Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Φωτεινής: «Mε πήγε σε κάτι ΧΩΡΑΦΙΑ και με…»!

Κοινοποίηση:
5f37ba7bcb6b6240b93b82ac198d5a8c-500x280

Ήταν βράδυ Παρασκευής και με την κολλητή μου, είπαμε να πάμε καμιά βόλτα προς Ψυρρή για να ξεσκάσουμε λίγο.

Δεν ξέραμε σε ποιο ακριβώς μαγαζί να μπούμε και τελικά καταλήξαμε σε ένα που άρεσε σε εκείνη(πιο πολύ ο πορτιέρης παρά το μαγαζί)….

Η ώρα περνούσε και εγώ βαριόμουν ελεεινά, ώσπου ήρθε δίπλα μου και κάθισε ένας θεογκόμενος. Ψηλός, μελαχρινός, μυστήριο βλέμμα και πολύ σέξι. Τον εντόπισα αμέσως και προσευχόμουν να με προσέξει και εκείνος. Γνωριστήκαμε μέσω κοινού γνωστού που σύχναζε στο μαγαζί. Μιλήσαμε ελάχιστα αλλά μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση. Περιττό να συμπληρώσω ότι είχα ανάψει τρελά. Από εκείνη την ώρα, είχα τις πιο τρελές φαντασιώσεις. Μέχρι το καλοκαίρι δεν έτυχε να βγούμε όλοι μαζί, παρά μόνο δύο φορές ακόμα. Φυσικά, ήμουν στα κρυφά πολύ ερωτευμένη, το ίδιο και αυτός όπως μου εξομολογήθηκε αργότερα.

Ώσπου ήρθε το καλοκαίρι και μια μέρα κανονίσαμε να πάμε με παρέα γύρω στα έξι άτομα για μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη. Και αυτός εννοείται. Όλη την ώρα με κάρφωνε με τα μάτια του, αλλά έκανα πως δεν έδινα σημασία, ενώ από μέσα μου έβραζα και ήθελα να τον πάρω αμέσως…
Κάποια στιγμή, ανακαλύψαμε ότι είχαμε ξεμείνει από σνακ και αναψυκτικά. Ο Αντώνης πρότεινε να πάει με το αμάξι για να φέρει, μιας και δεν υπήρχε εκεί κοντά καντίνα. Ρώτησε αν ήθελε κάποιος να τον συνοδέψει και φυσικά τα υπόλοιπα μουλάρια, είπαν όχι. Και μια κοπέλα μου λέει «Πήγαινε εσύ». Εγώ προσποιήθηκα ότι δυσανασχέτησα, αλλά μέσα μου πέταγα από χαρά. Φόρεσα πρόχειρα το παρεό πάνω από το μαγιό και τον ακολούθησα.
Στη διαδρομή έριχνα κλεφτές ματιές στο καλοσχηματισμένο του σώμα και στο επίμαχο σημείο που διαγραφόταν κάτω από το κολλητό μαγιό. Πρέπει να το κατάλαβε, αλλά δε μίλησε γιατί και εκείνος τα βυζιά μου κοιτούσε και μάλιστα είχε καρφωθεί εντελώς. Μιλούσε περί ανέμων και υδάτων, ενώ αντιλαμβανόμουν ότι είχε κατακαυλώσει αφού η ανάσα του ήταν βαριά και ίδρωνε από αμηχανία. Σε λίγο φάνηκε κάτι να φουσκώνει δειλά μέσα από το μαγιό. Εγώ κόντευα να λιώσω από επιθυμία για την πάρτη του και λαχταρούσα να κάνει έστω μια κίνηση – ένα φιλί…

Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα και πιθανότατα μην αντέχοντας να παριστάνει τον αδιάφορο, άρχισε να μου χαϊδεύει τον ώμο και τα μαλλιά. Εγώ αυθόρμητα αναστέναξα και με κοίταξε σα να περίμενε αυτό για να πάρει μπρος. Μείωσε ταχύτητα και έγειρε προς το μέρος μου φιλώντας απαλά το λαιμό μου. Εγώ δεν έκανα και σα λυσσάρα, αλλά προσπάθησα δήθεν να τον εμποδίσω, αλλά εκείνος κατάλαβε ότι μόνο αυτό δεν επιδίωκα και συνέχισε λίγο πιο παθιασμένα.

