Η ανατριχιαστική ιστορία μιας γυναίκας που έγινε πρωτοσέλιδο στη SUN για τον αιδοίο της – Το μήνυμα που στέλνει σε όλα τα ζευγάρια

Κοινοποίηση:
Capture19-600x275

Mια 50χρονη Βρετανίδα μιλώντας στην εφημερίδα Sun μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία της,

εξηγώντας πώς μια επέμβαση στο αιδοίο της που υποτίθεται ότι θα βελτίωνε την ερωτική της ζωή, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συντρόφου της στην ευαίσθητη περιοχή και τον επακόλουθο χωρισμό τους.

Η ταλαιπωρία της Theresa Bartram ξεκίνησε μετά την γέννα του μοναδικού παιδιού της, όταν παρουσίασε πρόπτωση των πυελικών οργάνων, η οποία της προκάλεσε ακράτεια (πυροδοτούμενη από το άγχος) και κατέστρεψε τη σεξουαλική της ζωή.

Μετά από επτά χρόνια χωρίς σεξ, η 50χρονη πήρε τελικά απόφαση να υποβληθεί σε μια επέμβαση που θα επιδιώρθωνε, σύμφωνα με τους γιατρούς, το πρόβλημά της, «ανασηκώνοντας» με ένα ειδικό πλέγμα (διακολπική ταινία) τις περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της κύστης, που είχαν υποστεί πρόπτωση.

Η επέμβαση θεωρήθηκε αρχικά επιτυχής και η ανακουφισμένη γυναίκα ξεκίνησε ξανά να κάνει σεξ, ελπίζοντας πλέον σε μια υγιή ερωτική ζωή.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά (το 2009), συνέβη κάτι που άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τον σύντροφό της, το πέος του άνδρα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν μέσα στον κόλπο της.

«Ήταν σαν να είχε βγάλει δόντια. Το πέος του ήταν κατακόκκινο και ματωμένο. Στα σεντόνια υπήρχαν μεγάλες κηλίδες αίματος. Μετά από αυτό το περιστατικό, φοβόταν ακόμα και να πλησιάσει την περιοχή, αντιμετωπίζοντάς το αιδοίο μου σαν σαρκοφάγο φυτό», αναφέρει στην εφημερίδα η γυναίκα.

Αν και η γυναίκα ανέφερε το περιστατικό στον γιατρό της, εκφράζοντας τους φόβους της ότι το πλέγμα ήταν αυτό που προκάλεσε τον τραυματισμό, ο ίδιος την καθησύχασε λέγοντάς της ότι όλα έδειχναν μια χαρά.

Έξι μήνες αργότερα, το ζευγάρι χώρισε και η ίδια ανέπτυξε μια έντονη φοβία για την σεξουαλική επαφή, που την απέτρεψε από το να αναζητήσει νέο ταίρι.

Ωστόσο τα προβλήματα της άτυχης γυναίκας δεν τελείωσαν εκεί. Ο εξασθενημένος οργανισμός της παρουσίασε και άλλες παθήσεις, όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και τελικά προχώρησε και σε ολική αφαίρεση της ουροδόχου κύστης της.

Το 2015, η γυναίκα ενημερώθηκε από τον γιατρό της ότι το πλέγμα που της είχε προκαλέσει τόση ταλαιπωρία είχε διαπεράσει το τοίχωμα του κόλπου και είχε προκαλέσει μια πληγή, η οποία επιπροσθέτως είχε μολυνθεί. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης για την αφαίρεσή του, οι χειρούργοι διαπίστωσαν ότι είχε σκληρύνει στο εσωτερικό του σώματός της, και ότι είχε γίνει κοφτερό σαν ξυράφι.

Μετά την αφαίρεση της ταινίας, η ακράτεια της γυναίκας επέστρεψε μαζί με την ολική ανικανότητα να έρθει σε σεξουαλική επαφή. Για τους λόγους αυτούς και η 50χρονη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την τραυματική εμπειρία της, με την ελπίδα ότι θα αποτρέψει άλλες γυναίκες από το να κάνουν τα ίδια λάθη και θα τις ενθαρρύνει να αναζητήσουν εναλλακτικές θεραπείες για το πρόβλημά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: