ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!- Τρομοκρατία είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ!- Ποιος φταίει που δεν έχουμε να τους πληρώσουμε;;;

Κοινοποίηση:
δεηη

Έφτασαν οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί τετραμήνου της ΔΕΗ.
Πρόκειται για απερίγραπτη ληστεία χωρίς κανένα πρόσχημα.

Ακόμη και το υπόδειγμα που δίνει η ΔΕΗ είναι παραπλανητικό των χρεώσεων όπως θα δείτε. Διότι, χρεώσεις 1.100 KWh για 120 μέρες (4 μήνες) που δίνει στο υπόδειγμα, σημαίνουν τον αριθμό 9,1666 KWh ημερησίως. Σε μια εποχή που οι πολυκατοικίες δεν προμηθεύονται πετρέλαιο και η θέρμανση γίνεται κυρίως με ηλεκτρικές συσκευές αυτό το νούμερο δεν υπάρχει.

Αλλά και να υπήρχε, η κατανάλωση του ρεύματος κοστολογείται 105,58 ευρώ. Ο συνολικός λογαριασμός ωστόσο μετά τα διάφορα υποχρεωτικά και παράνομα τέλη και επιδοτήσεις που επιβάλλει η ΔΕΗ (χωρίς να συμπεριλαμβάνει Δήμο, ΕΡΤ κλπ) και με τον παράνομα επίσης επιβαλλόμενο ΦΠΑ (ο οποίος δεν αφαιρείται από την φορολογία), φτάνει στα 197,36 ευρώ!!!

Αν αντικαταστήσετε αυτό το εικονικό παράδειγμα που δίνει η ΔΕΗ με κάποιο πιό κοντά στην πραγματικότητα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν πληρώνετε για την παροχή ρεύματος αλλά επιδοτείτε υποχρεωτικά τον ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ (από πού κι ως πού;).

Θα διαπιστώσετε πως κάνετε ΕΣΕΙΣ (και όχι η κυβέρνηση) κοινωνική πολιτική με το υποχρεωτικό χαράτσι στο ΥΚΟ (Νησιά/ Κοινωνικό Τιμολόγιο/Πολύτεκνοι κλπ) την ώρα που η κυβέρνη παραδίδει το πλεόνασμα 3,8% στην ΤΡΟΪΚΑ.

Θα εκπλαγήτε ίσως ταυτόχρονα από τη διαπίστωση πως Κάνετε ΕΣΕΙΣ επιχειρηματίες κάτι παράσιτα σαν τον Κοπελούζο που με υποχρεωτική ληστεία των καταναλωτών από τη ΔΕΗ γίνεται – ο ίδιος και οι όμοιοί του – επιχειρηματίες στις δήθεν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ στο λογαριασμό) γεμίζοντας παράνομα τα βουνά ολόκληρης της ηπειρωτικής χώρας και των νησιών με τις καταστροφικές για το περιβάλλον και τους κατοίκους βιομηχανικές εγκαταστάσεις ανεμογενητριών, και καταστρέφοντας την αγροτική γή υψηλής παραγωγικότητας με άχρηστες και τοξικές εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών.

Στο τέλος αυτοί οι λογαριασμοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ διότι οι χρεώσεις δεν αφορούν στο κόστος του ηλεκτικού ρεύματος και η ΔΕΗ σας κόβει την παροχή ή σας εξευτελίζει και σας περιπαίζει με διακανονισμούς που απλά μεταφέρουν της παράνομες χρεώσεις σε μελλοντικό χρόνο.

Αν δεν τους κλείσουμε τα γραφεία με κινητοποιήσεις διαρκείας δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Δείτε τώρα έναν λογαριασμό που μοιάζει με τους δικούς σας, όπου η χρέωση για τη ΔΕΗ είναι 453,30 ευρώ και πρέπει να πληρωθούν στο τέλος 987,00 ευρώ !!!

Καταλάβατε γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα;

Δεν φταίει κανείς που δεν μπορεί να πληρώσει αυτούς τους παράνομους λογαριασμούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. σκιστε τους απατεωνες που μας κλεβουν και μας σκοτωνουν καθε μερα απο το αγχος πως να πληρωσουμε τα γελοια χαρατσια τους . δουλευουμε μια ολοκληρη οικογενεια για να πληρωνουμε αυτους τους απατεωνες !!!! ξεσηκωθειτε θα μας αφανησουν τα ζωα !!! αυτο θελουν

  2. ΥΚΩ και μαλακίες, θα πληρώνω εγώ τον κάθε καμένο που δε πληρώνει την ΔΕΗ επειδή είναι πολύτεκνος, ανάπηρος, ΑΜΕΑ και ο,τι άλλη κατηγορία υπάρχει; Και αν είναι πολύτεκνος ή ανάπηρος τι σήμαινει ότι καίει λιγότερο ρεύμα από μένα; Ρε άι στα διαλα…..

    1. δλδ τσιγκάνοι,γύφτοι, μοϊκανοί και όλοι οι ελληνοποιημένοι λαθροεισβολείς τα τελευταία 25 χρόνια της κλεπτοκρατίας μετά το 1974…

    2. δλδ τσιγκάνοι,γύφτοι, μοϊκανοί και όλοι οι ελληνοποιημένοι λαθροεισβολείς τα τελευταία 25 χρόνια της κλεπτοκρατίας μετά το 1974…

    3. ΚΑΛΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ.
      ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.
      ΕΣΥ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙΤΕ;;;1500Kw;;;2000Kw;;;
      ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΑΣ.
      ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΜΕ ΟΚΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.
      ΕΡΩΤΗΣΗ!!!ΠΕΦΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3500Κ;;;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ Kw 0,021 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ.
      ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Τ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 250 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 750 ΕΥΡΩ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ Μ@@@@@ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ η ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΑ ΓΟΥΣΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΕΛΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ.
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΖΗΣΕΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΜΕΑ ΑΝΠΗΡΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ κλπ κλπ.
      ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΕΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
      ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΥΦΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΩΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΦΟΡΟΙ κλπ.

  3. Αυτό είναι το σχέδιο τους με την ενέργεια που παράγει η χώρα να μας πάρουν τα σπίτια δίνοντας μας ακριβό ρεύμα το οποίο μόλις φτάσει τα 5000 ευρώ κόβεται και πάει στην εφορία και τοκιζεται ώσπου να έρθει η ώρα να σου κατασχέσουν την περιουσία σου!!
    Ξυπνάτε ρε και βγείτε στους δρόμους!!!σταματήστε να πιστεύετε τους πολιτικούς απατεώνες και διαλυστε αυτά τα υποκείμενα!!!

Comments are closed.