28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!- Καταγράφτηκε ΤΣΟΥΝΑΜΙ από τον ισχυρό σεισμό στη ΛΕΣΒΟ – Τί ύψος είχε!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΣΟΥΝΑΜΙ7

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, ήταν ξεκάθαρος. Ο σεισμός στη Λέσβο προκάλεσε τσουνάμι.Πρωτόγνωρες εικόνες για τα ελληνικά δεδομένα. Ακούγεται απίστευτο, αλλά το φαινόμενο παρουσιάστηκε και καταμετρήθηκε. Σύμφωνα με τον Ε. Λέκκα, ο σεισμός μεγέθους 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου προκάλεσε τσουνάμι ύψους 40 εκατοστών! Από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι είχαν εντοπίσει περίεργη κίνηση στη θάλασσα με τα νερά να υποχωρούν στο Πλωμάρι περί το ένα μέτρο. Τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι το φαινόμενο αν και σε μικρή κλίμακα υπήρξε και καταγράφηκε. Τέλος υπογράμμισε πως θα πρέπει πλέον να ερευνηθεί περισσότερο η πιθανότητα εκδηλώσεως τσουνάμι στην Ελλάδα ύστερα από κάποιο σεισμικό γεγονός.

Από την πρώτη στιγμή οι κάτοικοι είχαν εντοπίσει περίεργη κίνηση στη θάλασσα με τα νερά να υποχωρούν στο Πλωμάρι περί το ένα μέτρο. Τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι το φαινόμενο αν και σε μικρή κλίμακα υπήρξε και καταγράφηκε.Δείτε βίντεο:

pentapostagma.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σιγά το σπουδαίο πράγμα.Το Αιολος Κεντέρης οταν περνούσε απο εκείνα τα μέρη προκαλούσε τσουνάμι μεγαλύτερο απο μισό μέτρο ύψος.

Comments are closed.