Η απάντηση του Χανταμπάκη στα δημοσιεύματα που θέλουν να δέχεται ψυχολογική υποστήριξη! (φωτο)

Κοινοποίηση:
xantampakis1

Μία φωτογραφία του Στέλιου Χανταμπάκη από τον Άγιο Δομίνικο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο κολλητός του φίλος, Γιώργος Μανίκας.

Σε αυτή ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται να πίνει αμέριμνος τον καφέ του, κρατώντας το κινητό του. Κοιτάζοντας προσεκτικά το δημοσίευμα που διάβαζε ο Χανταμπάκης στο κινητό του τηλέφωνο, παρατηρούμε ότι αναφέρεται στην ψυχολογική υποστήριξη που φέρεται να δέχεται ο ίδιος, μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Με αυτόν τον τρόπο ο Στέλιος Χανταμπάκης, φαίνεται ότι θέλησε να τονίσει ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι ανυπόστατα.

«Στη Δομινικανή Δημοκρατία τελικά είναι με ψυχολόγους και γιατρούς ή κάνει modeling…Χαχαχα! Χανταμπάκη είσαι Θεός. Άρχισε το γλέντι! Α μην ξεχάσεις τη διατροφή με την καρύδα στείλε, βλέπω έχει αποτελέσματα!!!», έγραψε ο Γιώργος Μανίκας.

xantampakis2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γυρνά αγοριμου στο χωριό σου να αρμεξεις οτι βρεις τι την θες την αθηνα … αρκετούς σαν κ σενα εχουμε Ουτε στην Αίγυπτο δεν έχουν τόσα φίδια γυρνά στο χωριό σου Δεν πείθεις εδώ!! R21

  2. Ο/Η Έλεος με τους παπαρες! Σαν πολύ αξία δεν τους δινουμε;;; λέει:

    Ψευτόμαγκες και αρχιμ@λ@κες! Γιαυτό η χώρα βυθίζεται..γιατί η νεολέρα έχει ινδάλματα κάτι ζώα σαν και εσάς Χανταμπούτσο και Μανίκι σκουλήκι. Σας έχει φάει η αλαζονεία και η υπηρεφάνεια!

  3. χαντα μπακη , εκλασες μεντες για το κραξιμο και τα γιαουρτια που θα φας , γυρνα αρκει να μην σε βλεπουμε εσενα και τους κολητους και κολητες σου γιατι μας ανεβαζεται την πιεση

Comments are closed.