Ηράκλειο: Το ζευγάρι δεν νοίκιασε δωμάτιο σε ξενοδοχείο για διακοπές – Στο φως τα ένοχα μυστικά τους!

Κοινοποίηση:
1

Με χειροπέδες το ζευγάρι που συνελήφθη στο Ηράκλειο. Τι έδειξε ο έλεγχος της αστυνομίας, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου…
Συνελήφθησαν, δύο άτομα στο Ηράκλειο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου κατηγορούμενοι για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό και μία 25χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση .

Μάλιστα σε έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 41,63 γραμμάρια κοκαΐνης, 82,61 γραμμάρια χασίς, πιστόλι με γεμιστήρα, ζυγαριά ακριβείας, πτυσσόμενο μαχαίρι, καθώς και μία πλαστή ιταλική ταυτότητα. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Επίσης στο Ηράκλειο συνελήφθησαν 34χρονος Νορβηγός για «διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή» και πλαστογραφία, καθώς και μία 38χρονη από την Ερυθραία για πλαστογραφία πιστοποιητικών (φέρεται ότι επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Βέλγιο).

Ο 34χρονος συνόδευε την 38χρονη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Νορβηγίας και όπως πρόεκυψε προμήθευσε τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά έγγραφα στην 38χρονη, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: