Η απάντηση της ΜΕΒΓΑΛ για την αφαίρεση των σταυρών από τις συσκευασίες της

Κοινοποίηση:
6d6c041e8eba8c1fa0b4b6e5c3691b59-1

Διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει για τις συσκευασίες προϊόντων της, οι οποίες κυκλοφορούν στο εξωτερικό από το 2012, με τη μη ύπαρξη σταυρού στη μακέτα, δίνει με σημερινή ανακοίνωσή της η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, επισημαίνοντας ότι θα προχωρήσει στον ανασχεδιασμό τους.

«Οι απεικονίσεις που εμφανίζονται στα προϊόντα μας είναι καθαρά γραφιστικές και όχι φωτογραφικές, δεν έχει γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση με βάση θρησκευτικά κριτήρια, παρά πρόκειται για καλλιτεχνική οπτική, χωρίς καμία θρησκευτική αναφορά», αναφέρει η βιομηχανία. Και εξηγεί: «Τη μη σκόπιμη αφαίρεση του σταυρού αποδεικνύει το γεγονός ότι σε περίοπτη θέση, σε όλες μας τις συσκευασίες, υπάρχει η ελληνική σημαία, της οποίας ο σταυρός αποτελεί αναπόσπαστο σύμβολο!». Η ΜΕΒΓΑΛ, συνεχίζει η εταιρεία, «είναι μία ελληνική εταιρεία, που υποστηρίζει το Χριστιανισμό και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία -και αυτό αποδεικνύεται από πολλές επιλογές της στα 67 χρόνια της ιστορίας της- και παράλληλα σέβεται όλες τις θρησκείες και δεν παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν θρησκευτικές πεποιθήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΒΓΑΛ & ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ’ ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΟΥΣΤ !!

  2. Κολο εταιρεία τιποτενια ψευτικια πουλημενη χωρίς αξιοπρέπεια. ..

  3. υποκριτες γιατι δεν βαζατε μια αλλη φωτο σωνει και καλα εκκλησια αφηστε αυτα ειναι του κολου που λετε

  4. Εγώ που έχω tattoo Σταυρούς στα μπράτσα μου. Θα μου τα κόψουν ? απαγορεύετε να κυκλοφορώ με φανελάκι ?

  5. Γραφιστική..απεικόνιση που σε πάει κατευθείαν προς Τζαμί μεριά!!! Πρέπει να είμαστε τελείως ηλίθιοι για να πιστεύουμε τέτοιες εκ του προχείρου…δικαιολογίες!!!Ευτυχώς που δεν τρώω το γιαούρτι!!!

  6. Η σημαια στα γιαουρτια πουλαει στο εξωτερικο, γιαυτο τη χρησιμοποιουν. Εξαλλου θα ηταν κ παρανομο να να την αλλοιωσουν. Οποτε αφηστε τα σαπια τουρκοσποροι συριζαιοι.

  7. ΟΧΙ ΜΕΒΓΑΛ μας δουλευουν , ας πουλησουν σε μουσουλμανους μονο ,αφου ειναι τοσο πονηροι

  8. Ρε κουφάλες της μεβγάλ,είναι η όχι εκκλησίες ορθόδοξες ”τα απεικονιζόμενα ” στα σκουπιδοπροιόντα σας;;;Όι ορθόδοξες εκκλησίες σε ΌΛΟ ΤΟΝ ΓΛΟΜΠΟ,έχουν σταυρό η όχι ,πάνω στον τρούλο;;;Ε;;
    Με ποιό δικαίωμα ρε κοπρόσκυλα,τσανακογλύφτες της ντπ,αφαιρείτε το σήμα κατατεθέν της ορθόδοξης θρησκείας,από τους ναούς της;Ποιον ρωτήσατε ρε σκατιάρηδες;

    Καργιόληδες,αυτό λέγεται παραποίηση και προσβολή συμβόλων της (μέχρι σήμερα τουλάχιστον )επίσημης θρησκείας της χώρας των γραικύλων…

