ ??? ALFA 330ml 10.20 € ????? πατε μαλακες να τρωτε και να πινετε εκει,καλα σας κανουν μαλακες και για το φευγα επρεπε να σας βαλουν και κανα πενηνταρικο

    1. 3 ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ 1,500 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΕΦΑΓΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑΝ 3,20 ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΑΒΑ 5,40 ΑΝΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Comments are closed.