ΕΦΤΑΣΕ και στην ΕΛΛΑΔΑ! ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ σε νηπιαγωγείο στα ΧΑΝΙΑ! “Σεξ, γεννητικά όργανα και κ@λες… Που καταντήσαμε με τον κ@λοΣΥΡΙΖΑ!!!” – EΞΑΛΛΟΙ οι ΓΟΝΕΙΣ!

Κοινοποίηση:
nipiagogeio

“Eίδα την εκπομπή του Βελόπουλου που σε είχε καλεσμένο και σχολιάζατε την τωρινή Ευρώπη που δείχνουν στα νηπιαγωγεία πράγματα σεξουαλικού περιεχομένου και έχουν τσουλήθρες σε σχήμα πέους.

Ο Βελόπουλος έλεγε ότι θα έρθουν αυτά τα ξεφτιλίκια και εδώ εώς το 2020! Δυστυχώς σιγά σιγά έχει έρθει αυτό το πράγμα ήδη στα Χανιά.

Διαβαζα προχθές ένα άρθρο σε χανιώτικο site ότι δασκάλες και δάσκαλοι στο πνευματικό κέντρο Χανίων σε παιδάκια νηπιαγωγειου έκαναν μάθημα σεξουαλικού περιεχομένου.

Αυτο βγήκε στην φόρα όταν κάποιες μαμαδες διαπίστωσαν στα παιδάκια τους και ειδικά σε αγοράκια να κάνουν άσεμνες χειρονομίες όπως π.χ. να πιάνουν τα γεννητικα τους όργανα και να λένε ασεμνα λόγια προφανώς κ@ύλα μου κτλ κτλ.

Που καταντησαμε με αυτόν τον κ@λο ΣΥΡΙΖΑ και τα συστηματα τους.Ακομα δεν τους φαγαμε να ξεβρωμίσει ο τόπος με τους ανώμαλους τους προδότες? Βεβαιως οι γονείς θα προβούν σε μήνυση παντος υπευθύνου εκεί στο σχολειο!”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΓΙΑΝΕΝΝΑ -ΑΡΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ Ε ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 2 ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΤΤΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΗΝ ΘΑΒΟΥΜΕ Η ΠΕΦΤΕΙ ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΝΑ ΣΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΙ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΠΟΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΗ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΝΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΛΔ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ 3-4ΠΑΣΟΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΑΚΙΑ 5-6 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΛΔ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ

  2. Να κάνουν μήνυση και τον εαυτό τους που ψηφίσανε ΣΥΡΙΖΑ!

  3. Να δουμε …θα υπαρξουν ανθρωποι (οχι ζωα ή τεμπελχλαναδες καρανωμαλάρες) που θα ξαναψηφισουν αυτους τους κοπριτες ?

  4. Ρε ποια μηνυση;
    Μαθαινεις ποιος ή ποια ελεγε στα παιδακια αυτα…και …σούτια!!!

  5. Αφου κανεις δεν κρεμασε την απλυτη αριστερη αλληλεγγυα στο Ωραικαστρο Θεσσαλονικης , που κρατωντας πανο’ φωναζε σε μια μητερα καταμουτρα , στο προαυλιο του σχολειου
    “ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ” …….αποκλειεται να στηθουν κρεμαλες, δυστυχως.

  6. Τσιριζα ψηφισαν στη Κρητη…δαγκωτο…κκκκκκκκκκκ
    Σας εχουν στα τεσσερα να παρακολουθειτε το εκφυλισμο των παιδιων σας οι αριστεροι….!!!
    Ενω δεν επιτρεπουν ουτε να βριζει κανεις μπροστα στα δικα τους τα παιδια..

    1. ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ !!! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ!!! ΝΟΜΙΖΕΙΣ … ΞΥΠΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ ΡΕΕΕ … ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΥΠΝΟΙ ΡΡΕΕΕ !!! ΞΥΠΝΑ ΡΕΕ …

  7. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ……..
    ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.–

Comments are closed.