Ε όχι και στην κηδεία! Η Λουκά ήθελε να κάνει το κομμάτι της και στην κηδεία του Πανούση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΛΟΥΚΑ

Η Ελένη Λουκά βρέθηκε και στην κηδεία του Τζίμη Πανούση, όπου έκανε το κομμάτι της,

με φωνές και ύβρεις εναντίον του εκλιπόντα. «Ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι τα όργανα του Διαβόλου. Ο Πανούσης ήταν του Σατανά, στην Κόλαση θα καίγεται τώρα. Ήταν του Σατανά, του Διαβόλου, ντροπή του…», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, μέχρι που παρενέβη και προσπάθησε να τη σταματήσει μια κυρία, η οποία βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Η Ελένη Λουκά δεν σταμάτησε και είπε και προς εκείνη: «Και εσείς ντροπή σας». «Ούτε αυτό δεν σέβεσαι;», τη ρώτησε η κυρία που πήγε να τη σταματήσει, αλλά εκείνη συνέχιζε, φωνάζοντας ότι ο Τζίμης Πανούσης «ήταν αναρχοκουμούνι».

Όλο αυτό το σκηνικό κράτησε περίπου ένα λεπτό, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί, οι οποίοι την απομάκρυναν από το νεκροταφείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ελα … μας τα εχει πριξει η συγκεκριμενη … αφου την βλεπετε οτι δεν ειναι στα καλα της … και την αφηνουν ακομα εξω?! Ελεος ,δινει τροφη στον καθε αναρχοταλιμπαν να σχολιαζει αρνητικα την πιστη μας… ενω εμεις δεν εχουμε καμια σχεση με αυτα !

  2. Mπράβο στη Ελένη, είναι μεγάλη Ομολογήτρια, μακάρι αυτά που κάνει να είχαν τη τόλμη να τα κάνουν 1000 άντρες, αλλά δεν υπάρχουν πια άντρες στην Ελλάδα. Δηλαδή γιατί οφείλω να σεβαστώ την μνήμη ενός αθέου που έβριζε χυδαία το Χριστό και την Παναγία παρουσιάζοντας τον ιερό Σταυρό σε σχήμα φαλού (!) πάνω στην μπλούζα που φορούσε στις γελοίες παραστάσεις του, που σατύριζε διαρκώς τον λαό για την προσκύνησι των Αγίων, των εικόνων, των ιερών λειψάνων, που ειρωνευόταν τους κληρικούς και κάθε ιερό της Ορθοδοξίας, έναν αλήτη που ήταν ένα δεδηλωμένο και αχρείο αναρχοκομμούνι, τι κακό είπε η κυρίαΛουκά, ποι αείναι η ασέβειά της; Τι παραπάνω κακό κατά της Εκκλησίας από τον Πανούση έκαναν οι σταλινοφασίστες του Λένιν και του Στάλιν όταν κατέλαβαν το 1917 την εξουσία και δίωκαν και έκαιγαν ιερείς και κατεδάφιζαν εκκλησίες; Aν υπήρχε ελεύθερη και ζώσα εκκλησία με λεβέντες δεσπότες σαν τον αείμνηστο Καντιώτη, τέτοιους αλήτες αναρχοκομμουνιστές, δεν θα τους άφηναν να τους θάψουν με ορθόδοξες τιμές και με χριστιανικές κηδείες…. Απλά θα τους αφώριζαν ήδη εν ζωή…..αλλά αυτά θα συμβαίνουν όσο έχουμε αρχομανείς δεσποτάδες μασσώνους και προδότες-αρνητές της Πίστης μας που συναλλάσσονται και διαπλέκονται διαρκώς με την κάθε πολιτική εξουσία για να τάχουν πάντοτε καλά μαί της, τύπου Βαρθολομαίου και Λιάπη….
    Μπράβο στην κυρία Λουκά, έκανε αυτό που έπρεπε!

  3. Η συγκεκριμένη ψοφάει για δημοσιότητα, μια είναι η λύση όταν πάει κάπου να στρέφουν τις κάμερες αλλού και να μην την δείχνει κανένα κανάλι και site…..Ντροπή της, ούτε την ιερότητα της στιγμής δεν σεβάστηκε και διατυμπανίζει παντού και σε όλους του τόνους ότι είναι χριστιανή.

  4. Η Λουκα ειναι η τρελλη του χωριου … ουτε που θα επρεπε να της δωσουν σημασια….
    Δεν βλεπω ομως να καταφερεται κανεις εναντιον των συμμοριων των αριστερων που δερνουν και καταστρεφουν εκτος απο το να τρομοκρατουν με βιαιοτητα ακομα και τους πλεον αμετοχους στα πολιτικα φοιτητες…
    Ουτε εναντιον των αναρχοσυμμοριτων που απειλουν ιδιοκτητες εστιατοριων επειδη εκει πηγαν μελη της ΧΑ , και στηνονται με μεγαφωνα και πανο’ εξω απο επιχειρησεις ….
    Αυτοι δεν σας ενοχλουν ;;;;;;
    Τον συνηθιζετε σιγα σιγα τον Σταλινοφασισμο μαλακοραγιαδες….

  5. ειπαμε…..στην δημοκρατια εχει αποψη και ο μαλακας……δεν εκανε τιποτα……την γνωμη της ελεγε…..η αλλη γιατι την τραμπουκιζει…..οταν ο πανουσης εκανε σατιρα για νεκρους ητανε καλα????…..αυτος σεβοτανε????……αντε γιατι γεμισαμε σκατα απο το 74 και μετα………..

  6. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!!
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!!
    ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

Comments are closed.