«Σε θέλω τώρα», μου είπε.
«Κι εγώ», απάντησα.
Έστριψε μέσα σε κάτι χωράφια και βρεθήκαμε σε ένα απομονωμένο οικοπεδάκι που δεν περνούσε ψυχή. Τον άρπαξα από το λαιμό και άρχισα να τον φιλάω στο στόμα παθιασμένα. Μου χάιδευε το στήθος πάνω από το μαγιό και οι ρόγες μου είχαν γίνει πέτρες. Μόλις το κατάλαβε αυτό, άρχισε να τις πιπιλάει και να τις φιλάει με λαχτάρα. Εκείνη την ώρα από το κολλητό του μαγιό διαγραφόταν ο καλοσχηματισμένος πού… του και εμένα μου έτρεχαν τα σάλια για να τον γευτώ ολόκληρο. Εντωμεταξύ η αλμύρα που νότιζε τα κορμιά διέγειρε τις αισθήσεις για ένα τρελό γαμ…

Κατέβασα όπως – όπως το μαύρο του μαγιό και του την άρπαξα (την πού….) με μανία. Άρχισα να την κουνάω πάνω κάτω με απίστευτο ρυθμό και εκείνος βογκούσε από κ@ύλ@ και ηδονή. Τον είχα φέρει σε νιρβάνα. Ταυτόχρονα τον φιλούσα βάζοντας όλη μου τη μαεστρία και του έδινα την αίσθηση ότι το χέρι μου που μπαινόβγαινε ο πού… ήταν η καυτή μου τρύπα που σε λίγη ώρα θα ξεπαρθένιαζε, καθώς ξέχασα να πω ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα συναντήσει το αρσενικό που θα άξιζε να του κάνω τέτοιο δώρο. Αυτός όμως το άξιζε και με το παραπάνω όπως αποδείχτηκε.

Αφού λοιπόν τα καυτά του χύσ… πετάχτηκαν προς την πλευρά του τιμονιού, μου ζήτησε να μου κάνει γλυφομ…. Εγώ τρελάθηκα. Το περίμενα καιρό, ειδικά με αυτό τον που… να βάζει την γλώσσα του στη μουν…αρα μου. Έγραψε όλο το αλφάβητο μέσα μου. Δε γινόταν να του σηκωθεί άλλο. Είχε γίνει σαν ξύλο, ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.
«Και τώρα μωρό μου», λέει, «ετοιμάσου για το καλύτερο και μεγαλύτερο γαμ… της ζωής σου. Κάθε φορά που θα το θυμάσαι θα νοσταλγείς τον πού… μου». Και εγώ απαντώ:

«Κι εσύ όταν θα θυμάσαι αυτό το πήδημα, όπου κι αν είσαι, ακόμα και σε δημόσιο χώρο, σε τρόλεϊ, μπαρ, σινεμά, γραφείο, θα καυλ… απίστευτα, θα πετάς έξω την ψωλ… σου και θα αρχίζεις να την παίζεις σαν τρελός».

Τότε εκείνος με το λάγνο του βλέμμα, όρμησε κατά πάνω μου σαν πύραυλος. Έφερα το κάθισμά του στο ύψος που βολευόμουν. Τότε του χαϊδεύω τα μαλλιά και με μια απότομη κίνηση κάθομαι ορμητικά επάνω του. Ο πόνος που ένιωσα ήταν τεράστιος μα η ηδονή ακόμα μεγαλύτερη. Εκείνος είχε μείνει άφωνος, γιατί σίγουρα δεν το περίμενε και μου έπιασε δυνατά τα κωλομέρια και άρχισε να τα μαλάζει γιατί η κ@ύλ@ που του είχα δημιουργήσει, τον έκανε να θέλει να κρατηθεί από κάπου γιατί αλλιώς, θα λυνόταν ολόκληρος από επιθυμία. Μικρές κραυγές ηδονής έβγαιναν από το στόμα του καθώς ανεβοκατέβαινα νωχελικά πάνω στον καυλωμένο πού… του. Τον φιλούσα στο λαιμό και στο σβέρκο και τον τρέλαινα.
«Κ@ύλ@ μου, ηρέμησε. Θα με κάνεις να χύσ… από τώρα, πριν καν αρχίσω να σου επιδεικνύω τα προσόντα μου».