    Πηγαίνετε ρε πρακτόρια του αισχίστου είδους να παραλλάξετε σύμβολα πάνω σε τζαμί…Και να σας δω μετά να τρέχετε όοολοι οι λειψάρχιδες ,σαν τα κοτόπουλα που τους κόψαν τα κεφάλια…Αλλά έτσι είναι….”Δρυός πεσούσης-στη χώρα των γραικυλοπιθήκων-παν πουσταριό ξυλεύεται…”

  9. Η ΜΕΒΓΑΛ δεν ειναι Ελληνικών συμφερόντων ,εδω και καιρό. ΕΜΠΑΡΓΚΟ μέχρι να γονατίσουν.

  10. ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ή ΕΠΕΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΕΓΕΙΡΕΤΕ ΩΣΑΝ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ & ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ & ΕΙΣΘΕ, Ε Π Ι Ε Ι Κ Ω Σ, Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΒΓΑΛ & ΣΥΝΑΜΑ, ΤΟΟΟΣΟ, Μ Α, Τ Ο Ο Ο Σ Ο, Χ Α Ζ Ο Ι !!!…….
    ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΤΗΝ ΚΟΙΝΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ…..

    ΑΦΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ”, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ των προιόντων σας, Τ Α, Ο Π Ο Ι Α, Δ Ε Ν, Π Ρ Ο Κ Ε Ι Τ Α Ι, Π Ο Τ έ, Ξ Α Ν Α ΝΑ ΓΟ Ρ Α Σ Ο Υ Μ Ε !!!!
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΡΟΥΛΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΕ Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ε Ν Ο, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ & ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΕΣ, ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ, ΟΜΟΟΥΣΙΕΣ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΕΣ & ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΘΕ, αριστερισταί PROODEYTIKAROI, ΟΥΝΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ¨Η ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ, ή ΚΡΥΠΤΟ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΙ ;;;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕEE, ΒΓΑΖΕΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΟΝΟΙ σας ;;;

  11. καλα μας πεισατε !
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΒΓΑΛ
    παρτε οποιο αλλο προιον θελετε απο αλλη εταιρια
    προτιματε μικρες εταιριες κ παραγωγους

    μονο ετσι θα μαθουν !

  12. ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΕΒΓΑΛ?ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ?ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΟΥΣ?ΣΑΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.

  13. πως θα αλλαξετε την σημαια μας ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.Εαν μπορουσατε να το κανετε θα το ειχατε ηδη πραξει …

  14. Η ιδια ακριβως…κοροιδευτικη απαντηση με τη lidl !!!! Ποιον νομιζετε οτι κοροιδευετε ρε μαλακες??? Ακου…γραφιστικη απεικονιση!!! Αφου ειναι ετσι, αυριο θα βαλουμε γραφιστικη απεικονιση της μανας σας, να την πηδανε αραπαδες, σε αφισσα που θα διαφημιζει μπουρδελο!!! Και θα γεμισουμε ολη τη χώρα!!! Αλλα το θεμα ειναι, περα απ’ αυτη τη γελοια δικαιολογια, οτι και η αλλη δικαιολογία που αφηνουν δηθεν να διαρρευσει…οτιεχουν και μουσουλμανους πελατες που…σκανδαλιζονται οταν βλεπουν σταυρο, ειναι για γελια!!! Λες και οι μουσουλμανοι δεν ξερουν που ηρθαν και νομιζουν οτι ηρθαν σε χωρες ακατοικητες απο κατοικους!!! Τη βαθυτερη αιτια, το σχεδιο αποχριστιανισμου της Ευρωπης, δεν τολμαει κανεις να το εκστομισει δημοσια, γιατι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τη μαζικη αντιδραση!!! Γι’ αυτο γινονται ολα…σιγα σιγα και συνομωτικα!!!!

Comments are closed.