ΕΥΓΕ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Αυτή είναι “δημοκρατία”! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ αλλοδαπών στα νοσοκομεία και στην απ΄έξω οι Έλληνες!

Κοινοποίηση:
nosokomeia-proslipseis

“Αυτή η κ@λοκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τροποποίηση καταργεί την εργασία στους Έλληνες.

Στα νοσοκομεία, στον καθαρισμό, στη φύλαξη αλλά και τραυματιοφορείς πλέον θα είναι αλλοδαποί!

ΕΥΓΕ!”

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σκατοφαρα ανεπίδεκτη μαθησεως ο προδότης αριστερός νέοελληνας.

    1. Σκατοφαρα ανεπίδεκτη μαθησεως ο προδότης αριστερός ελληνόφωνος ψηφοφόρος.

  2. ΛΑΕ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ Κ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
    Τι νομιζεις οτι η ΝΔ που θες να ψηφισεις κ της δινεις 25% ειναι καλλιτερη του Συριζα? Ο Καμμενος απο ποιο κομμα ξεπηδησε? Απο διεθφαρμενη ΝΔ λαθρολαγνα ανθελληνικη κ που σου πινει το αιμα χρονια κ φτιαξε ο ξεβρακωτος ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗς ΒΙΛΕΣ Κ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ Κ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΑΦΙΑ
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΕ ΣΥΡΙΖΑ ειναι μεγαλοι προδοτες κ εχουν πουλησει τα παντα,ακομη κ εμας ως δουλους

  3. ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΟΥΜΕ. ΕΠΕΙΔΉ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΊΝΟΥΝ Κ ΔΟΥΛΕΙΈΣ. ΕΣΎ ΜΑΛΑΚΑ ΈΛΛΗΝΑ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ.

  4. Ε τοτε να διωξουν και τους Ελληνες που είναι αλλοδαποι σε άλλες χωρες

  5. ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΛΕΩ ΗΤΑΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΑΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.

  6. οταν γινουν εκλογες θα παρετε της αρχιδ@@@ρες μου μουν@@πανα !!!!!!με φιλια πολλα ενας ανεργος ελληνας !!!!!!

  7. Το ΛΑΕ του ΛΑΦΑΖΑΝΗ Κ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ κατεφυγε στο Επικρατειας,το στηριξε κ η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Τι νομιζεις ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑλΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Κ Η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ.
    Το Συριζα τους ειχε αποκλεισει εκτος των αλλοδαπων της Ε Ενωσης που θα επαιρναν συμμετοχη,οι ΑΛΒΑΝΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΝ .Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ Κ ΣΙΑ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Κ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
    πρωτη φορα ο Συριζα επραξε ως επρεπε.

  8. οπου πηγαν η λαθρει πολη κολησανε αροστιεσ παντοσ αφτο που κανη ο σφηρηζα ηνε καλο μπασ και ξηπνησουμε τελιοσ χαχαχα ηνε τοσο βλαμενη που δεν το σκεφτηκαν χαχαχα

Comments are closed.