Τον νιώθω να θέλει να τελειώσει και κάθομαι περιμένοντας τα καυτά του χύσ… στην κοιλιά μου. Μόλις γίνεται αυτό, αρχίζω να τρίβω παραλυτικά το στέρνο του, στέλνοντάς τον κανονικότατα στην κόλαση. Μετά από αυτόν τον εξαίσιο ερωτικό γύρο, που κράτησε γύρω στο μισάωρο, δεν γινόταν να με αφήσει έτσι. Με αρπάζει και με πετάει στα πίσω καθίσματα του τζιπ του.

Έρχεται από πάνω μου και περνά το ένα πόδι μου στον ώμο του και με το άλλο εγώ τον σφίγγω στη μέση. Με το ένα του χέρι μου χούφτωνε το στήθος και με το άλλο τον κώλ…. Βρισκόμασταν σε έκσταση! Είχε διεγείρει όλα μου τα σημεία. Μου έφερε τρεις απανωτούς οργασμούς, αλλά από ό,τι μου είπε αργότερα εγώ του έφερα πέντε. Αυτά είναι! Ύστερα με γύρισε στα τέσσερα και με έβαλε ολόκληρη πάνω στο κάθισμα. Ήταν μεγάλα καθίσματα -για αυτό. «Κουκλίτσα μου, κ@υλ@κι μου, να σε πάρω από πίσω;»

«Μην σταματάς πουτ… μου. Κάνε με ό,τι θες.»
Μόλις πήρε το πολυπόθητο ok, μου άνοιξε την κωλοτρυπ… με τα δάκτυλα και μετά έχωσε την ψωλ… του. Ήταν απόλαυση! Ένιωθα να με σκίζει ολόκληρη, έκλαιγα από τον πόνο, αλλά δε θα το άλλαζα με τίποτα. Απίστευτη αίσθηση! Εγώ ήθελα κι άλλο, κι άλλο…

«Είσαι ο καλύτερος γαμ…. του κόσμου!», του είπα και τον «έστειλα».
Μόλις τα άκουσε αυτά συνέχισε πιο ορμητικά με απίστευτο ρυθμό και ένταση. Αυτό κράτησε γύρω στη μια ώρα. Τέτοια αντοχή δεν την περίμενα. Κελεπούρι μου έτυχε για πρώτη φορά…

Χύσ@μ… μαζί και καθίσαμε λίγο στο κάθισμα πήραμε βαθιές ανάσες και αμέσως φιληθήκαμε…

Μου είπε ότι δεν θα με άφηνε να γεύεται τέτοιον θησαυρό άλλος μ@λ@κ@ς και μου ζήτησε να γίνω το κορίτσι του. Εννοείται πως δέχτηκα. Πού θα έβρισκα καλύτερον εραστή; Γυρίσαμε μετά από μιάμιση ώρα στην παραλία με τη δικαιολογία ότι συνάντησα το θείο και την ξαδέρφη μου που έμεναν εκεί και πιάσαμε την κουβέντα.

Τώρα, είμαστε ακόμα μαζί και περνάμε τέλεια! Εκτός από εξαίσιο γαμ… κάνουμε και εξαίσιες συζητήσεις και ταξίδια. Τον λατρεύω.
Φωτεινή

fnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ….

  2. είχα και εγω μια βρομιαρα που τη πηγαινα σε κατι χωραφια στο Ηρακλειο και οταν τελειωναμε ηθελα να τη πεταξω εξω απο το αμαξι!

  3. Σας πειραξε ο καυσωνας εκει στο Μακελειο. Ειστε ανεκδιηγητοι….

  4. Απο τη μια λεει ερχεται ο ερντογκαν, απο την αλλη ο πουτιν με τον κιμ και τον τραμπ, απο την αλλη προφητειες αγιων, κι απο την αλλη … χυσια στα χωραφια. Απ ολα εχει ο μπαξες. Μη ξεχναμε και στις 21 αυγουστου λενε αρχιζει η συντελεια αλλα επειδη θα αργισει λιγο οπως η ελπιδα του συριζα που ακομα ερχεται, θα φτασει στις 23 σεπτεμβρη. Απλα δε μας ειπαν με την νεα ωρα ή με την παλια;

  5. Φωτεινή, είσαι πρόστυχο π@υτανάκι αλλά και στην φαντασία του συγγραφέα της ιστορίας…

Comments are closed.